לא מסכים איתך,אם אופטימום כותבים גם בקרם עוגיות שיש 24 גרם חלבון למנה אז צריך להיות 24 גרם חלבון,לא צריך להאשים בזה את העוגיות חחח,הנה עובדה שבקרם עוגיות של ISS הכל יצא תקין.
לא מסכים איתך,אם אופטימום כותבים גם בקרם עוגיות שיש 24 גרם חלבון למנה אז צריך להיות 24 גרם חלבון,לא צריך להאשים בזה את העוגיות חחח,הנה עובדה שבקרם עוגיות של ISS הכל יצא תקין.
|
|
יכול להיות שISS עשו תבדיקות שלהם לפי קרם עוגיות ואופטימום לפי וניל או משו,ובגלל שאנשים לא אוהבים לראות מספרים עם נקודות הם כתבו גם פה וגם פה 24,מבחינה שיווקית אם הם היו כותבים 23 עם קרם עוגיות ו 24 על טעמים אחרים,אף אחד לא היה קונה תקרם עוגיות,בקטע הזה אני מבין אותם.
אוי אתה ממש מצחיק,עלאק אופטימום עשו לפי הוניל או משו,מה נראה לך עושים מה בא להם? לכל טעם עושים בדיקה משלהם,פשוט הם מעדיפים לקחת את מה שיוצא בפועל ורק הם יודעים שיש ופשוט רק לרשום על התווית 5 אחוז יותר,אתה סולח להם ומבין אותם?...אני לא!!!!
אתה מבין את אופטימום שהיו חייבים לשקר ולכתוב 24 גרם חלבון ולא פחות כי אחרת לא היו קונים את הקרם עוגיות? טוב.. סבבה.. שטות כזאת מזמן מזמן לא שמעתי....אתה כנראה אוהב שדופקים אותך,אני ועוד 99 אחוז מהאוכלוסיה לא!!
בוא נקרא לזה ככה-ISS לא נפלו בשום בדיקה ואופטימום כן,אתה סולח להם סבבה שינעם לך,אני לא.שבוע טוב
נערך לאחרונה על ידי BIG MUSCLE; 25-01-2009 בשעה 04:01.
יש לי שאלה
איפה בדיוק אפשר לקנות את ה- ISS
כי בישראל בודי אין להם!!
עופר לוי-הזמר מספר 1
"אהבה אמיתית לבורא נולדה,אהבה אמיתית רק בלב ידעה"
אני לא רוצה להגיד שלא יגידו שאני מפרסם.
יש היום את גוגל לא?
תעשה סריקה בגוגל ISS WHEY MATRIX ותסמן דפים מישראל ותמצא לא מעט מקומות אחי.
אחי אבל אני צריך חברה טובה
אשמח אם תשלח לי אפילו בפרטי
עופר לוי-הזמר מספר 1
"אהבה אמיתית לבורא נולדה,אהבה אמיתית רק בלב ידעה"
כל אחד פה בפורום הוא נציג או של ישראל בודי או של בי טבע או ספורט פארם.
אני רק רוצה להגיד דבר אחד שכולם יידעו ולא ניצא פריארים,אז ככה ספורט פארם,ישראלבודי,אופטימום(רן רובו) צ'מפיון(גל זלצמן) הם כולם שותפים עיסקיים,אז ככה ספורט פארם שייך לרן רובו ולאדיב רובו ,ישראל בודי שייך לגיל גרנות לגל זלצמן ולרן רובו מקווה שעזרתי !