תודה
חידשת לי המון
|
|
אחי ה-Live Gold עולה כסף חודשי או שזו הוצאה חד פעמית?
אני לא אתחיל להתדיין פה על השגיאות שהוא רשם (ראיתי 2 בריפרוף קל), לא השוואה שציפיתי לה.
הוא צירף המון חוות דעת אישית בהשוואה וזה משהו שגוי והסיט אנשים ל-X360, אבל שיהיה.
סחטיין על ההשוואה, אני הולך על הPS3 וקונה אותו
5..
נערך לאחרונה על ידי Awes0me; 28-02-2009 בשעה 12:33.
ראיתי את שניהם ואני חייב לומר שאני מעדיף יותר ps3 בגלל: שיש לו יותר ספיישלים אחד הבולטים הוא god of war יש לו יותר משחקים הוא מעוצב יותר יפה ונוח גרפיקה כמעט במו ל360 קצת יותר יפה והרבה דברים שם מובנים ולא דורשים תוספת כסף כגון האון ליין עכשיו גם הוא עולה ברמה משעותית המשחקים שלו יוצאים הרבה יותר מוקדם מלקונסולות אחרות ועובדים על הרבה גאג'טים חדשים
לסיכום: PS3 יותר טוב לדעתי בהרבה דברים מXBOX360 למרות שאני עלול לשקול פעמיים את החלתתי בגלל הקיקנט (למי שלא יודע מצלמה חדשנית שעומדת לצאת הפועלת על חום גוף) אתם יוכלים לבחור![]()
אחי, לפי דעתי הדרך הכי טובה לגלות איזה קונסולה יותר טובה לך זה לפי האקסלוסיבים שבו, אני דיי חושב שסוני 3 יותר טוב מ-X360 במשחקים הבלעדיים שיוצאים עליו, אבל עדיין, כל קונסולה והאקסלוסיבים שלה, אבל אני חושב שסוני 3 לוקח בהרבה את אקס בוקס 360 במשחקים, בתור אחד שיש לו אקס בוקס 360 מקורי בבית אני יכול לומר לך בוודאות שאם אתם מחפשים משחקים טובים ועד מצויינים להעביר בהם את הזמן אז לכו על סוני 3 חד וחלק! שיחקתי בדמו של heavy rain והוא ממש חזק ברמות! זה אשכרה בנוי על חיישני תנועה המשחק הזה, השליטה באמת קשה בו אבל המשחק נהדר ברמות!
גם סדרת HALO באקס בוקס היא נחמדה מאוד, קניתי עכשיו את REACH שזה המשחק האלוהים יודע כמה שלהם, הגרפיקה השתפרה בהרבה אבל עדיין אני שוב אומר, אם אתם מחפשים משחקים טובים אבל באמת טובים אז לכו על סוני 3 חד וחלק! אקס בוקס 360 זאת קונסולה משפחתית ולא קונסולה שמתאימה לגיימרים כבדים, כל גיימר כבד יגיד לכם אותו דבר, לכו על סוני 3 אם אתם מחפשים משחקים חזקים! גם בגלל הבלו ריי שמשפר את הגרפיקה במאות אחוזים ועוד כמה דברים...כל מקרה, כל אחד והטעם שלו!
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!