נכתב במקור על ידי
IAnthrax
הגיע הזמן שאני אכתוב את דעתי
האמת שאני לא כמו רוב אוהדי חיפה,
אני מתחיל להתעצבן כבר מאלישע לוי, והרגש הזה גודל משבוע לשבוע
אני אסביר למה
קודם כל מבחינה מקצועית, הוא פאקינג שם את ארבייטמן כקשר שמאלי, מה אתה אידיוט הוא החלוץ היחיד הטבעי שלנו בקבוצה
אותו דבר עם אוסי רונספורד, הבנאדם היה מלך השערים באליפות לנוער לאפריקה בתור חלוץ ואתה שם אותו קשר כנף
הרבה מהמשחקים הוא עושה חילופים אחושילינג לא במקום, במקום להוציא את ג'ון קולמה במשחקים גרועים הוא מוציא את בוקולי (קרה 3 פעמים השנה אולי יותר) השחקן המצטיין על המגרש
ג'ון קולמה - זר שהגיע לפה והוחלף פעם ראשונה במשחק נגד ק"ש אחרי עוד משחק עלוב שלו, קולמה לא מפסיק לעשות טעויות כל משחק ..
מה שהוא עושה לחרזי, הוציא אותו מהסגל בטענה שהוא לא צריך אותו בשביל לנצח את המשחק
שם אותו על הספסל לטובת עומרי אפק או תימנינינג'ה משומר
לא עושים כזה דבר לסמל, אתה רוצה תעיף את קרופניק אם אתה רוצה שינויים ושים את חרזי בלם
בעקרון זה מתחיל להרגיז אותי כבר, ובתקופת ההעברות במקום להביא חלוץ חוד או בלם תותח הביא בלם חסר ביטחון ששווה לתחת ועוד יותר גרוע מקרופניק..
מה שכן, אני מעריך אותו על זה שהוא החזיר את החיוך של השחקנים חזרה ללחיים, החזיר להם את רוח החיים אחרי שרוני לוי שאב אותה
הוא מאמין בצעירים, מפתח אותם, ולפעמים פותח איתם בהרכב, אני גם מעריך את זה מאוד
אם ישאירו אותו שנה הבאה יעשו טעות מקצועית גדולה לפי דעתי ולא יהיה סיכוי לאליפות
גם השנה אני לא מאמין שניקח אליפות
שתהיו בעניין, ארגון הקופים הירוקים תומך באלישע לוי ומעודד אותו כל משחק, אחרי ניצחון בדרך כלל הוא שר לו לבוא לקהל