קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-04-2009, 00:15
  2. [דיון] ישי לוי
    על ידי tototomet10 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 14:00
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-12-2007, 00:06
  4. [דיון]הראל לוי בגמר טורניר אייזנברג!
    על ידי ExcluSive בפורום ספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 15:15
  5. [דיון] עופר לוי האיש והאגדה
    על ידי Rezox בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-10-2007, 20:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

[דיון] אלישע לוי

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ברירת מחדל [דיון] אלישע לוי

מה אתם אומרים עליו בתור מאמן?
    מאמן טוב? צריך להישאר שנה הבאה?
    הוא עושה את העבודה שלו?
    מה עם זה שהוא לפעמים מוציא את חרזי ושם את משומר/אפק?
    הוא הביא רכש טוב בתקופת העברות?
    אוהבים את הדרך שלו בכללי?

אני אגיב בהמשך
    תגיבו!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

מאמן פשוט מצוין. גם באשדוד הוא היה טוב וגם בסכנין.

דבר שמראה עליו שהוא אחלה של מאמן, הוא שהביאו אותו כדי לגדל דור של צעירים ולהביא אליפות תוך שנתיים-שלוש. עובדה שהוא במקום הראשון(ולדעתי גם לאיפות הוא ייקח) עם חבורת הצעירים שהוא מחנך. מאמן טוב מאוד.!
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

מפקח ספורט ומוזיקה לשעבר האוואטר של kondofoni
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

מאמן סבבה, יותר טוב מרוני לוי זה בטוח
    בתחילת העונה היה לו קצת מזל והקבוצה שלו שיחקה טוב והרוויח את המקום הראשון, אז כל הקרדיט הלך אליו.. אבל רק בסוף העונה נראה מי זה אלישע האמיתי, עם אופי התקפי וקשיחות שצריך, או בובה של יעקב שחר

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי kondofoni צפיה בהודעה
    מאמן סבבה, יותר טוב מרוני לוי זה בטוח
    בתחילת העונה היה לו קצת מזל והקבוצה שלו שיחקה טוב והרוויח את המקום הראשון, אז כל הקרדיט הלך אליו.. אבל רק בסוף העונה נראה מי זה אלישע האמיתי, עם אופי התקפי וקשיחות שצריך, או בובה של יעקב שחר
    לא בטוח שהוא טוב יותר מרוני לוי,
    אלישע לא ישיג את ההישגים של רוני, רוני היה מאמן תותח חוץ מהשנים האחרונות שבהם שכחו תתארים שהוא הביא לקבוצה!
    בסך הכל אלישע מאמן מצוין, מתאים לרמה. הקבוצה נמצאת במשבר קטן אז השאמה קצת מכבידה עליו ותשומת הלב מופנת לכיוונו...

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי SalaMan צפיה בהודעה
    לא בטוח שהוא טוב יותר מרוני לוי,
    אלישע לא ישיג את ההישגים של רוני, רוני היה מאמן תותח חוץ מהשנים האחרונות שבהם שכחו תתארים שהוא הביא לקבוצה!
    בסך הכל אלישע מאמן מצוין, מתאים לרמה. הקבוצה נמצאת במשבר קטן אז השאמה קצת מכבידה עליו ותשומת הלב מופנת לכיוונו...
    חחח אתה רוצה לפתוח דיון על רוני לוי?
    אתה אומר דברים שהמון אוהדי חיפה לא מסכימים איתך
    אין לי מושג אם אתה אוהד חיפה או לא אבל אתה כנראה לא יודע מה הלך עם רוני לוי בשנים האחרונות
    אם אתה רוצה אפשר גם לפתוח אשכול עם דיון על רוני לוי..

שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

את ההשיגים של רוני לוי נשים רגע בצד.. כי בתכלס את כל האליפויות שלו הביאו אברהם גרנט ויצחק שום עם הקבוצה שהם השאירו לו.. ברגע שהקבוצה התפרקה ונהיה שינוי משמעותי בסגל, הקבוצה הגיעה לשפל..

עכשיו אני יגיד לך את האמת, אף אחד חוץ מאוהדי חיפה לא יבין את מה שאני הולך להגיד עכשיו.. כולם אומרם ישר שאנחנו כפויי טובה ושהוא הביא לנו 3 אליפויות.. אפחד לא יבין מה עבר על אוהדי חיפה בשנתיים האחרונות..

רוני לוי, באופי שלו, הוא בן אדם קר ואפור.. משחק אותה מקצועי, מעניש בלי סוף, לא מחייך באימונים, לא מראה שמחה, עוקץ כל עוד הוא יכול, לא נוטל אשמה, ואת האמת, לא טקטיקן גדול.. לא שינה פעם אחת את השיטת משחק לו ב5 שנים שלו.. והשחקנים שהיו צריכים לשחק תחתיו, באמת שאני לא מרחם עליהם, במיוחד על השחקני בית שהייתה להם קצת מחויבות לסמל.. הבנאדם היה בא להם בסיוטים.. אנחנו לא נשכח איזה חוסר פירגון הנוער קיבל ממנו, לא נשכח איך הוא תיסכל את קטן ואת רפאלוב, ומה שהכי כואב לי כאוהד חיפה, זה הבושה שאדורם קייסי היה צריך לחוות מרוני לוי.. עד עכשיו כואב לי הלב עליו.. ו
    מבחינת עבודה על הקבוצה, מה הוא עשה? כלום חוץ מנזק..
    זרים? תראה לי אחד שהחזיק בחיפה יותר מעונה חוץ מקולאוטי.. אולי אתה לא זוכר או שאתה לא עוקב, כמה זרים היו לחיפה ב5 שנים האחרונות.. ואיזה זרים? אף אחד שזוכרים אותו היום..
    עוד דבר, הייתה תקופה שהנוער של חיפה לקח דאבל והיה הדבר הכי חם בנוער באותה תקופה.. ואיפה כל אותם הנערים הכישרוניים שהביאו דאבל לחיפה? חוץ מ3, כולם בבית הקברות של רוני לוי.. זה פשוט עצוב.. חוץ מכיאל, קינן ורפאלוב (ואני אומר רפאלוב בלב ממש כבד, כי אופי של שחקן אין לו) לא יצא ממחלקת הנוער שחקן ששווה משהו באמת.. ולא יעזור כלום, טיפוח נוער זה מאמן נטו.

עכשיו אחרי החפירה הענקית על רוני לוי, שכנראה אתה חושב שאני מבלבל את המוח ושאני לא יודע להעריך את מה שרוני עשה פה, נשווה אותו לאלשיע לוי עד החלק הזה של העונה.
    כל מה שרצינו לראות בשנים של רוני לוי ולא ראינו, אנחנו מקבלים עכשיו מאלישע.. אמונה בצעירים, חילופים במקום (ברוב המקרים), חילופים מוקדמים שצריך, חילופיים התקפיים כשאנחנו בפיגור. כולם חוץ מאוהדי חיפה לא שמו לב שכל זה לא קרה עם רוני.. וזה בסה"כ מה שרצינו, לא אליפויות ולא כלום, רצינו נשמה, רצינו חיוכים.. רצינו מחויבות לסמל!

עכשיו לפי מה שאני רואה במשחקים האחרונים של חיפה, אני מתחיל לשים לב למשהו שיכול להיות בעייתי וקצת להזכיר את רוני לוי באחד הפרמטרים, והוא הקרדיט הבלתי פוסק לזרים במיוחד לג'ון קולמה.. אני יתן לאלישע עד סוף העונה כדי לראות במה באמת הוא דוגל, במה שהוא מציג עד כה, או שהוא בסה"כ אמר את מה שיענקלה אמר לו להגיד, והאם הוא עבר את השינוי מסכנין לחיפה..

בקיצור, מסקנות על אלישע אי אפשר להסיק עכשיו, אבל הוא יותר טוב מרוני לוי, ואני אומר את זה בפה מלא.. ואף אחד חוץ מאוהדי חיפה לא יבין את זה..

ד"א, כתוב לך בפרופיל שאתה מחיפה, אתה אוהד מכבי חיפה?
    דבר שני, נתתי חפריה ברמה עולמית חח מי שמעניין אותו שיקרא

דבר שלישי חח אם כבר חופרים אז עד הסוף, אני אומר את זה נטו מאהבה לקבוצה, אני מנוי ליציע ג' כבר שנה שלישית, נוסע כמעט לכל המשחקים ואני בן 17 עדיין אין לי רישיון וכל נסיעה לחיפה באוטובוסים והסעות היא בערך 4 שעות לכל כיוון, אני גר בשומרון.. אז תחשוב מה רוני לוי גרם לי לחשוב עליו.. בכל אותם נסיעות ארוכות אחרי שמכבי חיפה שוב השפילה את עצמה נגד קבוצות כמו ר"ג\הרצליה..
    נערך לאחרונה על ידי kondofoni; 01-03-2009 בשעה 22:02.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי kondofoni צפיה בהודעה
    את ההשיגים של רוני לוי נשים רגע בצד.. כי בתכלס את כל האליפויות שלו הביאו אברהם גרנט ויצחק שום עם הקבוצה שהם השאירו לו.. ברגע שהקבוצה התפרקה ונהיה שינוי משמעותי בסגל, הקבוצה הגיעה לשפל..

עכשיו אני יגיד לך את האמת, אף אחד חוץ מאוהדי חיפה לא יבין את מה שאני הולך להגיד עכשיו.. כולם אומרם ישר שאנחנו כפויי טובה ושהוא הביא לנו 3 אליפויות.. אפחד לא יבין מה עבר על אוהדי חיפה בשנתיים האחרונות..

רוני לוי, באופי שלו, הוא בן אדם קר ואפור.. משחק אותה מקצועי, מעניש בלי סוף, לא מחייך באימונים, לא מראה שמחה, עוקץ כל עוד הוא יכול, לא נוטל אשמה, ואת האמת, לא טקטיקן גדול.. לא שינה פעם אחת את השיטת משחק לו ב5 שנים שלו.. והשחקנים שהיו צריכים לשחק תחתיו, באמת שאני לא מרחם עליהם, במיוחד על השחקני בית שהייתה להם קצת מחויבות לסמל.. הבנאדם היה בא להם בסיוטים.. אנחנו לא נשכח איזה חוסר פירגון הנוער קיבל ממנו, לא נשכח איך הוא תיסכל את קטן ואת רפאלוב, ומה שהכי כואב לי כאוהד חיפה, זה הבושה שאדורם קייסי היה צריך לחוות מרוני לוי.. עד עכשיו כואב לי הלב עליו.. ו
    מבחינת עבודה על הקבוצה, מה הוא עשה? כלום חוץ מנזק..
    זרים? תראה לי אחד שהחזיק בחיפה יותר מעונה חוץ מקולאוטי.. אולי אתה לא זוכר או שאתה לא עוקב, כמה זרים היו לחיפה ב5 שנים האחרונות.. ואיזה זרים? אף אחד שזוכרים אותו היום..
    עוד דבר, הייתה תקופה שהנוער של חיפה לקח דאבל והיה הדבר הכי חם בנוער באותה תקופה.. ואיפה כל אותם הנערים הכישרוניים שהביאו דאבל לחיפה? חוץ מ3, כולם בבית הקברות של רוני לוי.. זה פשוט עצוב.. חוץ מכיאל, קינן ורפאלוב (ואני אומר רפאלוב בלב ממש כבד, כי אופי של שחקן אין לו) לא יצא ממחלקת הנוער שחקן ששווה משהו באמת.. ולא יעזור כלום, טיפוח נוער זה מאמן נטו.

עכשיו אחרי החפירה הענקית על רוני לוי, שכנראה אתה חושב שאני מבלבל את המוח ושאני לא יודע להעריך את מה שרוני עשה פה, נשווה אותו לאלשיע לוי עד החלק הזה של העונה.
    כל מה שרצינו לראות בשנים של רוני לוי ולא ראינו, אנחנו מקבלים עכשיו מאלישע.. אמונה בצעירים, חילופים במקום (ברוב המקרים), חילופים מוקדמים שצריך, חילופיים התקפיים כשאנחנו בפיגור. כולם חוץ מאוהדי חיפה לא שמו לב שכל זה לא קרה עם רוני.. וזה בסה"כ מה שרצינו, לא אליפויות ולא כלום, רצינו נשמה, רצינו חיוכים.. רצינו מחויבות לסמל!

עכשיו לפי מה שאני רואה במשחקים האחרונים של חיפה, אני מתחיל לשים לב למשהו שיכול להיות בעייתי וקצת להזכיר את רוני לוי באחד הפרמטרים, והוא הקרדיט הבלתי פוסק לזרים במיוחד לג'ון קולמה.. אני יתן לאלישע עד סוף העונה כדי לראות במה באמת הוא דוגל, במה שהוא מציג עד כה, או שהוא בסה"כ אמר את מה שיענקלה אמר לו להגיד, והאם הוא עבר את השינוי מסכנין לחיפה..

בקיצור, מסקנות על אלישע אי אפשר להסיק עכשיו, אבל הוא יותר טוב מרוני לוי, ואני אומר את זה בפה מלא.. ואף אחד חוץ מאוהדי חיפה לא יבין את זה..

ד"א, כתוב לך בפרופיל שאתה מחיפה, אתה אוהד מכבי חיפה?
    דבר שני, נתתי חפריה ברמה עולמית חח מי שמעניין אותו שיקרא

דבר שלישי חח אם כבר חופרים אז עד הסוף, אני אומר את זה נטו מאהבה לקבוצה, אני מנוי ליציע ג' כבר שנה שלישית, נוסע כמעט לכל המשחקים ואני בן 17 עדיין אין לי רישיון וכל נסיעה לחיפה באוטובוסים והסעות היא בערך 4 שעות לכל כיוון, אני גר בשומרון.. אז תחשוב מה רוני לוי גרם לי לחשוב עליו.. בכל אותם נסיעות ארוכות אחרי שמכבי חיפה שוב השפילה את עצמה נגד קבוצות כמו ר"ג\הרצליה..
    שמע רון על רוני לוי באמת שאין לי מה להוסיף
    אמרת עליו כל דבר אפשרי
    ואפשר להגיד שכל משחק באתי באמתתתתתתתת שרציתי לקלל אותו אבל לא עשיתי את זה מתוך הכבוד (גם כן כבוד..) שיש לי אליו
    אני בחיים לא אסלח לרוני לוי, אבל בחיים על מה שהוא עשה לאדורם קייסי, כל מה שכתבת על צעירים, על זרים, על המשחק הבונקר המגעיל לא משתווה בכלל למה שהוא עשה לקייסי
    קייסי היה השחקן האהוב עליי בחיפה באותה תקופה..
    כל פעם שאני רואה את השער של אדורם נגד שטורם גראץ פשוט באלי לקחת סכין ולדקור את רוני לוי, ואתם לא מבינים כמה אני מתעב את רוני לוי על זה, וכן לא הפסקתי לקלל אותו במגרש על זה.
    סתכל מה עשית salaman.. רק אמרת שרוני לוי תותח ולא היינו צריכים לעשות לו מה שעשינו
    היו דברים שלא היו במקום אבל פאק מגיע לו

חוץ מזה, האשכול על אלישע לוי ובאמת שאני רוצה לדבר על אלישע לוי יש לי המון להגיד עליו פשוט לא עכשיו, אם באלכם לפתוח אשכול על רוני לוי בכיף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    3,077

אלישע לוי הוא אחד הסוסים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

מאמן טוב שצריך להישאר בשנה הבאה
    לדעתי הוא משחק קצת בפחד בגלל שזו העונה
    הראשונה שלו כמאמן של קבוצה גדולה. פתאום
    לאמן קבוצה עם קהל גדול ותקשורת לוחצת זה לא פשוט.
    הוא היה יכול לעשות יותר עם ליגה כזו חלשה ולהוביל
    את הליגה בהפרש גדול יותר.
    מה שהוא עשה עם חרזי זו פשוט חוצפה ולמה?
    לא בגלל שצריך לתת כבוד אלא בגלל שמתחילת העונה
    הוא שיחק בהרכב והיה גם יחסית לא רע פתאום הוא
    לא מתאים גם לספסל? משונה....
    עד כה הרכש לא פוגע בלשון המעטה.
    אם יתנו לו שקט הוא יצליח.
    נערך לאחרונה על ידי creative; 02-03-2009 בשעה 19:55.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

הגיע הזמן שאני אכתוב את דעתי
    האמת שאני לא כמו רוב אוהדי חיפה,
    אני מתחיל להתעצבן כבר מאלישע לוי, והרגש הזה גודל משבוע לשבוע
    אני אסביר למה
    קודם כל מבחינה מקצועית, הוא פאקינג שם את ארבייטמן כקשר שמאלי, מה אתה אידיוט הוא החלוץ היחיד הטבעי שלנו בקבוצה
    אותו דבר עם אוסי רונספורד, הבנאדם היה מלך השערים באליפות לנוער לאפריקה בתור חלוץ ואתה שם אותו קשר כנף
    הרבה מהמשחקים הוא עושה חילופים אחושילינג לא במקום, במקום להוציא את ג'ון קולמה במשחקים גרועים הוא מוציא את בוקולי (קרה 3 פעמים השנה אולי יותר) השחקן המצטיין על המגרש
    ג'ון קולמה - זר שהגיע לפה והוחלף פעם ראשונה במשחק נגד ק"ש אחרי עוד משחק עלוב שלו, קולמה לא מפסיק לעשות טעויות כל משחק ..
    מה שהוא עושה לחרזי, הוציא אותו מהסגל בטענה שהוא לא צריך אותו בשביל לנצח את המשחק
    שם אותו על הספסל לטובת עומרי אפק או תימנינינג'ה משומר
    לא עושים כזה דבר לסמל, אתה רוצה תעיף את קרופניק אם אתה רוצה שינויים ושים את חרזי בלם

בעקרון זה מתחיל להרגיז אותי כבר, ובתקופת ההעברות במקום להביא חלוץ חוד או בלם תותח הביא בלם חסר ביטחון ששווה לתחת ועוד יותר גרוע מקרופניק..
    מה שכן, אני מעריך אותו על זה שהוא החזיר את החיוך של השחקנים חזרה ללחיים, החזיר להם את רוח החיים אחרי שרוני לוי שאב אותה
    הוא מאמין בצעירים, מפתח אותם, ולפעמים פותח איתם בהרכב, אני גם מעריך את זה מאוד
    אם ישאירו אותו שנה הבאה יעשו טעות מקצועית גדולה לפי דעתי ולא יהיה סיכוי לאליפות
    גם השנה אני לא מאמין שניקח אליפות

שתהיו בעניין, ארגון הקופים הירוקים תומך באלישע לוי ומעודד אותו כל משחק, אחרי ניצחון בדרך כלל הוא שר לו לבוא לקהל

שם פרטי
    רון
    לייקים
    7
    נקודות
    -50
    משפט מחץ
    סקוויק סקוויק

אני אומר בזהירות, אלישע לוי מתחיל להעלות דאגה, אבל בגלל שעכשיו קרב האליפות פתוח, אולי הוא עוד יפתיע אותנו.. נשפוט אותו בסוף העונה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אלישע מאמן לא משהו אבל בסדר

משתמש מתחיל האוואטר של or11024
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    43
    משפט מחץ
    מי שלא קופץ עכשיו ! אוהד הפועל בן זונה!!

ציטוט נכתב במקור על ידי IAnthrax צפיה בהודעה
    הגיע הזמן שאני אכתוב את דעתי
    האמת שאני לא כמו רוב אוהדי חיפה,
    אני מתחיל להתעצבן כבר מאלישע לוי, והרגש הזה גודל משבוע לשבוע
    אני אסביר למה
    קודם כל מבחינה מקצועית, הוא פאקינג שם את ארבייטמן כקשר שמאלי, מה אתה אידיוט הוא החלוץ היחיד הטבעי שלנו בקבוצה
    אותו דבר עם אוסי רונספורד, הבנאדם היה מלך השערים באליפות לנוער לאפריקה בתור חלוץ ואתה שם אותו קשר כנף
    הרבה מהמשחקים הוא עושה חילופים אחושילינג לא במקום, במקום להוציא את ג'ון קולמה במשחקים גרועים הוא מוציא את בוקולי (קרה 3 פעמים השנה אולי יותר) השחקן המצטיין על המגרש
    ג'ון קולמה - זר שהגיע לפה והוחלף פעם ראשונה במשחק נגד ק"ש אחרי עוד משחק עלוב שלו, קולמה לא מפסיק לעשות טעויות כל משחק ..
    מה שהוא עושה לחרזי, הוציא אותו מהסגל בטענה שהוא לא צריך אותו בשביל לנצח את המשחק
    שם אותו על הספסל לטובת עומרי אפק או תימנינינג'ה משומר
    לא עושים כזה דבר לסמל, אתה רוצה תעיף את קרופניק אם אתה רוצה שינויים ושים את חרזי בלם

בעקרון זה מתחיל להרגיז אותי כבר, ובתקופת ההעברות במקום להביא חלוץ חוד או בלם תותח הביא בלם חסר ביטחון ששווה לתחת ועוד יותר גרוע מקרופניק..
    מה שכן, אני מעריך אותו על זה שהוא החזיר את החיוך של השחקנים חזרה ללחיים, החזיר להם את רוח החיים אחרי שרוני לוי שאב אותה
    הוא מאמין בצעירים, מפתח אותם, ולפעמים פותח איתם בהרכב, אני גם מעריך את זה מאוד
    אם ישאירו אותו שנה הבאה יעשו טעות מקצועית גדולה לפי דעתי ולא יהיה סיכוי לאליפות
    גם השנה אני לא מאמין שניקח אליפות

שתהיו בעניין, ארגון הקופים הירוקים תומך באלישע לוי ומעודד אותו כל משחק, אחרי ניצחון בדרך כלל הוא שר לו לבוא לקהל

מה שנכון נכון
    חיפה גרועה
    רק ביתר.

FoXRiveR
    אורח

מאמן לא ברמה של מכבי חיפה
    לא ייקח אליפות לצערי, לא צריך להישאר בעונה הבאה, אפשר להביא את יצחק שום במקומו זה יעשה רק טוב, מאמן מקצועי שיוציא את המקסימום מהשחקנים.
    הוא החזיר לשחקנים תחיוך ? אז מה ? אליפות לא לוקחים עם חיוכים
    מתעקש לפתוח עם פנטיני, שים את ארבייטמן ואוסיי חלוצים קטן ימין רפאלוב בשמאל תהיה לך אחלה קבוצה התקפית, הוא גומר את ארבייטמן
    לא ידוע לא אוהב אותו

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

אפשר יהיה לשפוט אותו רק בסוף העונה ולראות איך הוא עמד במצבים הקריטיים שיש עכשיו
    שיש 4 קבוצות שנלחמות על האליפות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,817 | הודעות: 8,173,404 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect