מאמין
שום דבר לא יכול להיברא מעצמו.
מאמין
שום דבר לא יכול להיברא מעצמו.
|
|
חחח העולם נברא מעצמו איזה אנשים אתם יהודים ואתם כופריםם........גם אני נבראתיי מעצמי...מה קרה לך באתי מעצולת הים.....כופרים פשוט לא מאמין אבל שיהיה תחיית המתים הקדוש ברוך הוא יקים את כולם הרשעים שלא האמינו.. פתאום יראו תאמת...וזה ממש קקרוב ואז שלום הוא יגיד להם בחזרה...כתוב בתורה בתהיה מגפה חדשה לפני ביאת המשיח והנה שפעת החזיר
here we go again
אני? אני עצמי, הגעתי מההורים שלי שהגיעו מההורים שלהם שהגיעו מההורים שלהם וכך הלאה.
וככה זה היה במשך מיליוני שנים. את התשובה עצמה לאיך העולם נוצר אני לא יכולה לספק לך, כי היא פשוט לא קיימת, לא בספרים,לא בתנ"ך לא בשום מקום,אין מטרה לחפש הרי בחיים לא נגיע לתשובה אלא אם כן אתה מאמין בה' ואז אתה כביכול מאמין שהוא זה שברא את העולם.
אוקי...
את אומרת שאת מאמינה בעצמך תוכלי לדייק מה זאת אומרת מאמינה בעצמך?
מה אין לך אמונה בכלל את לא מאמינה בכלום?
את לא מאמינה במפץ הגדול את לא מאמינה בה' את לא מאמינה באבולוצייה אז במה את כן מאמינה ובבקשה אל תגידי לי בשלט של יס כי הבדיחה הזאת אומנם מצחיקה מאוד אבל זאת לא תשובה (בדיוק כמו מאמינה בעצמי)
מאמין + - אבל בואו שמעו שאלה אחרת אלוהים יצר את העולם ממה נוצר אלוהים ? הרי שום דבר לא נוצר מעצמו
Hillary Duff
יש מישהי יותר כוסית ?!
חח למה לא שאלת מה בא קודם הביצה או התרגול יותר קל להטיל ספק במשהו מאשר להאמין בו...
ובקשר לשאלתך תן לי לענות עליה בשאלה לא ברורה נגיד אתה קורא ספר אתה יודע שיש לו סוף נכון?
איך אתה יודע את זה (מתוך יציאה מנקודת הנחה שלא "רימית") הרי עדין לא סיימת לקרוא אותו איך אתה יודע שיש לו סוף?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-05-2009 בשעה 06:16.
חד הקרן הורוד והבלתי נראה ברא את הכל ומת מזקנה מה לא ברור?
כמו שאמרתי, אני לא מאמינה בכלום,
ודרך אגב- בחיים לא שמעתי את הבדיחה עם השלט של יס.
לא משנה,לעניין-אני לא מאמינה בכלום כי אין לי במה להאמין,
אלוהים נשמע מופרך מידי ובשבילי הוא פשוט לא קיים.
תאוריית המפץ הגדול נשמעת לי לא הגיונית ודי סיכויים של אחד למיליארד ששתי חלקיקים נפגשו אחד בשני ויצרו חור שחור ולתוך החור שחור הזה נכנסו כל מיני עצמים וכך העולם התפתח הרי גם אם נגיד שהתאוריה נכונה אז שוב אני שואלת-איך האדם נוצר בתוך החור השחור?
ובאבולוציה אני לא מאמינה סתם כי זאת לא תאורייה מספיק מספקת בשבילי.
ואלו כל הדרכים להאמין בהם לתשובה של איך האדם נוצר,
כולן בשבילי לא נכונות .אולי בעוד כמה שנים מישהו יבוא אם הצעה או הוכחה אחרת לתשובה הזו ואולי היא תהיה הגיונית בשבילי.
בינתיים אני מאמינה שכל בנאדם צריך לחיות את החיים שלו, להתעסק במה שהוא אוהב ולגרום להעצמו להצליח, וכל הדברים של דת הם פשוט בזבוז זמן טוטאלי שלא מאפשר לך לחיות את החייים הטובים, כמוני.