זה לא משנה מה הבעד ומה הנגד,
צריך להחזיר אותו כי הוא חלק מהעם, המדינה היהודית.
צריך לעשות הכל בשביל אדם, אפילו אחד מתוך עם ישראל.
אם אתם הייתם במקומו, לא הייתם סומכים על עם ישראל שיציל אותכם?!
זה לא משנה מה הבעד ומה הנגד,
צריך להחזיר אותו כי הוא חלק מהעם, המדינה היהודית.
צריך לעשות הכל בשביל אדם, אפילו אחד מתוך עם ישראל.
אם אתם הייתם במקומו, לא הייתם סומכים על עם ישראל שיציל אותכם?!
|
|
לדעתי חייבים להחזיר את גלעד , הוא יוכל לשמש כמעין מקור מידע היישר מידי המחבלים ...
גם עם משחררים מחבלים לדעתי זה כלל לא קשור ...
אף אחד לא יכול להגיד ממש מה כדי ומה לא, כי אם ישחררו אותו כל הכבוד ובאמת גילעד מסכן ומגיע לו להיות עם המשפחה שלו.
אבל אם ישחררו את כל הרוצחים יחזרו להיות פיגועים ויהיו עוד חטיפות ככה זה עם הערבים..
אני בעד לשחרר אותו תוך כדי פעולת צבאית
נערך לאחרונה על ידי The Hulk; 17-03-2010 בשעה 22:00.
גלעד שליט הוא חייל של המדינה שלנו .
והוא יצא להילחם בשביל שאתם תוכלו לישון בשקט .
הוא נחטף ומוחזק בתנאים לא תנאים בשבי , כולל התעללויות נפשיות ופיזיות .
אני חושב שאנחנו צריכים לתת לו את המועט שהוא יכול לבקש , לשחרר אותו לחיים חופשים .
זה נכון שאנחנו צריכים לשחרר מחבלים אבל תחשבו שאתם הייתם במקומו , תחשבו
שאותכם היו מחזיקים בחדר קטן 3 שנים .
חברים יקרים,
אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאבק להשבתו של גלעד שליט מהשבי.
עקבו אחרי פעילויות בפייסבוק ובטוויטר
בנוסף אתם מוזמנים להפיץ את סרטון הקמפיין החדש "גלעד עדיין חי? אסור לאבד זמן" שהועלה ליו-טיוב:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hogY9i_bx4c"]YouTube- ‫גלעד עדיין חי? אסור לבזבז זמן‬‎[/ame]
בתקווה לראותכם איתנו בקרוב,
צבא החברים של גלעד
נערך לאחרונה על ידי צבא החברים של גלעד; 22-03-2010 בשעה 16:38. סיבה: חתימה
לדעתי חייבים להחזיר את גלעד שליט בכל מחיר,אין ברירה.
הגענו לנק' על חזור,לא רוצים שהוא יהיה רון ארד הבא.
נגד, חד וחלק.
שמעו, אני מזדהה עם כל המשפחות השכולות, שלחלקם הבנים נלקחו במלחמת לבנון השנייה, וכדומה וגם עם משפחת שליט, אני יודע שזה הבן שלכם, ואני יודע שאתם רוצים אותו בבית, אבל אני לא מבין איך אפשר להיות עיוור מהמצב הקיים?
אתם אשכרה רוצים שנתניהו ישחרר 1000 אסיריים, עם פוטנציאל ענק לחטוף עוד חיילים ולרצוח עוד איזה עשרה חיילים על הדרך, ותחשוב על זה ככה, מה יקרה בעתיד?
נשוב ולהילחם על החיילים האלה, ומה חמאס ידרוש בתמורה?
שטחים!
נכון מאוד, חמאס יתחיל לדרוש שטחים, ןאף אוליי יקצין את מעמדותו בקשר לזה, ואז מה יקרה?
תמשיכו להילחם?
ומה ישאר מהמדינה שלנו, חשבתם על זה?
בקיצור-לא אחד גדול וזהו, חמאס זה לא מישהו שנוקט בעמדה הוגנת כלפינו, ואני לא חושב, שמגיע בכלל שננהל איתו משא ומתן.
כי זה לא בא בחשבון חייל אחד על "100 חיילים" שלהם.
זהוא, עד כאן.
מצטער שבאתי בגישה קצת יותר מידי תוקפנית, אם זה לא בסדר, תגידו אני ישנה את הנוסח
שבוע טוב ורגוע לכולם.
בברבה, דימה.
חדש פה יחסית, מקווה להשתלב
למען האמת זה דיי שנוי במחלוקת..
כל מי שעבר טירונות [אני לא בטוח אם בטירונות 02 מקבלים על זה הסבר] יודע שיש סדר עדיפויות:
1. אזרחים ישראלים
2. חיילים ישראלים
3. אזרחים של מדינה אוייבת [רצועה אוייבת, לצורך העניין]
4. חיילים\פעילי טרור של מדינה אוייבת
עכשיו, כל אחד יכול לראות שגלעד שליט הוא כרגע בעדיפות שנייה, לעומת הרבה אנשים מעדיפות ראשונה שנכנסים לסיכון ברגע שמשחררים את המחבלים שחמאס דורש. כמו-כן, שחרור מאות פעילי טרור לטובת שחרור גלעד שליט עשוי להעלות את הדרישות לשחרור שבויים ישראלים עתידיים.
מצד שני יש כמובן את הטיעון שאומר שגלעד שליט עשה הרבה בשביל המדינה, לחם לטובת האזרחים, ולא ראה תמורה. גלעד שליט הוא כבר מזמן לא בנאדם רגיל, הוא סוג של "הבן של המדינה".
החזרתו של גלעד שליט לארץ ולחיק משפחתו תעלה את המוטיבציה לשירות בצה''ל בתפקידיי לחימה ותפקידי חזית שונים, ואפילו תעלה את המוטיבציה בקרב אלו שכבר התגייסו למערך הלוחם או לכל מערך אחר.
פעולה צבאית כרגע לא עומדת על הפרק משתי סיבות עיקריות:
א. סיכון של חיילים
ב. הוא ממולכד ואפשר להפעיל את המטענים האלה מכמה מקומות תצפית מרוחקים [ז''א, ברגע שרואים כוח צה''ל מתקרב, מפעילים את המטען ולא צריך להמשיך ולספר מה ייקרה.]
בשורה התחתונה, אם להתעלם לחלוטין מהעובדות ולדבר רק על דעתי, אני חושב שגלעד צריך לחזור הבייתה בכל מחיר. גם אם זה אומר לנהל מו''מ עם ארגון טרור וגם אם זה אומר לשחרר מחבלים עם דם על הידיים. אין מחיר לחופש של בנאדם. רוב העם רוצה את גלעד בבית [כל אחד מהשיקולים שלו] ודווקא במצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו, עם כל העניין של הספינות הטורקיות וזה שכל העולם שונא אותנו, כל המדינה כמעט התגבשה לחלוטין סביב העניין הזה ויש ממש ליכוד בעם סביב הנושא. צריך לנצל את המומנטום וללכד את כולם עוד יותר.
התגובה לנושא הזה היא מאוד פשוטה.
מין הסתם שאם זה היה הבן שלי, הייתי עושה את אותו הדבר והייתי מוכן לוותר על כל העולם על מנת שהוא יחזור, ואף פעם לא הייתי מוכן להקריב אותו, וכל הכבוד למשפחת שליט על מה שהם עושים, וכן מגיע להם הרבה כבוד כי לא לכולם היה את הכוח הנפשי להלחם כל כך הרבה זמן ובכזאת אינטנסיביות, והלב שלי איתם בכל רגע נתון, ומתפלל לכך שהבן שלהם ישוחרר ויחזור הביתה בשלום.
אבל לעומת זאת, אני "קברתי" 3 ידידות בפיגוע בדולפינריום, ובזמנו הייתי בן 16-17, אני לא רוצה לפרט ולספר לכם מה עבר עלי אחרי ההלוויות האלה, ושאתה מסתכל שיום אחורה פשוט ישבתם ודיברתם, ולא יותר מזה, הבנות האלה שבאו למסיבה, לא היו מעורבות פוליטית, בשום מקום, ובשום דבר. אז על מה מגיע להן עונש?
לכן, כמו שנמצאים אצלינו מחבלים, שתיכננו את הפיגועים האלה, ושוב יחזרו לתכנן אותם לאחר השיחרור מהכלא, לא יתרום לאף אחד, זה יגרום לדבר אחד, המדינה שלנו תשחרר את כולם, החמאס יבצע פיגועים, ימשיך לירות קאסמים כמה שבא לו , ויחטוף חיילים, ואז יחזיר את המחבלים הבייתה אחרי שנה וחצי בכלא שהם אשמים ברצח של עשרות בני אדם שבאמת חפים מפשע.
אז עכשיו תחשבו על זה שהם חוזרים כגיבורים שישבו בתוך כלא.
מישהו פה היה מוכן לאנס או לשודד שהיה אצלו בבית לתת לצאת מהכלא?, אני מאוד בספק.
הדרך היחידה להפסיק את כל העניין הזה, הוא להכנס לעזה ולהכנס בהם בלי לחשוב פעמיים, ולא למרוח את כל העולם ב"שיחות" וכל הבולשיט האלה, האנשים האלה לא מבינים שיחות, לא יבינו שיחות.
אני כל כך מנסה להבין את הנושא של ההתנתקות הזאת, הרי התנתקנו מהם לא? אז על מה בכלל הם מתווכחים, אם זאת הייתה מדינה אחרת, הם גם היו מתנהגים באותה הדרך? אני מאוד בספק..אבל בגלל שזה בתחום מדינת ישראל, כל המשאבים הולכים ל"רצועת המחבלים" הזאת.
תודה ,
המשך שבוע מצויין.יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
תוסיף אותי
לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.
תראו, שחרור 1000 אסירים תמורת גלעד שליט נשמע מוגזם, אבל זה מה שחייב.
קודם כל רק שתדעו זה לא 1000 אסירים אלא הרבה פחות, אבל זה החוק במדינת ישראל.
יש חוק שאומר שחייבים להחזיר אזרחים\חיילים\כל שבוי ישראלי הביתה, לא משנה איך.
מה שבעייתי בעסקה הזו, שסחבו וסחבו וסחבו אותה, וכעת חייב להחזיר אותו.
אם לפני שלוש שנים היו אומרים "אי אפשר להחזיר", אז איכשהו זה עוד מתקבל, אבל כבר עברו 4 שנים שבהן יש המון שיחות, ובלתי אפשרי להגיד שוואלה, לא מחזירים.
גלעד צריך לחזור, בכל מחיר.
אם ואם ואם....