הרמטכ"ל טוען שכן, אם כך אתם בעד או נגד פעולה צבאית לשחרורו?
אני נגד, לרוב פעולות כאלה נכשלות והחטוף מת.
הרמטכ"ל טוען שכן, אם כך אתם בעד או נגד פעולה צבאית לשחרורו?
אני נגד, לרוב פעולות כאלה נכשלות והחטוף מת.
|
|
אשמח לדוגמאות לפעולות כאלו שנכשלו.
אם הצבא באמת יודע אז הרמטכ"ל אידיוט כי החוטפים יעבירו את גלעד ברגע שהם ישמעו מה שהוא אמר..
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...A1%D7%9E%D7%9F
עצוב זה נכון. אבל לדעתי שווה לנסות מאשר לשחרר רוצחים.
לצה"ל אין מושג איפה מוחזק שליט. http://news.walla.co.il/?w=//1324276
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 04-08-2008 בשעה 18:50.
אני בעד להפציץ את עזה 24 שעות בלי הפסקה עד שהם יביאו לנו אותו בלי שום תנאים.
לא צריך לסכן חיילים, מספיק לשלוח מטוסים.
לדעתי צה"ל לא יודע
וגם אם הוא יודע כרגע הוא לא יכול לעשות כלום
לא נראה לכם חשוד שמפרסמים שצה"ל יודע איפה גלעד? לדעתי זה תרגיל לגרום למי שמחזיק בו לזוז ואז יימצאו אותו
או שגם אם צה"ל יודע-הם פרסמו את המידע ככה שמי שמחזיקים בגלעד יעברו מקום ותוך כדי שהם עוברים מקום פתאום ייקפצו עליהם מסתערבים ויחלצו את גלעד לשטח ישראל, או כל פעולה אחרת שתתפוס אותם בתנועה ככה יהיה להם יותר קשה לפעול
כן יכול להיות שהמסתערבים יעשו משהו.
צה"ל לא יודע, מה שהתכוון הרמטכ"ל זה שידוע מי חטף אותו (חמאס) ואיפה הוא מוחזק (רצועת עזה), לא יותר.
קודם כל, כל אלה שחושבים שמסתערבים יחלצו אותו, צאו מהסרט, זה לא עובד ככה, להכנס לעזה זה סיפור לא פשוט.
ספין של התקשרות או תרגיל מחוכם?
גבי אשכנזי ידע שאם הוא אומר דבר כזה זה יגרום לספין תקשורתי מטורף, השאלה שעולה האם הוא עשה זאת בכוונה על מנת לגרום לחמאס להעביר את שליט ולמעשה לבדוק האם המידע שהם קיבל ואמין ולגלות את מקום הימצאו של שליט, או שזה באמת הכוונה שהוא ברצועת עזה וחמאס מחזיק אותו.
גם אם ישראל תשחט את כל הפלסטינאים שברצועת עזה איראן לא תעשה שום צעד משמעותי מול ישראל הם מפדחים מהיכולת של ישראל ממה שישראל מסוגלת לעשות.
מה חמאס מסוגל לעשות לנו? בחייכם אם צהל מכריז מלחמת חורמה בלי להתחשב באזרחים תוך יומיים אין יותר דבר כזה חמאס תבינו צהל הוא צבא הומטנטרי בגלל זה אנחנו חושבים שהחמאס חזק ובלה בלה בלה אבל בכל מקום אחר בעולם היו שוברים להם תרגליים ברגע שהממשלה מחליטה שזהו הבית זונות נגמר מכניסים טנקים תוך 48 שעות לא יירו יותר קטיושות לא יהיה יותר חמאס.