תראה מר אנונימי אתה צעיר (לפי מה שהצלחתי להבין מכל השיחה שלך עם אורי) ולכן ההתחבטויות האלה לא מגיעות אצלך למצב של החלטה.
אתה צריך להבין במצבים כאלה אם תשאיר את הכל במצב של אי וודאות אז או שאתה תאבד הכל או שבסופו של דבר תיכנע ללחץ ותעשה טעויות שאני לא יודע אם אתה מבין את ההשלכות שלהן...
לכן אני מציע שתחליט ואני אעזור לך ואפרק לך את ההחלטות שעומדות בפנייך.
קודם כל הקדמה ממה שהבנתי ממך ומכל הסיפור הארוך הזה.
1. בלה מעוניינת בך ואתה או עיוור או שפשוט לא רוצה לראות כי נוח לך המצב הנוכחי.
2. רינה בטוח מעוניינת ואולי גם ניראית יותר לטעם שלך ולכן אתה מעוניין בה גם אבל היא לא ממש הטיפוס כמו בלה אלא יותר כמו בחורה חרמנית ומאוהבת שקודחת בראש.
3. אתה לא רוצה להיות עם רינה כי אז תאבד את בלה וזה לא משהו שאתה באמת מוכן לוותר עליו.
4. אתה לא רוצה להיות עם בלה כי אז תאבד את רינה וכמובן את הקשר שהיה לך עם בלה כי הרי ידוע שברגע שעולים מדרגה הכל משתנה.
5. לא מתאים לך לחיות במצב של ביניים כי אז אתה לא באמת נמצא במקום מסויים אתה בעצם דורך במקום לא מזיין את רינה ולא מצליח להמשיך ביחסים תקינים עם בלה.
מכאן אני מביא לך את ההחלטות הבאות אתה לא צריך את כולן אתה צריך רק אחת.
1. לנתק קשר עם רינה ולהמשיך בקשר עם בלה ולהבין שזה לא יחזיק לאורך זמן כך כי בלה מעוניינת בך ולכן קשר הידידות החזיק בקירבה כזאת עד היום ולכן היא מצוברחת שאתה מסתובב עם מישהי שהיא לא כל כך אוהבת.
2. לצאת עם רינה ואז אתה מאבד את בלה ונישאר בקשר מחייב עם מישהי שאתה לא מרגיש כלפיה את מה שהיא מרגישה כלפייך ולכן גם קשר זה יגמר מהר.
3. לא לתת לרינה שום רמז על כוונות וכך להישאר בקשר עם רינה וגם עם בלה אבל במצב כזה אתה בעצם מאבד את שתיהן בלי להיות עם אף אחת מהן באמת.
4. לצאת עם בלה ובכך לאבד את רינה ולאבד גם את הקשר הידידותי הקרוב שהיה לך עם בלה אך לקבל במקומו קשר חברי עם בלה שאין לי מושג אם אתה מעוניין באחד כזה איתה.
5. לצאת עם מישהי אחרת שלא קשורה אליהן ואז אולי להצליח להשאיר את שתיהן קרוב ובכוננות שאם תיפרד מאותה בחורה תמיד תוכל להתקרב אל אחת מהן או שבעצם תאבד את שתיהן כי הן יראו בזה סיום תקופת הניסיון להצליח לצאת איתך.
זה מה שאני הצלחתי להוציא מהקשר שלך ולדעתי חוסר החלטה שלך בנושא יכריח אותך לעשות את ההחלטה שאתה הכי פחות מעדיף כאן אז לכן ההעצה שלי היא לשקול את הדברים ולהחליט ולא לחכות לשנייה האחרונה כשכבר כל האופציות האחרות יעלמו.
יום טוב

ציטוט ההודעה