היי,
טוב קודם כל אני כיתה י' בן 16 עוד מעט.
קיצר גם בדיוק לפני איזה שבוע יצאתי ממערכת יחסים עם מישהי שממש אהבתי.
לא נגמר בצורה מכוערת... זה היה ברור שזה הולך לקרות מכל מיני סיבות והיתה מין פרידה הדדית.
ויש לי חברה ממש ממש טובה... אנחנו בקשר כמה חודשים, מסתובבים הרבה ביחד והכי חשוב מדברים על הכל... כאילו, פתוחים במאה אחוז... אני בא אליה עם הדברים הכי "סודיים" שלי ועם הבעיות שלי וככה גם היא ואנחנו פשוט יכולים לדבר שעות.
הבעיה היא שאני יודע שאם אני אהיה איתה זה לא יחזיק ומהר מאוד יתפרק. זה פשוט לא יתאים בנינו...
מאיפה אני יודע את זה? אני בעצמי לא בטוח... אני פשוט יודע את זה. וגם היא. וככה למרות הקשר העמוק שלנו אין שום קשר מיני.
מה שעוד יותר מפחיד אותי זה שאני לא רוצה להרוס את הקשר שיש לנו עכשיו בגלל טעות טיפשית. כי אני באמת אוהב את המצב כמו שהוא.
הבעיה היא שעכשיו אחרי שנפרדתי מחברה שלי אני לא מפסיק לחשוב עליה.
וקצת יותר קשה לי לדבר איתה כמו פעם כי אני חושב על זה כל הזמן.
עוד יותר מעצבן גם שכולם חושבים שאנחנו זוג ושואלים אותנו ושאנחנו אומרים שלא הם אומרים כמה חבל כי אנחנו ממש מתאימים וכל הזמן ביחד אז אנחנו צריכים להיות זוג. וזה מתחיל להיתפס אצלי.
בקיצור אני ממש רוצה להוציא את זה מהראש ולחזור למצב הקודם... איתה מין אמ... "ידידות עמוקה" ובקשר לחברה כבר נראה.
למרות שזה גם יכול להקשות... כי לך תסביר לחברה שך למה אתה מסתובב שעות עם מישהי ומדבר איתה קבוע.
תודה לעוזרים למינהם![]()

ציטוט ההודעה
זה דווקא דבר טוב)