נכתב במקור על ידי
Champions
תראה, במהלך המשחק אתה צריך לעודד לאורכו לא בגלל שהשחקנים משחקים טוב או לא טוב זה בכלל לא משנה- אלא בשביל לדחוף אותם קדימה. בסוף המשחק אין בעייה שתצעק בוז או תעודד זה כבר פחות קריטי, ויש משחקים שגם אני אישית צועק בוז כי כשמגיע מגיע...
אם אתה יורד במחצית בפיגור 1:0 להפועל נגיד אין טעם לשרוק בוז כשהשחקנים עולים מחצית שנייה אתה צריך להרים את כל האצטדיונים ולהכין אווירה של גיהנום, וזה מה שמטריף שחקנים... לא שריקות בוז
אז מה אם אתה כועס או עצבני , אתה אוהד ואתה צריך לחשוב לטובת הקבוצה שלך, ולאוהד הפועל המשפט הזה בשבילך: לפעמים שריקות בוז כן מעוררות שחקנים ומכניסות אותם לאטרף. אבל לא תמיד ככה שאחרי כל הפסד תשרוק בוז? אחרי כל תצוגה רעה? אתה חושב הקהל של חיפה צועק בוז אחרי שרעננה ור"ג הובילו עלינו? אז מה.. אנחנו יודעים תעומס על השחקנים ואל תתן לי דוגמאות מאירופה כי זה לא אותו דבר. בחיים קבוצה ישראלית לא הצליחה גם באירופה וגם בארץ ועד עכשיו לחיפה אין הפסד העונה בכל המסגרות וזה הישג מדהים. נקווה שזה ימשיך, אבל עד עכשיו אני מרוצה מאוד מהקבוצה שלי. בגלל זה אני לא מפחד מבאיירן מינכן, מיובנטוס ומבורדו...
נתת דוגמה את המשחק של הפועל, והפועל תל אביב משחקת העונה באירופה אם שכחת וזה אותו מקרה עם חיפה. אנחנו משיגים אולי תוצאות כי יש לנו משחקים נגד קבוצות כמו חלשות אבל היכולת החלשה נמצאת גם אצל הפועל. אין שום סיבה לשרוק בוז, גם אם בית"ר שלטה לכל אורך המשחק. בכל מקרה נגמר 0:0 וגם ביום טוב זה תוצאה טובה לכל קבוצה ישראלית בטדי.