|
|
איך שאכטה אחת 3 סיגריות איךךך
פורסם: 23.06.03, 11:24 WTF!?
טוב שנזכרת באמת..
וזה יותר מסוכן מסיגריה כי זה טבק נקי בלי פילטר.
אבל זבביר אני יפסיק חח
אני מכיר מישהו שיש לו רכב קיצר המושב שליד הנהג הוא הפך ל"מושב לנרגילה"
יש לו מין מתקן כזה לנרגילה ככה שהוא יוכל לעשן מתי שהוא רוצה (לא בזמן נהיגה.. הוא לא משוגע..)
הנה כמה ציטוטים חכמים
לא נערך שום מחקר רציני בתחום, אבל בואו נעשה מחקר מחשבתי קטן בעצמנו
בעישון סיגריה העשן נוצר כתוצאה מבעירה של הטבק, כלומר שורפים את הטבק
בנרגילה? הגחל מחמם את האוויר (ששואפים פנימה), כשהאוויר החם נכנס לתוך הראש הוא "צולה" את הטבק, כלומר העשן נוצר בתהליך שהוא משמעותית יותר קר מעישון סיגריה ולכן כמויות הזפת והחומרים המזיקים בנרגילה הם משמעותית יותר נמוכים.
אמנם ציינתי שלא נעשה הרבה מחקר בתחום, אבל נתקלתי במספר מחקרים, 2 מהם טענו שעישון רצוף של נרגילה במשך 45 שעות, מבחינת כמות הניקוטין והזפת שנכנסים לגוף...לסיגריה אחת!!! תורידו מזה שאתם מעשנים ביחד עם עוד חבר או שנים..
מחקר נוסף שפורסם בעלון ה Periodontology קובע שמעשני נרגילות סובלים רק טיפה יותר מלא מעשנים מבעיות בפה.
החלק היחיד שאני מסכים עם הידיעה זה החוסר פיקוח על הטבק, ולכן אני ממליץ לעשן טבק איכותי וביתי שאפשר לקנות אצל סוחרים רציניים ולא בפיצוציות..
אז תירגעו, תעשנו נרגילה עם החברים שלכם פעם או פעמיים בשבוע תשתו משהו קר והכי חשוב, תירגעו.קחו פילטר של סיגריה נקי שימו בצינור תעשנו ראש שלם.. סתתכלו א'כ עם הפילטר.. טיפה צהוב אה? תעשנו סיגריה.. סתכלו א''כ על הפילטר.. הרבה הרבה יותר צהוב ומגעיל.. ז''א שהרבה פחות רעלים מגיעים לפה בנרגילה מאשר בסיגריה... בטבק נרגילה אין זפת ועופרת- אלו חומרים שיש בסיגריה כדי שהסגריה תמשיך לדלוק.
נערך לאחרונה על ידי Alex; 28-09-2009 בשעה 22:09.
בן כמה אתה?
אני סיפרתי להורים בגיל 18 וחצי ולא עשו מזה עיניין גדול.
רק "זה טוב שאתה בא לספר לנו אבל חבל.. זאת הבריאות שלך.. אנחנו כבר לא יכולים להגיד לך מה לעשות אתה באחריות עצמך"
ותאמין לי שילוב של אבא טריפוליטאי ואמא אשכנזיה זה גזר דין מוות.
עריכה:
תגידו זה רק אני או ששינו את הסמלי מין בצד
<<<<<<<<<<<<
חרטה אש אין מחקר על זה זה סתם דוקטור חשב הוא פרופסור לכימיה חצי ממה שהוא כתב אני מנייק אם הוא הבין בכלל