Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
להגיד לך את האמת אחי זה היה כמו סטירה בפנים בשבילי.. לא ידעתי ששאכטה ארוכה שוות ערך ל3 סיגריות... זה הרבה יותר מסוכן ממה שחשבתי
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
1.הכתבה הזאת פורסמה בשנת 2003, לא פורסם מקור אמין של המחקר שציין את הנזקים
2.רוב הכתבה זה על מחלות מפה לפה - קנה פיות פלסטיק וגמרת חצי מהטענות של הד"ר הזה
3.איזה חומרים יש לחברת הטבק להכניס לשם ? רשום לך במפורש שאין לך עטרן שזה אחד הגורמים
העיקריים לסרטן מסיגריות!
4.שוב, הם מדברים על להכניס אלכוהול ועלי גראס .. חצי מהפורום הזה לא יודע מזה בכלל גראס ...
5.חשבת פעם למה על המדבקות של על הטבק כתוב לך "הסיגריות גורמות ..." "העישון גורם .."
ולא "עישון נרגילה ..." ? יפה ! זה כי מעולם לא חקרו את זה באמת לעומק כמו שהד"ר הזה מציין
6.למרות שאתה שואף כמות גדולה יותר של עשן לריאות, אתה עדין לא מעשן יותר ממישהו שמעשן
סיגריות, אם אתה תעשן ראש נרגילה ליום (הכוונה לסיים אותו לבד) זה לעולם לא יגיע לחצי של קופסאת
סיגריות.
בקיצור .... חראטה, כתבה חובבנית ולא יותר מזה
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מסכים אם CLICKER ! אבל נכון זה מזיק אבל אם סתם נפחו את זה יותר מדי..
וואלה לפי דעתי אנשים אומרים את זה כי זה ניהיה פשוט מאוד נפוץ.
אז מפחדים שזה יגדל אז מנסים ל"הפחיד" שזה הרבה יותר גרוע מסיגריות.
שחכו לציין שזה לא ממכר...ובשלב מסוים שאתה גדל אתה מפסיק לעשן פעם ביום...ואתה מעשן פעם ב...
בעוד שאתה מעשן סיגריות קשה לך להפסיק....
וכמו clicker אמר זו כתבה חובבנית וישנה...
ועוד משו..אמרתי את זה כבר באיזה נושא...אין אחד שמעשן נרגילה ויגיד לך שזה לא מסוכן.כולם יודעים שזה לא טוב לבריאות..אבל חיים רק פעם אחת![]()
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
באמת אנשים, יודעים שזה מסוכן..
לא באמת אכפת לי, ולא פעם ולא פעמיים באו אלי שוטרים וביקשו לבדוק את הראש כי אמרתי שיש שם... כיף (:
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
CLICKER אתה באמת חכם.. ואתה ממש צודק
נרגלה זה יותר מסוכןשאתה מעשן לבד אבל בדרך כלל פותחם 3-5 אנשים לפחות,אז עדשאתה לוקח שאכטה וכמהשאכטוט שאתה לוקח אולי אולי תגיע לשתי סיגריות
בס''ד
עוד משהו שאתה מעשן נרגילה אתה לא לוקח אותה לריאות כמו בסיגרייה..