מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא מבין ישר על ההתחלה אתה מקבל עיוות צבעים ותקיעה או שאתה משחק רגיל ואז לאחר זמן אתה מקבל את העיוות צבעים ואח"כ תקיעה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא מבין ישר על ההתחלה אתה מקבל עיוות צבעים ותקיעה או שאתה משחק רגיל ואז לאחר זמן אתה מקבל את העיוות צבעים ואח"כ תקיעה?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
|
|
מ א ו ש ר
לדעתי זה עניין של תקלה בכרטיס עצמו תנסה לממש אחריות.
אם זה היה דרייבר היית צריך לחוות את הבעיות בהתחלה כבר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ניקיתי את הכרטיס מסך מאבק ואת כול הלוח
בנתיים המשחק עבד לי יש מצב שזה היה מהתחממות???
מ א ו ש ר
מוזר קצת כי עשינו בדיקה של מאמץ עם OCCTו- ATITOOL ולא קרה כלום...
תן לזה עוד זמן ואם הבעיה לא מופיעה אז באמת הסיבה היתה התחממות.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 20-10-2009 בשעה 20:56.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אין בעיה אחי תודה רבה על העזרה אפשר לנעול
מ א ו ש ר
נעול, ד"א להבא תתייג בעזרת [] או שאשכולך ינעל.