תאמת לא ניסיתי, אבל לפי מה שהם אומרים כן
תאמת לא ניסיתי, אבל לפי מה שהם אומרים כן
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כאילו אתה לא מבין מהחיים שלך במאק או בלינוקס ואתה בכל זאת מתעקש להתקין..
לאיזו מטרה אתה צריך מערכת הפעלה אחרת? בחיטא ראבאק? מה אתה חושב שזה יהפוך אותך ליותר מגניב?
זה לא קשור למגניב.
פשוט יש כמה תוכנות שאני צריך שלא עובדות על windows והם עובדות על mac.
אתה יכול להביא לי את הגירסה הכי חדשה של Wine שמתאימה ל Mac להורדה?
באובנטו יש לך את זה בחבילת תוכנות שאתה מתקין דרך מנהל החבילות אולי גם בMAC זה ככה.
אבל בשביל מה?
כל תוכנה שיש בלינוקס יש גם בווינדוס.
רק אחת שאני יכול לחשוב אליה אין.
שזה הכלי לפריצת סיסמאות WEP, אבל עזוב אותך מזה - אתה יכול לעשות את זה דרך LIVE CD ולא להסתבך עם להתקין.
האמת שאתה יכול לעשות כל דבר דרך LIVE CD, למה להסתבך עם DUAL BOOT?
בתור מי שהיה לו לינוקס הרבה זמן, זה נחמד.
אבל אם אתה לא מבין בזה אין סיבה לדפוק את הראש בקיר.
סבבה אחי.
ויש תוכנות שעובדות על mac ולא עובדות על windows
אולי נחזור לנושא כבר:
איזה מערכת הפעלה עדיף:
mac או לינוקס?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם חוץ מהתוכנות האלה שאתה רוצה להפעיל באלך קצת ללמוד יותר אז תתקין לינוקס, זאת מערכת שאם תבין איך לעבוד איתה היא תועיל לך מאוד.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מה עדיף? לקום כל יום ב12? או לאכול פלאפל?
מה הקשר? אין קשר.
בדיוק לשאלתך. שני מערכות הפעלה שונות לחלוטין שמבוססות על ליבות שונות מאד. ולרוב מיושמים לשימושים שונים. אם אתה שואל עבור עצמך (לפני התקנה) אז זה תלוי בשימוש העתידי שלך. ואם סתם לידע כללי. אז כמו שאמרתי זה תלוי
לינוקס או כל OS מבוסס UNIX היא סביבה עדיפה לעבודה מול כלי WEB שונים ואפילו כפלטפורמה לא רעה בסביבות פיתוח.
MAC זה מוצר מדף, כלומר מיועד לכלי מדף אחרים ותו לא. (גרפיקה וכו...)
מ א ו ש ר
ואוו זה אחד הדיונים המפגרים שראיתי...
מה בכלל הדיון? אתה או שם WIN או MAC לא שניהם זה בטוח!
ההתלבטות היחידה שאולי יש לך כאן היא האם להוסיף לינוקס או לא בגלל סיבות כאלה או אחרות ששמורות עמך.
ותפסיק לחרטט כאן לגבי תוכנות שלא עובדות על WIN כי זה באמת מתחיל לעצבן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יש לי עכשיו על המחשב גם Win וגם לינוקס.
אבל לא כל-כך הולך לי עם הלינוקס כי אני מנסה לשחק איזה משחק
(קונטר סטרייק) אחרי שהיתקנתי את הWine על המחשב וזה לא עובד לי.
מ א ו ש ר
כי אתה מטומטם!!!!!
אם לא עובדות לך התוכנות של וינדוס אז תתקין מאק רק בשביל התוכנות האלה.
אם אתה לא צריך את התוכנות האלה אז תישאר עם וינדוס. על תתקין עוד מערכת כדי לנסות להגיע למערכת שיכולה להריץ הכל.
בוא תן לי סיבה אחת למה שלא תשתמש בוינדוס ואל תגיד לי תוכנות תגיד לי איזה תוכנות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. אתה מתווכח מבקש עזרה שהיא לא עזרה כמו "איפה נמצאת ההגדרה של" אלא מדובר פה בלהתחיל להסביר לך איך משתמשים במערכת הפעלה חדשה שאתה בכלל לא צריך. מענין אותך? תקנה ספר. בחיאט ראבאק מה משעמם לנו שנשב להסביר לך דברים סתם?