שמע מה אני עושה..
שוכב על שיפוע שלילי, לוקח משקולת של 20 קילו
מיישר את הידיים כלפי מעלה מבקש שמישהו יביא
לי את המשקולת לידיים ואז מתחיל לפמפם את הבטן
12-13 חזרות. כפול 3-4 ..
שמע מה אני עושה..
שוכב על שיפוע שלילי, לוקח משקולת של 20 קילו
מיישר את הידיים כלפי מעלה מבקש שמישהו יביא
לי את המשקולת לידיים ואז מתחיל לפמפם את הבטן
12-13 חזרות. כפול 3-4 ..
|
|
^^ הוא שעה אומר לך שהוא רוצה להתאמן בתנאים בייתים... לפי זהה אני מבין שאין לו משקולות או משו... ולא נראה לי שהוא יתחיל לתפוס שישיות מיים
אוקיי כמה תיקונים RM זה המשקל הכי גבוה שאדם יכול לעשות ב10 חזרות נקודה אין לזה עוד משמעות אחרת
הבעיה היא שלי אין לי RM כי בכל חדר כושר שהייתי עד עכשיו הרמתי את כל המשקולות שיש(בתרגיל הזה שהוא כמו שכיבות סמיכה) כאילו עד הסוף וגם את זה עשיתי 15 חזרות 4 סטים אבל כן שמתי לב שאני לא יכול יותר 60K ו15 חזרות לסט
וחדר כושר יש לי בקיבוץ אבל בלי מדריך למרות שאני מכיר את רוב המכונות שם ויודע איך להשתמש בהם
עכשיו נראה לי שכוח יש לי מספיק אז אולי אני יעבור לקצת יותר עיצוב איך אני מבליט יותר את השרירי חזה בבית?
ובקשר לתרגילי בטן אין לי ספסל ולא ממש הבנתי את התרגילים שהצעתם
מה אתה מטומטם חחח אתה חושב שיש רק RM 10?
RM זה הסכום המירבי שאפשר להרים 10 פעמים
זה מה שהמורה שלי אמרה לי אתה רוצה לך תתווכח איתה
חחחח המורה שלך ממש מטומטת או שפשוט אתה לא הבנת אותה... אני מוכן להתערב שהיא נתנה את 10 כדוגמא ואתה הבנת את זה לא נכון...
בוא אני יסביר לך את זה כמו שצריך..
RM זה repetition maximoum כלומר מספר חזרות מקסימלי תחת משקל מסוים. אם לדוגמא שמת 100K בדחיקה ואתה יכול להרים את זה אך ורק חזרה אחת ולא יותר מזה אז כלומר שה RM1 שלך זה 100K שזה ה100אחוז שאתה מפעיל מהיכולת. וככה זה עולה בהתאם.. אם למשל היית מרים את ה100K פעמיים אז 100K היה RM2 שלך וככה הלאה...
rm1=100% יכולת
RM2 זה 90 אחוז יכולת
RM 3 זה משו כמו 80-85 אחוז
RM4 זה 80
RM5 זה 75
RM 6 זה 65
וכו.. אני לא דייקתי באחוזים.. אבל עשיתי כך כדי שתבין..
זה ידוע שהמורה לי די מפגרת אבל אז היא חילקה לנו דף הסבר עם ממציא השיטה ואיך היא פועלת והשיטה אומרת שאתה צריך למצוא את המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים 10 פעמים וזה הRM10 שלך וככה כל יום אתה מקבל תרגילים מסויימים ואחוזים של כמה אתה מהRM10 שלך אתה צריך לעשות ולפי מה שאתה אומר זה בכלל לא הגיוני כי איך עושים 70% עם RM1 של 100K
איך הבנת ש70 אחוז זה RM1 עם 100 kg אנלא יודעע רשמתי לך בפירוש שRM1 משקף את הכוח המירבי שלך כלומר 100 אחוז
תסתכל טוב במה שרשמתי כתובב לך ש70-75 אחוז בערך זה RM5...
אתה יודע מה.. עזובב אם יש לך את הספר "פיזיולוגיה של המאמץ" פשוט תפתח עמוד 358 ותראה את מה שאמרתי זה מסודר שם בטבלה אז עשה טובה תתווכח בדברים שאתתה יודע וזהו.. או שתשתוק "עדיף לשתוק ושיחשבו שאתה מפגר מאשר לדבר ולהוכיח זאת.."
אם אתה עושה לאט יותר את התרגיל זה בידיוק כמו להרים יותר משקל.
לא הגיון שאתה עושה כל כך הרבה שכיבות סמיכה ואתה לא מריש כלום
אל תשים חתימות שלא שלך , פעם הבאה אתה תושעה!
המשך יום טוב.
זה כן כי אני על 60-80 כבר קרוב לשלוש חודשים יש שבועות שיש לי יותר זמן ואני מתאמן הרבה אז כבר הגעתי לסט של 100 פעמיים שלוש אז זה כבר לא כל כך משפיע עליי כמו בהתחלה
כל אחד פה נתן דעה אחרת, וחבל מאוד.
ברמת העיקרון - הדרך המומלצת ביותר לעבודה על שרירי הבטן היא שילוב של תרגילים סטטיים (החזקה של השריר לאורך זמן) עם תרגילי כפיפות בטן \ הרמות רגליים למיניהם.
מומלץ לעשות בסט 10-12 חזרות, אין טעם ביותר, חזרות איטיות, באמצע להכניס מצב סטטי אחד לפחות, זו עבודה מעולה על הבטן.
5-6 סטים לבטן, 2-3 בשבוע, ואין צורך ביותר מזה.
ילד מפגר אמרתי לך כבר 80 פעם תעשה לאט יותר ככה שיצא שעשיתה 5 חזרות כמקסימום-3 סטים.
הבנתה? 5 חזרות כפול 3 סטים=15 חזרות על השריר. לעשות לאט.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 28-01-2010 בשעה 19:50.
תפסיק כבר לזיין את השכל מה אתה חושב שהמהירות זה המרכיב היחידי בבניית שריר?? פשוט עבודה איטית היא הרבה יותר נכונה לבניית שריר ועבודה מהירה זה יותר שריפת שומנים
לפותח הנושא:
אני אומר לך תכלס אם כל כך קל לך 80 חזרות קח תיק שים בו איזה 20 קילו ותעשה 15-20 חזרות
קל לך תוסיף משקל, קשה לך תוריד משקל!
ובקשר לבטן
תעשה איזה 6 סטים של כפיפות בטן ובסוף תעשה את הסטטי זה יהיה יותר קשה ויותר ישפיע על הבטן
נערך לאחרונה על ידי lyon123; 06-02-2010 בשעה 16:49.
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
וגם אם ישרפו אותךךךך אשאף חזק אל הריאותתתת
דבר בינינו לא יפרידדדדדדד אזריק אותך עמוק לוורידדדד
נהנהנהנהנהנהנהנההההה נהנהנהנהנהנהנהנההה
נהנהנהנהנהנהנהנההההה מכבי תני לי עוד מנההה