קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב כזה
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-11-2009, 03:55
  2. [דיון]מה הייתם עושים במצב כזה??
    על ידי שלומי. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-06-2009, 12:41
  3. [שאלה] מה הייתם עושים במצב כזה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 14:01
  4. סקר - מה הייתם עושים במצב כזה?
    על ידי Boom Shankar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 20:22
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 13:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

מה הייתם עושים במצב כזה? - עמוד 2

שמעו אני מסכים איתכם ולא מסכים איתכם בקשר למושג הזה "ידידות". יש כאלה שכיף לי איתם סתם ככה שהם כמו חברים שלי(ואני ממש לא מחפש לזיין את החברים שלי..) ויש כאלה ידידות כן שהייתי רוצה להיות איתם בקשר ולקרוע להם תצורה! אבל אותה אחת ממש לא רציתי אותה לקשר פשוט היה לי איתה כיף היא הייתה כמו אחותי רק שהיינו מדברים על הכל אפילו את מי אני מזיין ומתי צחצחתי שיניים. ממש אז היא די חסרה לי אבל הקטע שהיא עשתה ממש מפריע לי הלב רוצה המוח לא רוצה אוףף

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

אולי היא פשוט לא רצתה לפגוע , או שאולי אחרי שבוע שבועיים היא הכירה מישהו יותר נחמד והתאהבה בו , אתה יודע גם אחרי יומיים אפשר למצוא אהבה ולהתאהב .

לא, זה בגלל שהם שכבו אז היא פשוט הרגישה וחשבה שהם "יוצאים".
    הבעיה היא שאני כל הזמן רואה אותה(היא חלק מהחברה) ואני פשוט מרגיש שאני כאילו רוצה להוכיח שאני מישהו שונה ויש בי צדדים שהיא לא מכירה, רוצה לגרום לה לחשוב עליי יותר בכיוון שונה למרות שאני לא רוצה ממנה כלום. אפילו אם היא תבוא ותנשק אותי ותגיד לי בוא תהיה חבר שלי אני לא ירצה. אבל יש לי הרגשה כאילו אני צריך להוכיח לה משהו שהיא הפסידה פה משהו רציני וחשוב(אני..)

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שמעו אני מסכים איתכם ולא מסכים איתכם בקשר למושג הזה "ידידות". יש כאלה שכיף לי איתם סתם ככה שהם כמו חברים שלי(ואני ממש לא מחפש לזיין את החברים שלי..) ויש כאלה ידידות כן שהייתי רוצה להיות איתם בקשר ולקרוע להם תצורה! אבל אותה אחת ממש לא רציתי אותה לקשר פשוט היה לי איתה כיף היא הייתה כמו אחותי רק שהיינו מדברים על הכל אפילו את מי אני מזיין ומתי צחצחתי שיניים. ממש אז היא די חסרה לי אבל הקטע שהיא עשתה ממש מפריע לי הלב רוצה המוח לא רוצה אוףף
    איך ידעתי שבסוף תשלוף את השטות הזאת יאללה הבמה שלך תסביר לי מה זה ידידה כמו אחות...
    כולי אוזן

אני אל יקרא לה ידידה אני יקרא לה חברה כמו אחות שהיא כמו חבר שלי. משיהי שאי לא מחפש לא לקשר ולא לזיון סתם מעביר איתה את הזמן..והיו מקרים שהייתה לי חברה הייתי בקשר והייתי יושב עם ידידות שלי והייתי מאוהב על כל הרראש ואף אחת אחרת לא נעיינה אותי, אז גם אז זה מתוך אינטרס?

פשוט שאתה הייתה עם חברה שלך היית עסוק כל כך בה וכן באותו הזמן לא התייחסת לשאר הידידות שלך באופן שונה מכמו שאתה מתייחס לחבר , אבל נניח ותפרד ממנה, כל ידידה מאותו הרגע תתחיל להפוך בשבילך לאופציה הבאה לקשר ,אתה תשים לב יותר לנגיעות שלהן ולמשחקים שלהן איתך,לאופן הדיבור שלהן ותראה מי מדליקה אותך יותר.
    ובוא נסכים שגם שכשהייתה לה חברה היו לך את הידידות שהיו עשות לך משהו כל פעם שהייתה מדבר איתן או משחק איתן במשחקי נגיעות ..ואם תגיד לא זה שקר!
    הייתה תפוס בזמנו לא חשבת יותר מידי על הידידות אבל ברגע שחזרת להיות לבד כל אחת מהן הפכה למטרה .

ואני לא מדבר על הכונפות האלה שאף אחד לא ורצה אתין קשר חוץ מידידות ! אני מדבר על הידידות השוות שכל אחד אחר היה רוצה שר איתן ולהיכנס להן למכנסיים.

זה נכון אתה צודק שמאז שאני נפרדתי מהחברה אני מת להיות בקשר וכל אחת נראית כאופציה, אבל היא ממש לא באה בחשבון אחרי דברים שהיא עשתה ואחרי שהיא יצאה מכעט עם כל החברים שלי..

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    כן מה הקשר?
    אתם הורגים אותי כולכם אם זאת ידידה (נניח שאני קונה את הבלופ הזה של המושג המפגר הזה ידידות רק לצורך דיון) אז מה מזיז לכם עם מי היא יוצאת או למי היא מוצצת?!
    חאלס כבר לעבוד על עצמיכם בעניים דחיל ראבק..
    נימאס לי להגיב לנושאים מפגרים!

עכשיו הפסקתי להאמין למושג והגיע הזמן לדבר תכלס:
    אם אתה בקשר עם מישהי הקשר שלכם לא מוגדר כידידות חד וחלק אין דבר כזה קשר אפלטוני פשוט לא קיים תוציאו את השטות הזאת מהלקסיקון שלכם כל קשר בין זכר ונקבה שמתבסס על יחסים בין חברתיים הוא קשר ממניע מיני (כן כן משיכה מינית גם בגן שאתה משחק עם דנה עם העניים הכחולות המניע הוא מיני, אבל אתה עוד תם אז המשיכה הזאת לא ברורה לך בשלבים כאלו) ובגלל זה המושג ידידות הוא פשוט בלופ אחד גדול שאולי עוזר לכם לחפות על הלוזריות שלכם שאתה נתקעים בין הפטיש לסדן ולא מצלחים לקדם את היחסים הלאה.. אבל זה לא אומר שתצליחו באמת למכור אותו בצורה משכנעת.
    אין לך "ידידות" ?
    תתפלא לשמוע שיש בנות שהזין שלי בכלל בכלל לא עומד שאני רואה אותן, והן ידידות שלי..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    אין לך "ידידות" ?
    תתפלא לשמוע שיש בנות שהזין שלי בכלל בכלל לא עומד שאני רואה אותן, והן ידידות שלי..
    לא אין לי ידידות בכלל..
    כל בחורה שאני בקשר איתה היא אופציה בשבילי

לא אין לי ידידות בכלל..
    אז מעניין אותי לדעת, אם סתם משמעם לך ובא לך לדבר או סתם יש משהו שמציק לך, קיצור משהו שחבר לא כל כך יעזור, אז מה לא תדבר עם ידידה? אם תרצה לצאת לאןשהו ואף אחד מהחברים שלך לא ריצה לא תקח איתך איזה ידידה בשביל לא ללכת לבד? לא בקטע של לצאת לדייט אלא בקטע של סתם לצאצת..יש משהו שמה שאתה אומר כל הקטע של הידידות, אתה צודק במידה מסוימת אבל צריכים אותם לפעמים..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אז מעניין אותי לדעת, אם סתם משמעם לך ובא לך לדבר או סתם יש משהו שמציק לך, קיצור משהו שחבר לא כל כך יעזור, אז מה לא תדבר עם ידידה? אם תרצה לצאת לאןשהו ואף אחד מהחברים שלך לא ריצה לא תקח איתך איזה ידידה בשביל לא ללכת לבד? לא בקטע של לצאת לדייט אלא בקטע של סתם לצאצת..יש משהו שמה שאתה אומר כל הקטע של הידידות, אתה צודק במידה מסוימת אבל צריכים אותם לפעמים..
    אני לא רואה איפה הבעיה לדבר עם מישהי שהיא אופציה בשבילי על כל דבר..
    או לצאת איתה (להפך זה רק עוזר לי) קיצור אתה רק מחזק את הטענה שלי אמיגו.

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

לא , הייתי מנתק את הקשר לאט לאט לגמרי
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

לא אין לי ידידות בכלל..
    אז אתה לא יודע מה אתה מפסיד, אתה מפסיד הרבה הרבה ידע
    ותכלס זה לא שאם יש לך ידידה אתה מדבר איתה כמו חברה שלה,
    אתה מדבר איתה כאילו היא אופציה שאתה לא רוצה לממש.
    אחרי הכל כל בחורה שלא התאימה לי ישר אני מתייג אותה כידידה..
    זה לא שאני ישר אומר, עוד לפני שהכרתי אותה, שאני הולך להיות ידיד שלה

משעמם לך ואתה רוצה לצאת להתסלבט אין כמו לקחת איתך חבר מצחיק וולצאת להסתובב

אתה רוצה לפרוק ומשהו מציק לך אין כמו לקרוא לחבר טוב לשבת ולדבר

לא קרה לי שרציתי לצתא והחבירם לא הסכימו ...וגם אם לא הסכימו כן יש אופציה לידידה אבל מן הסתם שאם תצאו יש מצב גדול גם שיקרה משהו בינכם.

אבל אם היה לך חשק להרגיש קצת חום גוף של בחורה אתה תקרא לידידה ,תרצה לשחק משחקי נגיעות וכל השטויות האלה ולהתחרמן ולהתמזמז ידידה ..תרצה לזיין כנראה תקרא ליזיזה (ידידה לזיון) אז כשיש לך חשק לבחורות אתה תקרא לידידות משמע שהן אופציה מינית לכל דבר .

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

קשר מינימלי רק על מנת להראות לה שלא כזה נורא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,033 | הודעות: 8,173,620 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect