כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
WOW, אני קורא את האשכול מבחוץ, בתור קורא, והפורום הזה בדרך למוות קליני!
משתמש בא, כותב באמת יפה ולעניין, ואתם ממש יורדים עליו, אחד אחד!
SuperEitan, אני אישית מצטער בשם חברי הפורום הקצת גאוותניים שלנו.
חברים, בנאדם רוצה ללמוד, לא הרבה היו ממשיכים להגיב בנושא אחרי קטילה כזאת, תנסו לקרוא את הנושא מההתחלה ועד הסוף, אנחנו מבריחים ככה אנשים מבחוץ.
האשכול מאבד מהטעם שלו, תחזירו אותו בבקשה לעניין.. חבל לבזבז כוח על וויכוחים והתנגחויות מיותרות.
מטרת הפורום היא שיתוף, עזרה הדדית, ותמיכה.
ד"א, ציון, אני מסכים איתך לחלוטין.. (במאמר)
![]()
חבר'ה אין אפס, תשאלו שאלה מטומטמת תקבלו תשובה מטומטמת.
מעכשיו אף אחד לא ממשיך את הריב הטיפשי על זה. אנחנו מחמיצים את הנקודה. אם אני כותב משהו כנראה שממש חשוב לי שתקראו אותו, אחרת לא הייתי מבזבז מהזמן שלי .
סופר איתן לא רק שזאת הייתה תגובה טיפשית אתה חוצפן
אני יושב וכותב ואתה בא ואומר לי "אם אתה רוצה ללמד אנשים תתחיל לעשות ככה וככה"
תגיד לי אני חייב לך משהו? תגיד תודה שבזבזתי 5 דקות מהחיים שלי בשביל לכתוב תמאמר הזה..בגלל זה צחקתי החוצפה שלך ממש מתחת לכל ביקורת.
"מה אתה בן 13" זאת תגובה ילדותית..פה האירוניה אתה שואל אם אני ילדותי ותראה איך אתה מגיב...
אם אתה כזה אינטלקטואל וכ"כ אינטיליגנט, מה אתה מבלבל לנו תשכל פה ורב עם אנשים? תתחיל לפתוח פוסטים, תלמד אותי מעניין אותי איך להיות כזה תותח כמוך...
בקיצור talk is cheap תקלוט את זה.
חוץ מזה אני לא אוהב לתת את ה"איך".
אני נותן לכם את ה"למה"(מטרה) ואז ה"איך" ה"מה" , ה"מתי " וה"איפה"
- את זה אני מצפה שתעשו לבד.
חזרה לנושא.
כשאני בפילד , אני ממש נהנה. זה גורם מספר אחד להצלחות שלי.
כיף לי. אני עובר תקופה מדהימה בשנים האחרונות.ממש כיף לי!
שום דבר לא פוגע לי בזה. היו בחורות שנתנו לי תשובות ממש מגעילות, אם אני יכול להגיד מכל הלב שזה לא הזיז לי דבר וחצי דבר, אני מרוצה. וכך היה.
יש בנות שנכנס להן חול לכוס. זאת לא בעיה שלי, שיתקלחו אחרי הים!
חבר'ה -תעשו מזה כיף , יצא לכם רק טוב.
תקחו דברים קשה לא תגיעו לשום מקום.
TheNuts - אתה טועה. הם אמנם אומרים לך בפירוט יתר מה לעשות , אבל אני בטוח שזה בגלל שאנשים כמוך (וזה לא משהו רע שלא תבין) אמרו להם "יופי אתם אומרים תהיה באנרגיה גבוה ותאמין שאתה הפרס...איךעושים את זה בתכלס" הם הבינו שהם לא יתקדמו , בלי לתת משהו פרקטי.
הרבה פעמים שמעתי מאמנים גדלים שזה באמת כמו שאני חושב , רק GUIDELINES מה שקרא. גם מיסטרי אמר את זה. הוא אמר משהו בסגנון" אל תספרו לבנות סיפור שאני מספר לכם, אתם לא אני, תגידו משהו משלכם..."
אני ממש מסכים עם זה. לא צריך לחקות ולעשות 1 ל1 . תבינו את הרעיון הכללי, ולכו לפיו. זה הכל.
נ.ב
אור תפסיק להיות לחוץ , כל עוד אני כאן הפורום הזה לא הולך לשום מקום...
אורי וכל החבר'ה תודה על התמיכה אבל זה בסדר אני לא מתרגש משטויות![]()
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 22-01-2010 בשעה 22:37.
שמע הוא בסך הכל העביר ביקורת על המאמר שלך, זה שאתה מספר על איך שאתה נהנה וכיף לך זה לא אומר שלכולם זה ככה.
בסך הכל מה שהוא אמר לך זה שלא כולם יכולים להנות מסט ואני אישית מכיר אנשים שלא היו יכולים לגשת למישהי כדי לשאול מה השעה, ככה שאי אפשר לצפות מאנשים כאלה להנות בסט.
ובאמת לא ראיתי שהוא התחצף בתגובה שהוא כתב בהתחלה, הוא לא זלזל בך הוא רק אמר מה שהוא חושב.
חחח ד"א
הוא --> SuperEitan
אתה --> 1o1x
נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 22-01-2010 בשעה 22:48.
gshkrmi עזבנו את הנושא. אני ראיתי בזה זלזול . באיך שהוא הציג את הדברים.
תבוא עם גישה של "ראיתי שאתה רוצה לעזור ,אבל אני זה שצריך יותר עזרה או מידע"
לא בגישה של "מה זה לא עוזר בכלל .. תכתוב משהו שיעזור לי יותר"
שוב אני לא חייב לאף אחד כלום, הכל פה נעשה בכיף ובהתנדבות , קח את זה בחשבון.
סגרנו את הנושא, רוצה להמשיך יש פרטי,הבא שיכתוב משהו על זה , אני מוחק. לא סתם כתבתי פה משהו,תתייחסו אליו.(להנות וכל זה..מה שאתם ממש הורסים עם התגובות שלכם)
אם הם היו באים לאנשים שלא התחילו עם בחורה בחיים שלהם (רוב האוכלוסיה שמתעמקת בנושא, בואו ניהיה אמיתיים. חוץ מכמה חבר'ה שפשוט משעמם להם והתחילו לקרוא חומר באינטרנט כי זה מעניין, רוב האנשים הבוגרים שנכנסים לתחום, נכנסים כי יש להם צורך.) והיו אומרים להם "פשוט תרגישו טוב עם עצמכם, וזה יצור משיכה, אל תדאגו זה יגיע עם זמן" הם היו מקבלים כזאת תביעה משפטית מהתחת - לא בשביל זה הם משלמים אלפי דולרים לקורסים.
בשביל זה לקחו את המודל של "גבר מושך", פירקו אותו למליון חלקים - והכניסו לתבניות שאפשר לעקוב אחריהן.
אז יש "חוקים" של שפת גוף, ו"חוקים" של High value. וחוקים לסדר של הפעולות. ובשביל זה יש רוטינות, כדי שבחור שגם ככה לא יכול להוציא משפט מהפה שלו ליד בחורות לא יצטרך לחשוב על מה להגיד. יהיה לו בשלוף.
זה ה"גלגלי עזר" של הפיקאפ.
יכול להיות שבמשך 40 סטים הם יגידו את אותם המשפטים, וזה יעבוד להם - כי אין מה לעשות, זה עובד.
אבל בסט ה200, הם יבינו שזה כבר לא באמת משנה על מה הם מדברים, השפת גוף שמייצגת ביטחון עצמי כבר לא תיהיה חלק מהרוטינה, היא תגיע מביטחון עצמי אמיתי. חלק חושבים שזה בא בהדרגה. זה לא. זה רגע כזה שאתה תופס את עצמך וחושב "וואלה, אני יכול לסגור כל בחורה בפאב הזה." ואשכרה מאמין בזה.
אבל זה מגיע רק אחרי שהשתמשת ברוטינות, ואחרי שספרת 3 IOI לפני שעברת ל A3, וניגשת לסט תוך 3 שניות. בגלל זה אני לא מאמין במה שאתה רושם. לא כי זה לא נכון, פשוט כי זה לא נכון עכשיו.
איתן צודק במאה אחוז. זו הרגשה לא נעימה לגשת לסטים ולפתוח אותם. זו הרגשה לא נעימה לדבר מול 3 כוסיות ולקוות ממש שהן יצחקו מרוטינה שלך. ובגלל זה להגיד למתחילים "להנות", זה כמו להגיד למישהו שקפץ למים קפואים להתחמם.
חביבי, תמשיך להיות מודאג ממה אנשים חושבים עלייך. בנאדם מתבגר ברגע שהוא מסוגל לצחוק על עצמו, ואם בנאדם מסוגל לצחוק על עצמו - דעות הסביבה לא ישנו לו כמו שאתה חושב.
אנשים פה יורים לכל מיני כיוונים. שום בנאדם לא יצליח לתפוס בחורה(אלא אם הוא כוכב קולנוע, והיא רודפת בצע) כשהוא עם הבעה של לוויה וההרגשה להיות לידו מדכאת. בנאדם שמגיע לא חייב להיות עם ביטחון עצמי, להיות בטוח במה שהוא עושה, אלא להיות שלם עם מה שהוא עושה. אישית? עד היום כל בנאדם שמכיר אותי אומר לי שאני צנוע(ואומרים לי את זה כל יום, בציניות.) אבל זה מי שאני, ולא, פעם לא הייתי ככה.
אבל יום אחד לקחתי את עצמי בידיים, בלי מסטרי ובלי דיאנ'גלו או מה שזה לא יהיה. אני ועצמי ויצאנו לצוד. בהתחלה באמת שלא היה לי ביטחון בשיט, אבל אחרי שאתה מקבל את הדחייה הראשונה שלך, ובאמת לא אכפת לך ממנה - העולם פתוח לפנייך.
ציון צודק במיליון ואחד אחוזים. חיוך וצחוק הם דברים מדבקים. אם תבוא עם חיוך ועם גישה מאושרת והרגשה טובה, זה ישפיע גם עליה (תחשוב לעצמך כמה פעמים ישבת עם חברים, עם ידידות, או סתם עם מישהי ושניכם צחקתם מהשטות הכי מפגרת שקיימת).
*אגב, אני נכנס לחלק שקוראים את זה כי זה מעניין ולא כי הם צריכים את זה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
גם אני, מעולם לא הייתה לי בעיה עם בנות. להפך אפילו...
ודווקא בגלל זה לא אני ולא אתה יכולים לשפוט אנשים שסובלים מAA...
חחחח לא נולדת ככה, אבל הבנתי את הכוונה שלך. אני יכול לשפוט אנשים, ובגלל שהייתי בעבר אחד כזה ועשיתי את הטעות הגדולה הזו בתת מודע בלי שאני שם לב, אני מנסה לשנות מה שאני יכול היום.
ואגיד לך את האמת, אין לי שמץ של מושג מה הכוונה בAA... לא מטריד אותי אפילו![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אוקיי צאו מהחשיבה שמי שבפיקאפ הוא איזה חנון שבחיים לא הצליח עם בנות
יש את הסיפורים של מיסטרי וסטייל שהם היו ממש גרועים ולא ידעו כלום
אבל יש גם סיפורים של חבר'ה שהיו תותחים עם בנות ובכל זאת נכנסו לתחום ומה שקרה זה דבר מאד פשוט - הם לא שינו הרבה , אבל הבינו למה מה שהם עושים עובד(והשתפרו כמובן)
אני מכניס את עצמי לחלק השני של האנשים..אין לי איזה סיפור סינדרלה
גם לפני הפיקאפ הייתי ממש טוב עם בנות, אבל הפיקאפ ממש ממש שיפר אותי
Thenuts מאד אהבתי את התשובה שלך , אבל שוב זה לא מדוייק.
לא נכון...פשט לא נכון ..עובדה אני מעולם לא עבדתי לפי המטודה של מיסטרי של A2 A3 A5 והיו לי המון הצלחות..
אני פשוט קראתי מאמרים, ראיתי סרטונים , הבנתי את הpoint of view הכללית ביותר, והרכבתי מהמון מידע אישיות - אישיות מקורית מצחיקה ושנונה - שלי.
אז זה לא נכון שאתה צריך לעבוד BY THE BOOK כשאתה מתחיל.
יש המון דרכים להגיע לאותו מקום, מה שיפה זה שכל אחד יכול לקחת את זה לאן שבא לו. זה מאד ורסטילי.
ד"א חבר'ה דיברתם על AA, אחד המדדים לרמה מאד גבוהה של פיקאפ זה AA...אתם תגיעו לשלב שכמעט ואין לכם AA , ואז תדעו שאתם על דרך המלך...(אני גיליתי את זה רק בתקופה האחרונה, ואני כמה שנים טובות בתחום אז אל תמהרו עם זה).
אתה כל הזמן נותן את עצמך בתור דוגמא, אבל אתה לא דוגמא.
אנשים שסתם מעניין אותם נושא מחפשים באינטרנט חומר, לא משלמים 2000 דולר (מינימום, כן?) על קורס.
ויש אנשים שהם בכלל לא חנונים, פשוט הייתה להם חברה אחת כל החיים והם לא יודעים להתחיל עם בחורות.
קורה. אני אף פעם לא הרגשתי "לא בנוח" לדבר עם בנות ואנשים שאני לא מכיר, זה אומר שכולם כמוני?
יש אנשים שקופאים אם אין להם איזה "קואצ'ר" בצורה של PUA ליידם שידחוף אותם לתוך סטים. הם יכולים להנות מסט לפי דעתך?
בכלליות יש הרבה דברים במת'ודות שאני לא מסכים איתם, מה שאי אפשר להגיד עליהם זה שהן לא יסודיות ושהן לא יעבדו בשביל כל אחד. וזה מה שחשוב, לא מה עובד בשביל כל אחד ספציפית, אלא מה שעובד בשביל כולם.
יקירי מה זה אני לא דוגמא?
סבבה אני מבין שאני טוב הרבה יותר מהרבה אנשים פה בתחום
אבל בכל זאת אתה מעלה טענה לדוגמא שלפיה "מי שנכנס לפיקאפ היה חנון ולא טוב עם בנות וחיפש עזרה"
ברגע שאני בא ואומר לך שעובדתית אצלי זה לא היה ככה, זה סותר את הטענה שלך "כל " מי שנכנס לפיקאפ היה כזה..סתם דוגמא
בגלל זה אני נותן את עצמי כדוגמא. אני אולי לא מייצג את הכלל, אבל מספיק שאני מייצג קומץ ? כבר אומר לך לא לעשות הכללות.
יום טוב,
Xanax (שיניתי ניק ד"א)
אמרתי שרובם היו ככה, אם אתה מייצג קומץ אתה לא יכול לטעון שכולם יכולים סתם להסתמך על השנינות שלהם.
יש אנשים לא שנונים בעולם, אתה יודע. אין פה שום קשר לרמה בתחום, פשוט קשר ישיר לכמה הם דיברו עם אנשים בחיים שלהם.
סבבה דיברת על הכלל, אז הכלל לא ככה..יש כל מני סוגים של אנשים.