קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חבר'ההההההההההההההה אתם לא מאמיניםםם
    על ידי U2tr4x בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 21:27
  2. סרטון של חבר שלי מקבל סחרחורת משהו חזקקק!!
    על ידי nissanel בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 00:42
  3. לאיזה ארגון אתם שייכים? משהו נחמד
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 23:16
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 22:42
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

חבר'ה אתם מפספסים משהו בכל מה שקשור לפיקאפ.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ברירת מחדל חבר'ה אתם מפספסים משהו בכל מה שקשור לפיקאפ.

בוקר טוב חברים,

אני עובר כאן על הפוסטים וחבל לראות שאתם מחמיצים את הנקודה.
    אנשים כאן משתמשים תמיד במושגים כמו "קשה" "מלחיץ" "מסובך",
    ומסתבכים עם עצמם, איפה יש בנות, ואיך עושים,ומה עושים, ואמרתי ככה,אבל אולי הייתי צריך לומר ככה ...
    ושוכחים את הדבר הכי חשוב שיש - להנות.

אתמול עמדתי להכנס למעלית מסויימת. המעלית עמדה להסגר אז ניסיתי לדחוף את היד בין הדלתות ע"מ שהעינית תקלוט אותי ותפתח...
    הייתה בחורה בתוך המעלית שראתה אותי עושה את זה והתחילה לצחוק (לא פתחה לי את המעלית היא הייתה בפנים). תפסתי מעלית אחרת וירדתי למטה...
    ראיתי את הבחורה..נראתה דיי טוב.7.5 לצורך העניין...
    לא הייתי צריך לחשוב יותר מדי או להסתבך. היא הסתכלה עלי פשוט באתי ואמרתי "תקשיבי את ממש חוצפנית!! :] את רואה שהמעלית נסגרת, אני מנסה להכנס ואת עומדת שם וצוחקת !מה עם ללחוץ על הכפתור ולפתוח לי? זה לא עלה בחשבון!? אה?! אה!? :] "

הבחורה התחילה לצחוק ואמרה "לא גם אני לא הספקתי וזה היה ממש מצחיק בלה בלה בלה". פה הסט נפתח חברים.לא מסובך יותר מדי.
    משם התגלגלה שיחה שבה אני יורד עליה קצת ומנתח אותה ,על זה שהיא סוציומטית ולא אכפת לה מאחרים והיא לא מפסיקה לצחוק, וכפי שאתם יודעים צחוק מאוד מדבק אז גם אני צוחק,ומאוד כיף...היינו ליד איזשהי חנות קפה. קנינו קפה(תוך כדי ההכנה המוכרת שמעה את השיחה והצטרפה והתחילה לצחוק גם היא).
    אמרתי לבחורה " טוב בואי תראי לי את האזור נטייל קצת עם הקפה יש אוויר טוב בחוץ"(היא אמרה שתכננה לחזור הביתה אחרי שקנתה קפה, זה לא שינה לי כלום. אני מחליט מה עושים לא היא.)
    טיילנו משהו כמו 5 דקות...הבחורה נדלקה...אחרי קצת סמאל טאלק היא אומרת לי שהיא מהצפון ואמרתי לה שאני צריך להגיע לשם בגלל משהו(אמיתי)..היא אומרת "אחלה אז קח את הטלפון שלי ונטייל קצת"...

"בטח!!! תרשמי לי תרשמי לי!!!! בטח שאני אקח את הטלפון שלך אחרי הקטע עם המעלית..אל תחיי בסרט :] " היא ממש התפוצצה פה.
    צוחקים עוד קצת , לקחתי טלפון ,והכי חשוב, נהנתי.
    זהו. יותר קל מזה? באמת שאין.

חבר'ה זה פיקאפ. זו ההשקפה שלי לגבי "איך עושים" ו"מה עושים".
    נהנים. וכשתהנו,לא תסתבכו יותר מדי ותקחו דברים בקלות - ברגע שאתם לא לחוצים ועצבניים ואתם משדרים את זה - בנות יימשכו אליכם.
    הן יבקשו שתקחו את המספר שלהם מרצונן.

בהצלחה יקיריי.
    1o1x.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 22-01-2010 בשעה 11:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

מה שאתה אומר נכון מאוד, אך באותו הזמן אתה לא יכול להביא אמרה ולהגיד שהיא מתאימה לכולם.

לגייס לעצמך את עיקרון ההנאה מתאים לאנשים שנמצאים בשלב מאוד מסויים וממש לא מתאים לכולם.

אם עבור מישהו עצם הגישה לבחורה או אפילו המחשבה על זה, גורמת לפיק ברקיים ולבלק אוט, אז הגישה הזו ממש לא אקטואלית בשבילו כרגע.

הרבה מהאנשים פשוט לא יכולים ליישם את מה שאתה כותב פה. הם לא יודעים איך להתחיל להנות מזה, כי כרגע זה מלחיץ אותם והעצה שלך תהיה לא אקטואלית עבורם.

החוכמה היא לא לקחת עיקרון ולהכליל אותו על כולם ובכל המקרים, אלא לדעת לגשת לכל בן אדם, לפתור לו את המחסומים הכי גדולים שלו נקודתית ורק אח"כ לבנות בסיס רחב שמתבסס על עקרונות כמו זה שהצגת.

אם אתה באמת רוצה לתרום וללמד להנות, תכתוב מאמר שמסביר איך להגיע ליכולת להנות מאינטרקציה. מאמר שמסביר "איך לעושת" ולא מאמר שמסביר "מה לעשות?", בלי להסביר איך לעשות זאת.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

"אם אתה באמת רוצה לתרום וללמד להנות, תכתוב מאמר שמסביר איך להגיע ליכולת להנות מאינטרקציה. מאמר שמסביר "איך לעושת" ולא מאמר שמסביר "מה לעשות?", בלי להסביר איך לעשות זאת.

"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח עזוב עזוב אני לא יגיב אפילו

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אין לך משהו ענייני להגיד? לפי דעתי ודעתם של עוד כמה אנשים כאן בפורום שאני מתכתב איתם, התגובה שלי הייתה מאוד לעניין.

לא מבין מה הקטע שלך ומה זה התגובה הילדותית הזו שהגבת עכשיו. בן כמה אתה? 13? או שתקבל את מה שאני אומר או שתעלה את הטיעונים שלך, אם אתה לא מסכים עם מה שאמרתי. אבל בוא נשמור על רמת הפורום פה. אל תדרדר אותה. הפורום גם ככה גוסס.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 22-01-2010 בשעה 14:51.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

סופרסופר, מה שרשמת זה באמת שטויות.
    אם למישהו יש פיק ברכיים ושיט אחר שיגדל זוג ביצים או יצבור ביטחון עם הנמוכות(5?6?).
    הוא צודק שהוא רשם תגובה של ילד בן 11, כי זה מה שהתגובה שלך הייתה שווה. פיקאפ זה לא מדע אחרי הכל, אי אפשר להגיד למישהו איך לעשות ומה לעשות ולהפעיל אותו כמו רובוט. כל אחד עושה את זה שונה.

אגב, הפורום הוא אחד הפורומים הפורחים באטרף, רק לידע כללי. גוסס הוא ממש לא.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

סופרסופר, מה שרשמת זה באמת שטויות.
    אם למישהו יש פיק ברכיים ושיט אחר שיגדל זוג ביצים או יצבור ביטחון עם הנמוכות(5?6?).
    אולי לך קל להגיד "תצבור נסיון, תגדל ביצים". אבל עצות כאלה לא ממש עוזרות לעשות את זה. אני מינח שאתה מתקשה להבין את זה, כי לא עברת את זה בעצמך. יש פה מספיק אנשים שזה המצב שלהם.

פיקאפ זה לא מדע אחרי הכל, אי אפשר להגיד למישהו איך לעשות ומה לעשות ולהפעיל אותו כמו רובוט.
    ראשית כל, כן אפשר להגיד לאנשים מה בדיוק ואיך בדיוק לעשות כדי שיצברו כישורים ונסיון.
    שנית, זה כן מאוד מתקרב למדע עם אוסף כללים, הנחות יסוד וחוקים. בסופו של דבר הכל מושתת על פסיכולוגיה של בני אדם, משמע על מדע שהותאם לתחום ספציפי.
    שלישית, אם אי אפשר להגיד שום דבר ספציפי, אז בשביל מה הפורום הזה, אלפי טקסטי םוספרים בנושא הזה לדעתך? חשבת שזה מכיוון שכן אפשר להגיד דברים ספציפיים ולהעביר את האנשים תהליכים דומים?

אגב, הפורום הוא אחד הפורומים הפורחים באטרף, רק לידע כללי. גוסס הוא ממש לא.
    פורומים אחרים באטרף ממש לא מעניינים אותי. לעומת זאת אני יודע מה קורה בפורומים של פיקאפ בארץ ובחול. וביחס אליהם, הפורום הזה גוסס, אין דיונים איכותיים (ראה התגובה שקיבלתי קודם), אין דיווחים איכותיים, אין מאמרים איכותיים שנתכבתו על ידי חברי הפורום. רוב המאמרים כאן הובאו ממקומות אחרים.
    תסיק את המסקנות שלך לבד.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 22-01-2010 בשעה 16:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

מה שקרה לך קרה לי לפני חודשיים כששיחקתי כדורגל (באתי להנות וסגרתי ).
    וזה עדיין קורה כשאני בא להנות...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    אולי לך קל להגיד "תצבור נסיון, תגדל ביצים". אבל עצות כאלה לא ממש עוזרות לעשות את זה. אני מינח שאתה מתקשה להבין את זה, כי לא עברת את זה בעצמך. יש פה מספיק אנשים שזה המצב שלהם.

ראשית כל, כן אפשר להגיד לאנשים מה בדיוק ואיך בדיוק לעשות כדי שיצברו כישורים ונסיון.
    שנית, זה כן מאוד מתקרב למדע עם אוסף כללים, הנחות יסוד וחוקים. בסופו של דבר הכל מושתת על פסיכולוגיה של בני אדם, משמע על מדע שהותאם לתחום ספציפי.
    שלישית, אם אי אפשר להגיד שום דבר ספציפי, אז בשביל מה הפורום הזה, אלפי טקסטי םוספרים בנושא הזה לדעתך? חשבת שזה מכיוון שכן אפשר להגיד דברים ספציפיים ולהעביר את האנשים תהליכים דומים?

פורומים אחרים באטרף ממש לא מעניינים אותי. לעומת זאת אני יודע מה קורה בפורומים של פיקאפ בארץ ובחול. וביחס אליהם, הפורום הזה גוסס, אין דיונים איכותיים (ראה התגובה שקיבלתי קודם), אין דיווחים איכותיים, אין מאמרים איכותיים שנתכבתו על ידי חברי הפורום. רוב המאמרים כאן הובאו ממקומות אחרים.
    תסיק את המסקנות שלך לבד.
    תאמין לי אם היה לי את הכוח לענות לך ההית מקבל פה מגילה פשוט אני לא רואה שום סיבה לענות למישהו כמוך

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

הפורום עדיין צעיר, אין לך מה להטפל לפורום.
    לא עברתי את זה? מה שעברתי אני אשאיר לעצמי.
    זה לא מדע, מה שניתן פה הוא בגדר טיפים. לא בגדר הוראות הפעלה. ניסיון נרכש כשאתה מנסה. לקרוא מאמרים לא יעזור לך לצבור ניסיון. אם תצליח, תדע שזה טוב. אם תטעה, תדע שזה לא טוב ושההפך הוא הטוב ככל הנראה.
    הדיווחים פה מעניינים, זה שהם בכמות קטנה לא אומר שהם לא איכותיים.
    הפורום הזה הוא כדי לשמש בסיס, ואך ורק בסיס ! למי שרוצה להתחיל לחיות. הפורום הזה לא נועד כדי ליצור רובוטים, אלא כדי לעזור למישהו שמתקשה בפתיחה, בסגירה או בכל חלק אחר לבצע אותו כיאות.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    הפורום עדיין צעיר, אין לך מה להטפל לפורום.
    לא עברתי את זה? מה שעברתי אני אשאיר לעצמי.
    זה לא מדע, מה שניתן פה הוא בגדר טיפים. לא בגדר הוראות הפעלה. ניסיון נרכש כשאתה מנסה. לקרוא מאמרים לא יעזור לך לצבור ניסיון. אם תצליח, תדע שזה טוב. אם תטעה, תדע שזה לא טוב ושההפך הוא הטוב ככל הנראה.
    הדיווחים פה מעניינים, זה שהם בכמות קטנה לא אומר שהם לא איכותיים.
    הפורום הזה הוא כדי לשמש בסיס, ואך ורק בסיס ! למי שרוצה להתחיל לחיות. הפורום הזה לא נועד כדי ליצור רובוטים, אלא כדי לעזור למישהו שמתקשה בפתיחה, בסגירה או בכל חלק אחר לבצע אותו כיאות.
    למה אתה עונה לבן אדם בכלל אף אחד פה לא חייב לו דין וחשבון לא נאה לו הוא יותר ממוזמן לא לחזור לפה יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

Ori, אף אחד לא חייב פה לאף אחד דין וחשבון. זה מובן מאליו.
    השאלה היא, אם חברי הפורום בשלים לדיון מעמיק או שעל כל דבר שלא לרוחם הם יגיבו בסגנון "מה אתה עונה לו... מי הוא בכלל?"

נראה שיש פה קליקה של אנשים, שכל מה שחשוב להם זה לא ללמוד משהו חדש, לשמוע דעות ולנהל דיונים בנושא הפורום, אלא לשמר את מעמדם בפורום וברגע שמישהו יערער על דברי אחד מהם, כל הקליקה תתגייס לרדת עליו ולגרום לו לעזוב את המקום.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 22-01-2010 בשעה 17:06.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

Ori, אף אחד לא חייב פה לאף אחד דין וחשבון. זה מובן מאליו.
    השאלה היא, אם חברי הפורום בשלים לדיון מעמיק או שעל כל דבר שלא לרוחם הם יגיבו בסגנון "מה אתה עונה לו... מי הוא בכלל?"

נראה שיש פה קליקה של אנשים, שכל מה שחשוב להם זה לא ללמוד משהו חדש, לשמוע דעות ולנהל דיונים בנושא הפורום, אלא לשמר את מעמדם בפורום וברגע שמישהו יערער על דברי אחד מהם, כל הקליקה תתגייס לרדת עליו ולגרום לו לעזוב את המקום.
    חח חמוד אתה אה..
    טוב הרווחת את הזכות לתשובה ממני...
    תראה כל העיניין של הפיק אפ הוא עסק בהתאוות כל אחד יכול לתרום לו ממה שהוא יודע ולנסות לשפר את האיכות שלו..
    ועצם זה שאתה מגיע ומזיין את השכל שהפורום גוסס ועוד מעיז לזלזל ביוזמה של מישהו אחר מוכיחה שני דברים
    הבטחון העצמי שלך לא משהו.
    אין לך משהו פרקטי להגיד וחשבת שאם תלך נגד הזרם אתה תיראה מגניב

עכשיו בכל הנוגע לתגובות חסרת התוכן שלך כל מה שציון אמר זה שאם אתה רוצה להצליח בסט כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיע ברוח טובה לסיטואציה ורק ככה אתה פותח לעצמך את האפשרות להמשך..
    אבל אתה במקום לנסות לקרוא ולהבין מה שנכתב פה בחרת לצאת "גבר" ולרדת עליו..
    עכשיו אולי זה רק אני וה"קליקה" שלי (שד"א לא שמעתי את המילה הזאת משנות ה 80) אבל שבן אדם בא ומזלזל בך בבית שלך הוא לא ראוי שיתייחסו אליו

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

עכשיו בכל הנוגע לתגובות חסרת התוכן שלך כל מה שציון אמר זה שאם אתה רוצה להצליח בסט כל מה שאתה צריך לעשות זה להגיע ברוח טובה לסיטואציה
    על זה בדיוק הייתה הביקורת שלי. כל אחד יודע שצריך להגיע ברוח טובה. זה די מובן מאליו.
    השאלה היא איך עושים את זה? זה באמת הדבר שחשוב לתת עליו תשובה והיא לא ניתנה כאן. לכן, כמו שאמרתי בתגובתי הראשונה באשכול, העצה טובה אבל רק לחלק קטן מאנשים. לאלו שעדיין לא יודעים שצריך להגיע במצב רוח טוב ולהנות ובאותו הזמן יודעים איך לעשות את זה.

מצער, אך אני לא אגיב על שאר הדברים שרשמת. כנראה שאני כבר עברתי את שלב ההתנצחויות הילדותיות.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 22-01-2010 בשעה 18:03.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

על זה בדיוק הייתה הביקורת שלי. כל אחד יודע שצריך להגיע ברוח טובה. זה די מובן מאליו.
    השאלה היא איך עושים את זה? זה באמת הדבר שחשוב לתת עליו תשובה והיא לא ניתנה כאן. לכן, כמו שאמרתי בתגובתי הראשונה באשכול, העצה טובה אבל רק לחלק קטן מאנשים. לאלו שעדיין לא יודעים שצריך להגיע במצב רוח טוב ולהנות ובאותו הזמן יודעים איך לעשות את זה.

מצער, אך אני לא אגיב על שאר הדברים שרשמת. כנראה שאני כבר עברתי את שלב ההתנצחויות הילדותיות.
    חח התנצחויות אתה בקשת שאני אסביר את עצמי אז הסברתי..
    אתה לא יכול לבוא ולתקוף מישהו ולצפות שהוא יקבל את זה ברוח טובה...
    ותאמין לי שאם לא ההית מחפש להתנצח התגובה שלך הייתה שונה בהרבה ממה שהיא..
    עכשיו לגבי הגישה המוזרה שלך...
    מה הקשר גם בן אדם שאין לו מושג ירוק בפיק אפ יכול לבוא בגישה חיובית לסט ולצליח הכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה בתור אתגר או בתור הנאה...
    אין פה בכלל מקום להרחיב אתה מחפש תשובה במקום שאין בו בכלל שאלה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-01-2010 בשעה 17:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אתה לא יכול לבוא ולתקוף מישהו ולצפות שהוא יקבל את זה ברוח טובה...
    אם לא שמת לב, אני לא תקפתי אף אחד (אתה וחבריך היחידים שהתחילו לתקוף אותי).
    אני העברתי ביקורת על מה שנרשם במאמר והראתי איך אני חושב שיש ללמד את הנושא, בלי לקרוא בשמות את מי שרשם את המאמר.

מה הקשר גם בן אדם שאין לו מושג ירוק בפיק אפ יכול לבוא בגישה חיובית לסט ולצליח הכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה בתור אתגר או בתור הנאה...
    לא כל אדם ירוק בפיקאפ יכול לבוא בגישה חיובית. רוב הירוקים בתחום, נרתעים מהמחשבה לגשת למישהי, ולא משנה כמה תגיד להם להסתכל על זה בתור אתגר. אין מה לדבר איתם על גישה חיובית בשלב הזה בכלל.

כבר הבנתי שדיון ענייני ואינטליגנטי כנראה לא יצמח עם רוב האנשים בפורום הזה.

אני אשמח להגיב למי שיכתוב את התגובות שלו בצורה בוגרת, בלי לרדת לפסים אישיים.
    כמו כן, אם מישהו רוצה לשמוע איך אני חשוב שצריך לפתור בעיות שונות בתחום הזה, מוזמן לפנות בפרטי.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect