בוקר טוב חברים,
אני עובר כאן על הפוסטים וחבל לראות שאתם מחמיצים את הנקודה.
אנשים כאן משתמשים תמיד במושגים כמו "קשה" "מלחיץ" "מסובך",
ומסתבכים עם עצמם, איפה יש בנות, ואיך עושים,ומה עושים, ואמרתי ככה,אבל אולי הייתי צריך לומר ככה ...
ושוכחים את הדבר הכי חשוב שיש - להנות.
אתמול עמדתי להכנס למעלית מסויימת. המעלית עמדה להסגר אז ניסיתי לדחוף את היד בין הדלתות ע"מ שהעינית תקלוט אותי ותפתח...
הייתה בחורה בתוך המעלית שראתה אותי עושה את זה והתחילה לצחוק (לא פתחה לי את המעלית היא הייתה בפנים). תפסתי מעלית אחרת וירדתי למטה...
ראיתי את הבחורה..נראתה דיי טוב.7.5 לצורך העניין...
לא הייתי צריך לחשוב יותר מדי או להסתבך. היא הסתכלה עלי פשוט באתי ואמרתי "תקשיבי את ממש חוצפנית!! :] את רואה שהמעלית נסגרת, אני מנסה להכנס ואת עומדת שם וצוחקת !מה עם ללחוץ על הכפתור ולפתוח לי? זה לא עלה בחשבון!? אה?! אה!? :] "
הבחורה התחילה לצחוק ואמרה "לא גם אני לא הספקתי וזה היה ממש מצחיק בלה בלה בלה". פה הסט נפתח חברים.לא מסובך יותר מדי.
משם התגלגלה שיחה שבה אני יורד עליה קצת ומנתח אותה ,על זה שהיא סוציומטית ולא אכפת לה מאחרים והיא לא מפסיקה לצחוק, וכפי שאתם יודעים צחוק מאוד מדבק אז גם אני צוחק,ומאוד כיף...היינו ליד איזשהי חנות קפה. קנינו קפה(תוך כדי ההכנה המוכרת שמעה את השיחה והצטרפה והתחילה לצחוק גם היא).
אמרתי לבחורה " טוב בואי תראי לי את האזור נטייל קצת עם הקפה יש אוויר טוב בחוץ"(היא אמרה שתכננה לחזור הביתה אחרי שקנתה קפה, זה לא שינה לי כלום. אני מחליט מה עושים לא היא.)
טיילנו משהו כמו 5 דקות...הבחורה נדלקה...אחרי קצת סמאל טאלק היא אומרת לי שהיא מהצפון ואמרתי לה שאני צריך להגיע לשם בגלל משהו(אמיתי)..היא אומרת "אחלה אז קח את הטלפון שלי ונטייל קצת"...
"בטח!!! תרשמי לי תרשמי לי!!!! בטח שאני אקח את הטלפון שלך אחרי הקטע עם המעלית..אל תחיי בסרט :] " היא ממש התפוצצה פה.
צוחקים עוד קצת , לקחתי טלפון ,והכי חשוב, נהנתי.
זהו. יותר קל מזה? באמת שאין.
חבר'ה זה פיקאפ. זו ההשקפה שלי לגבי "איך עושים" ו"מה עושים".
נהנים. וכשתהנו,לא תסתבכו יותר מדי ותקחו דברים בקלות - ברגע שאתם לא לחוצים ועצבניים ואתם משדרים את זה - בנות יימשכו אליכם.
הן יבקשו שתקחו את המספר שלהם מרצונן.
בהצלחה יקיריי.
1o1x.

).