קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

צבא?מה הטעם בכלל - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    אתה יודע מה...יש לי הצעה...בתור ראש ממשלה אני הייתי מחזיר להם את האסירים(וזה לא אלף זה א') דבר שני מהבהיר שאם יקרו עוד מקרים כאלה של חטיפות,ישר יוצאים לתקוף בכל הכוח וזה לא מעניין,או שעל המקום אני הורג 1000 אסירים למרות שזה לא כל כך רעיון טוב..אבל עוד מעט זאת מחשבה על רגל אחת בלי ידע בכלל על מה שהולך בצבא ובלי רקע
    זה כבר משהו..
    תעשה צבא כי בלי צבא לא תהיה ראש ממשלה.
    וכשתהיה ראש ממשלה תבצע את מה שאתה אומר..

יש בעיה במה שאתה אומר "אומר להם שאם יקרה עוד פעם"..
    למי אתה אומר ל10 ארגוני טרור שונים?
    מה אכפת להם בינם לבין עצמם יש מלחמה..
    תהרוג חמאסניק ותראה שהפתח צוהלים משמחה..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

אבל אתה לא מבין שאתה לא יכול לעשות חצי ממה שאמרת?
    כמו שזה שמעלי כתב: תגיד למי? ומה תגיד אם חוטפים עוד חייל אתה יוצא למלחמה?
    יש לך 1001 דברים שיעצרו אותך מלעשות את זה אופוזיציה, לחץ בין לאומי (במיוחד מארה"ב וכן אנחנו צריכים אותו ולו רק בגלל הכסף שאנחנו מקבלים מהם).
    ביציאה למלחמה ימותו ויפצעו חיילים כל משפחות החיילים בארץ נגדך.
    ועוד ועוד ועוד...
    תנסה להבין שאתה מביא דעה של ילד זה בדיוק כמו להגיד שתיקח רובה ותצא להרוג את כל הערבים פעם הבאה שיהיה פיגוע.
    נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 25-01-2010 בשעה 15:06.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    איך הגעת למסקנה שלא חוטפים לאמריקאים חיילים?
    מה אתה צוחק עליי? הם חטפו להם כמה, האמריקאים לא שיחררואף אסיר תמורתם,הם הוצאו להורג ועכשיו לא חוטפים להם.

סתם אתה חושב הם אומרים We Dont Negotiate With Terrorists?
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

כן אני יודע זה ממש עניין מורכב אבל עניתי על רגל אחת כמו שאומרים פשוט אין לי ידע כי אני לא בכל המערכת הזאת..הכוונה שלי היתה שחייב לעשות משהו אחת ולתמיד..לא יודע מה ואיך ואיפה וכמה ומתי...אבל צריך לעשות משהו..(והייתי כותב אם אני הייתי ראש ממשלה אז הייתי משנה את זה בטוח,אבל אחר כך תגידו שהמחשבה שלי ילדתותית ושאני לא מבין כלום,בגלל שזה לא רק רצונו של העם ושל ראש הממשלה בגלל שיש עוד גופים מחוץ למערכת של המדינה שתלויים בזה וזה בדיוק מה שהורג אותי שאנחנו תלויים באחרים,הנה ארצות הברית כבר 5 שנים תוקפת בעיראק מישהו אומר לה משהו?ההבדל בינינו לארצות הברית שהם תלויים בעצמם ואנחנו אחרי כל פיפס קטן שהם מוציאים מהתחת צריכים להקשיב להם,למה?בגלל שאנחנו תלויים בהם ובכסף שלהם ובעזרה ובכל דבר כמעט וזה לא רק ארצות הברית)מוסר ההשכל שלי פה שהמדינה מסריחה מהשורש..אי אפשר פתאום לשנות הכל וזה מה שהורג אותי צריך היה להתחיל מהתחלה

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    מה אתה צוחק עליי? הם חטפו להם כמה, האמריקאים לא שיחררואף אסיר תמורתם,הם הוצאו להורג ועכשיו לא חוטפים להם.

סתם אתה חושב הם אומרים We Dont Negotiate With Terrorists?
    את זה אני יודע, אתה רשמת שלאמריקאים לא חוטפים חיילים...

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

נוו אז הנה אתה כותב בעצמך אתה לא יודע מה צריך לעשות אבל אתה היית עושה את זה.
    חח זה באמת הכי קל להגיד שמישהו טועה ולא לתת את הדרך הנכונה. אני לא אומר שראש הממשלה שלנו מושלם (בכלל בכלל לא) אבל אם אתה מתנגד למשהו שהוא אומר תגיד מה היית עושה במקום.
    וכן אנחנו תלויים בארה"ב בצורה מטורפת ומה שלא תגיד לא מתים על ישראל בעולם וואללה זה טוב שיש את המדינה הכי חזקה בעולם בצד שלנו.
    ישראל תלוייה וזקוקה לשיתוף פעולה בין לאומי ואם תעשה מה שבראש שלך לא יהיה טוב (דוגמא אירן, כל מילה מיותרת).

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    את זה אני יודע, אתה רשמת שלאמריקאים לא חוטפים חיילים...
    *כבר לא
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן צודק..מסקנה,אני יעשה צבא כמו כולם(לא שחשבתי אחרת או שהתכוונתי לא לעשות,אמרתי שזו רק דעה)

מורחקים
    שם פרטי
    D.S
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    668+669 = 1337

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    תראו שלא תבינו אותי לא נכון זה לא שאני בא ואומר לאנשים אל תתגייסו,אני נגד זה ואני ימני אבל אני רוצה לשתף אתכם במשהו שחשבתי..

מה הטעם בכלל לעשות צבא?יש לנו חיילים שנלחמים וכל הכבוד להם ששומרים לנו על הגבולות שנכנסים למבצעים שצריך והכל טוב ויפה..
    עד שמגיע לנו איזה ראש ממשלה סלחו לי על הביטוי אבל ממש בן אלף זונה מזדיין בתחת שאלוהים כבר שילם לו על מה שהוא עשה...כל החיילים שלנו נלחמים עבור המדינה ואז בא אותו ראש ממשלה ומחליט על התנתקות!
    בשביל מה החיילים שלנו נלחמו?הם נלחמו בשביל להגן על התשובים ובסוף בא ראש ממשלה ומחליט על דבר כזה..תחשבו מזה עושה למשפחות השקולות שאותו הבן שלהם נלחם בשביל להשאיר את השטחים בידינו ובסוף יש התנתנקות תחשבו שאותם הורים חושבים לעצמם וואלה הבן שלנו מת ללא משמעות זה מה שהם חושבים ואני בטוח בזה ושאף אחד פה לא ינסה להאשים אותי ואת הדעה שלי שזה מה שאני חושב כי הכל טוב ויפה כשמסתכלים על זה מהצד אבל קחו את עצמכם באותו מצב שחס וחלילה אתם הורים והילד שלכם נהרג בגלל ההתנקות.
    ולעוד מקרה כמו שכולכם מכירים את גלעד שליט,4 שנים הילד הזה כבר בשבי,אתם לא מבינים מזה?זה לשבת ב4 קירות ושיתייחסו אליך כמו לזין,אפילו לזין מתייחסים יותר יפה ,בקושי אוכל הוא מקבל והוא חולה,ואיפה המדינה שלנו בכלל מה היא עושה בשבילו?כלום..אם זה היה כל כך חשוב לה היינו יוצאים לעוד מלחמה ואניא ומר לך אני בטוח במאה אחוז שלא יהיה אחד פה בארץ שיעשו משעל עם והוא יהיה נגד התקיפה בשביל להחזיר אותו,ואני אומר לכם סופו יהיה כמו סופו של רון ארד תראו מה אני אומר לכם יודעים למה כי יש לנו מדינה זבל שלא שווה לתרום בשבילה כלום..ואם נגיד אתם חושבים שגלעד שליט יחזור אז הוא יחזור ו..?אתם חושבים שהוא יחזור שפוי אתם יודעים מזה להיות בתנאים שלו 4 שנים(במקרה הטוב בתקווה שהוא חוזר)בין 4 קירות בלי לראות אנשים בלי כלום...זה גיהנום הבן לא חוזר שפוי...
    מספיק כבר ששונאים את מדינת ישראל, אז עוד להוסיף לזה?
    אם הבן אלף זונות סליחה על הביטוי לא היה מכריז, ישראל היה מזה מזה בחרא עכשיו.
    זה עניינים פוליטים עזוב =-=.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

צודק

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

יש לך דיבור של ילד.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כל אחד ודעתו..לא אמרתי שאני לא רוצה לעשות צבא כי אין מצב כזה..רק העליתי דעה,זה לא אומר שאני עומד מאחורי מה שכתבתי...

קיצר מחשבה של ילד.
    אמרו פה הרבה דברים נכונים ובגדול אתה מדבר על דברים שאין לך מושג לגביהם אז מה הטעם?
    מה כבר אתה יודע על המצב של גלעד שליט? אתה יודע מה כן יודעים עליו ומה לא? אתה יודע מה מתכננים ומה לא?
    ומי שאמר שלא חוטפים חיילים לאמריקאים אז זה בגלל שהם פשוט לא מנהלים משא ומתן והמחבלים מבינים שאין טעם לחטוף חיילים כי זה פשוט לא יעיל.
    ישראל בניגוד לארה"ב כן מנהלת משא ומתן וכן חשוב לה מכל חייל ואזרח שלה אבל ברגע שתשחרר את הX אסירים האלה אז פשוט יחטפו לך עוד חייל... ואז מה?
    שלא תבין לא נכון אין לי דעה מגובשת לגבי העניין של החילופי שבויים כי הנושא הזה מורכב מאוד.

ומה הטעם להתגייס לצבא? אל תתגייס וכולנו לא נתגייס ואז מה? אתה לא ממש יכול להרשות לעצמך דבר כזה.
    אתה לא מרוצה מהממשלה? בגלל זה יש לך זכות בחירה... אבל לא להתגייס זאת כבר בעיה רצינית.

ישי התותח

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אתה מדבר כאילו אני מסית פה אנשים לא להתגייס,אני נגד האי גיוס אבל רק העלתי דעה...
    תאמין לי שאני לא ישב בחיבוק ידיים,ואולי חלקכם פה יצחקו אבל אל תתפלאו אם אני יהיה יום אחד איזה ראש ממשלה..מה שקורה פה במדינה פשוט הורג אותי

אם תיהיה ראש ממשלה אני יתאבד.

ואתה לא תיהיה ראש ממשלה בגלל החשיבה שלך.

מה עדיף? שבוי אחד או 200 אזרחים מתים ועוד משפחות שכולות?

תקשיב לי ילד מפגר לא פעם ולא פעמיים כל העולם ובייחוד חמאס הודיעו בפומבי שישראל יודעת איפה נמצא גלעד שליט בידיוק, אבל בגלל שהמקום ממולכד והוא יתפוצץ ברגע שחיילים ינסו להיכנס לשם אז לא ניתן לשחרר אותו, בידיוק כמו שהיה איזה מבצע בשנות ה-80 של סיירת מטכל שהחטופים הרגו את החיילים לפני שלוחמי סיירת מטכל הספיקו להגיע אליהם.

בקשר לזה שאמרתה שאנחנו תלויים בארצות הברית זה נכון, כי אין בישראל מספיק כסף כי הרבה מאוד כסף ומשאבים הולכים לצבא (מה שלא קורה בכמעט בכל העולם, לפחות לא כזה אחוז מתקציב המדינה). בישראל המצב כה חמור מבחינה בטחונית שכל כך הרבה כסף הולך לצבא וזה גורם לחוסר כסף במקומות אחרים (מערכת חינוך, משטרה, רפואה, מדע וכ'ו). אתה חושב שאם היה אפשרות לשחרר את גלעד לא היו עושים את זה? אה יבן זונה שרמוטה אחד לפחות הראש ממשלה שלנו עשה יותר ממך הוא סיכן את החיים שלו לא פעם אחת בשביל המדינה ושירת בסיירת מטכל לעומתך אתה פשוט דוגמא ל-מ-ו-פ-ת תיהיה ראש ממשלה ג'ובניק מסריח שלא רואה את העתיד מעדיף לשחרר 1000 אסירים לעומת שבוי אחד שזה פשוט הזוי. ומתלונן על הכל!!!!!!!!!!!!! תגיד תודה שאתה לא נולדתה באיזה מדינת עולם שלישי באפריקה ואתה לא חיי מהזבל ישרמוטטטטטטט אחד.... תגיד תודה שלפחות יש לך אפשרות לשבת פה בביטחון כי כן יש אנשים ששומרים עליך ועל כל המשפחיה העצלנית שלך ובזמן שאתה מזיין תשכל על זה שישראל חרא אותה ישראל מגנה עליך כבר 17 שנה אז תגיד לפחות תודה ישרמוט אחד, העניקו לך חינוך ביטחון הגנה ומה אתה עושה? מזיין תשכל שהמדינה חרא, אתה חשוב שאם היה כסף לא היו נותנים אותו?????????? אתה חושב שסתם בא להם להתעלל באזרחים והם סתם שומרים את הכסף בקופת המדינה??????? תגיד לי????????? ואיייי אני עצבני עכשיו בגללך............. מה היה קורה אם לא הייתה התנתקות? מה היה קורה עם ישראל??????? ישראל הייתה מתפרקת כי כל העולם היה הופך ליהיות נגדה בידיוק כמו שאירן עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ארצות הברית והעולם המערבי היה מנתק איתנו קשר וזהו שלום על ישראל שתסתדר לבד מול כל הערבים האלה? אה????

מה אתה מדבר על גלעד שליט ישרמוטטט אחד???????? אתה בכלל יודע את התנאים שהוא חי ואם הוא חולה או לא ואם הוא שפוי או לא? לא! אז אל תזיין תשכל! ובו נלך בחשיבה שלך, מדינה חרא שלא שווה לתרום כלום נכון? אוקיי, כולם ג'ובניקים אף אחד לא מגן על הארץ ושהעולם יזדיין, כמוך כן? אוקיי ספר לי מה יקרה, יפרצו את הגבול ויכבשו את ישראל. כן, בגלל שלמה שווה לתרום משהו? למה? בו ניהיה מפונקים ונתלונן כל היום על כמה קשה כמה חרא פה, אחלה. אבל במקום לנסות ולעזור למצב עדיף להתלונן וללכת לפינה, זה ההבדל בינך לבין אלה ששומרים עליך, שבמקום לקטר כל היום הם אוכלים חרא בשביל שאתה לא תאכל אותו.

יש עוד הרבה לרשום אבל אין לי כוח.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 31-01-2010 בשעה 13:53.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,852 | הודעות: 8,205,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect