בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ברג'יסטרי זה עובד כך שכל פעם שתלחץ על "חפש את הבא" זה יקפוץ לקובץ הבא שמכיל את השם itunes (זה מסמן אותו בכחול). הרג'יסטרי לא מרכז לך את כל הקבצים שקשורים.
*אחרי כל מציאת מופע של ITUNES תמחק אותו ותלחץ שוב CTRL+F ואז תחפש itunes..
עד שכבר תלחץ "חפש את הבא" וזה ירשום לך שלא נמצאו ערכים שמכילים את השם.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 31-01-2010 בשעה 13:50.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אחי אז בתמונה כאן , מה למחוק?
http://eliad.org/uploads/1264905477.png
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קודם אל תתעסק עם הרג'יסטרי כי אנחנו לא אחראים על מחיקת שורות שם ואם המערכת שלך לא תעלה ולא גיבית מה שאת צריך אתה סתם תתבאס אל תשכח שאנחנו כאן רק מייעצים ולכן כל מה שאתה עושה באחריותך.
אני רוצה שתבצע חיפוש במחשב אחר הקבצים שתוכנת ההסרה מחפשת וכשהיא מנסה להסיר פשוט תתן לה אותם מהמיקום החדש.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
זהו , התוכנה מחפשת קובץ , חיפשתי את הקובץ הזה. והתקיה ריקה.. אני ינסה למצוא את הקבוץ . תודה רבה לכם!
סליחה על הדאבל, חבר'ה השגתי ת'קובץ , אב לאני לא יכול לפתוח אותו זה עושה לי " פתח באמצעות".
זה הקובץ , אשמח אם תבדקו לי אותו:
http://www.multiupload.com/HZCAHFHH69
מ א ו ש ר
סתם שאלה מפגרת נסית להפנות את המסיר לקובץ ההתקנה של האייטונס?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תעשה לי טובה תוריד את Your Uninstaller מפה:
http://www.ursoftware.com/dlds/yusetup.exe
:Serialאחרי שאתה מסיים להתקין כנס לאפשרות של Advanced Uninstall ותחפש שם את iTunes בכל מקרה תנסה גם לאתר אותו גם בחלון הראשי ע"י לחיצה על Search>iTunes.קוד:NAME: JOHN KENNEDY KEY: 000017-6YFWWR-1U7TDC-KQN0CN-R9FU5W-W7HRXW-ZK3HCE-YX8TWZ-EJQ9CW-8UVFWB
בנוסף לכל זה יתכן ויהיה לך אייקון של X ששמו יהיה iTunes אתה פותר את הבעיה הזאת ע"י לחיצה על AutoFix...
מקווה שהתוכנה הזאת תצליח לפתור לך את הבעיה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-02-2010 בשעה 20:45.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
למרות אני לא משתמש בתוכנות האלה. אני חייב להגיד שיצאת מלך.
תודה רבה אחי! סוף סוף הצלחתי למחוק!!!
אפשר לנועל![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 02-02-2010 בשעה 15:41.
מ א ו ש ר
אין בעד מה בחור
ודרך אגב אני לא יכול לחיות בלי התוכנה הזאת אני מוחק רק דרכה זה נותן לי בטחון של 100% שהתוכנה אכן הוסרה