כתוב לי שם שכל הכוננים תקינים
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא...
תבדוק כמה יש לך שם..
אם יש לך שניים ובמחשב שלי יש לי אחד זה אומר שהוא לא מוקצה ואתה צריך להקצות אותו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בעיקרון יש לי 3 כוננים אני רואה 2 כאשר אחד עובד טוב, השני- אני לא רואה את הקבצים שבתוכו והשלישי אני לא רואה בכלל את הכונן ''במחשב שלי'' אבל כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה את כל הכוננים שלי והסימון הוא בכחול שזה אומר שכחול ''מחיצה ראשית'' ושחור ''לא הוקצה'' וכולם מסומנים לי בכחול
נערך לאחרונה על ידי tofi1513; 08-02-2010 בשעה 22:13.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה בחור אם אתה לא רואה את הכונן במחשב שלי הוא לא מוקצה ואתה צריך להקצות אותו דרך ניהול דיסקים מה שאומר שאתה תאלץ לפרמט את הכונן הזה ולהגיד ביי ביי לתוכן שהיה שם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תגיד, יש לך מושג אולי למה זה קרה?
אם אני יפרמט שוב את המחשב (רק את כונן C) יש מצב שאולי זה יעבוד?
ושאלה אחרונה את יודע אולי למה אני לא רואה את הקבצים שיש לי בכונן D?? כי אותו אני רואה אבל אני לא רואה את הקבצים שבתוכו
מ א ו ש ר
מעצבן אותי לראות שאתה חושב שהפרמוט יפתור לך את כל הבעיות. פשוט צא מזה ותפסיק לחרוש את ההארד דיסק שלך.
תלחץ קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל הדיסקים
תביא תצלום מסך משם
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
זה מה שאני רואה במנהל הדיסקים: http://www.siz.co.il/my.php?i=jjdo2c1kzmmg.png
וזה מה שאני רואה במחשב שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=yewty1dyon4z.png
מ א ו ש ר
איפה שכתוב לך (תקין מחיצה ראשית) תלחץ קליק ימני ותראה אם אתה יכול לתת רק אות לכונן בלי לפרמט(=לאתחל) אותו. *יש לך שניים כאלה.
הערה
לא משנה איזה אות תיתן להם זה לא קשור למה שהיה לך פעם
נערך לאחרונה על ידי therider1; 09-02-2010 בשעה 03:08.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אבל רק לתת אות כי מה שקרה זה ש D שלך הוא לא הכונן עם הקבצים שאתה מחפש זאת הקצאה של מערכת ההפעלה לקבצי מערכת אל תתייחס לזה הכונן הנוסף שאתה לא רואה אתה נותן לו אות כונן אבל לא מפרמט בשום פנים ואופן אחרת תאבד את הקבצים!
כפתור ימני על הדיסק שאין לו אות כונן הוא השלישי בשורה בגודל של 100 ג'יגה אם אתה לא מזהה ואז תבחר בשנה אות כונן או נתיב ולאחר מכן אתה בוחר ב שנה ואז בוחר באיזה אות שבא לך יש מצב אתה תקבל אזהרה או חרטא כזאת ששינוי יכול לגרום לקבצים לא לפעול אז אל תתרגש ולאחר מכן תאשר וזהו אתה תראה את כל הקבצים שלך חזרה במחשב שלי תחת אות הכונן שבחרת.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תודה רבה עזרת לי מאוד... תגיד, אתה יודע איך אני יכול לראות שוב את הקבצים שיש לי בכונן D?????
מ א ו ש ר
אתה רוצה להפוך את הכונן חזרה לאות D? כלומר שהקבצים יהיו תחת כונן באות D ולא באות שבחרת כרגע?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא, יש לי במחשב 3 כוננים אחד עובד טוב, השני עזרת לי לתקן אותו והשלישי שזה כונן D לא עובד טוב, אני לא רואה את הקבצים שהיו בתוכו ומסומן שיש שם קבצים לפי הכמות של הג'יגה בייט אבל אני לא רואה את הקבצים
מ א ו ש ר
אמרתי לך שזה לא נועד לשימוש שלך הוא בגודל מזערי של מאה מגה בייט והוא מיועד למערכת מה לא מובן?! אתה לא אמור להשתמש בו!
הקבצים שלך אמורים להיות בכונן שעזרתי לך לתקן אם הם לא שם אז איבדת אותם! אות הכונן לא אומרת כלום על הכונן חוץ מהאפשרות לגשת אליו אני יכול לשים איזה אות כונן שאני רוצה לכוננים שהם לא מערכת ההפעלה או שלא מכילים קבצי הפעלה למינהם הבנת?!
בקיצור תעזוב את כונן D שלך בשקט הוא לא עשה לך כלום ובטח שאתה לא אמור לחטט בו אין מה לחפש שם הוא לא נועד לך!
הכונן השני שעזרתי לך לסדר אותו הוא הכונן D שלך לשעבר שם אתה רואה שהוא בגודל של מאה ג'יגה ושם אתה יכול לשים מה שאתה רוצה ושם איחסנת את הקבצים האבודים אם הם לא שם אז אין מה לעשות איבדת אותם אתה יכול אולי לנסות לשחזר אותם עם תוכנה שמחפשת קבצים מחוקים.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא הבנת אותי לפני שפירמטטי את המחשב היו לי 3 כוננים (אני הוספתי אחד חדש) C- עבד לי טוב
E-עזרת לי למצוא
D- היה אמור להיות 100GB שיש שם משחקים אבל כשאני נכנס לכונן אני לא רואה כלום, כתוב לי שהתיקיה ריקה וגם כתוב לי שהגודל שלו 100MB
מ א ו ש ר
זה כונן של המערכת לא אמור להיות שם כלום אל תיגע בו!
אתה גם לא אמור לראות אותו בכלל