|
|
אהבתי את הרוטינות קשה לזכור אותם
Iverson
סחטיין על האשכול D:
נראלי זה פעם ראשונה שראיתי הסבר למיסטרי מטוד ..D:
נשמח אם תביא עוד כאלה (?!)
אני אכתוב המשך עד ל-S3 גם אם צריך
רק שצריך מוזה, וקצת כוח בשביל לכתוב את זה..
נערך לאחרונה על ידי PickUp; 09-02-2010 בשעה 00:39.
רק אני חושב שאתה אגרסיבי בצורה קצת לא בריאה?
יש פה הרבה רוטינות מאוד אגרסיביות שהוצאו מהקשרן...
למרות שלא הכל מוגזם יש פה הרבה מידע אמין וטוב אבל בכל זאת לא הכל פה מדיוייק ובכלל כל אחד תופס את העסק בצורה שונה בגלל זה לא הכי יעיל לנסות לפשט עבור מישהו אחר את התורה בצורה מפורטת כזאת
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תשמע בתור אחד שיכול להרשות לעצמו להגיד שהוא מבין על מה הוא מדבר הרבה מהדברים שאתה מדגים פה בשטח יובילו לאסון ותאמין לי שאני אומר את זה רק בתור תגובה בונה ולא יותר.
פשוט מאוד כל העסק פתוח לפרשנות משהו שאתה עושה בצורה כזאת או אחרת תביא אסון על מישהו אחר לכן תמיד במקרים כאלו עדיף להשאיר את ה"דוגמאות" בחוץ
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 00:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אישית אני לא מבין מה רע במה שרשמתי.
כל אחד, שיש לו עמוד שדרה כמובן, מוזמן לקרוא... ולהגיב...
אבל! הכל בסופו של דבר תלוי בכם, ואני יכול להבטיח לכם שלא תזכרו את הרוטינה ב100% ברגע אמת
אבל יש עוד אבל, והוא, שלאור מה שאני רואה פה בפורום, אנשים צריכים עזרה או יותר נכון דחיפת מוטיבציה....
לא עשיתי פה שום דבר מעבר לזה.
למה שלא יזכרו את הרוטינה בזמן אמת? כולה רוטינה.. זה לא שביקשו ממך להרצות מול קהל של 400 איש במשך שעתיים וחצי...
זאת בדיוק הבעיה שאתה לא מודא למה שאתה עושה בן כמה אתה אני אסתכן ואגיד 16-17 (אני צודק?)
תראה באמת שיחסית למצב הנוער היום אתה כמה רמות מעל אבל בחור מה שהולך בחוץ זה קרקס כל אחד שיבוא ויקרא את הפוסט שלך ישב וינסה לשנן אותו בע"פ ואז שהוא יגיע לשטח הוא ינסה את זה ויפול חזק לרצפה בצורה שתרחיק אותו מכל העסק הזה..
ואז יווצר מצב שבמקום לעזור לבן אדם הרסת אותו אז תעשה לי טובה תדבוק לבסיס תהיה הכי יבש שאפשר עם החומר אל תכניס שום טכניקה מיוחדת שהמצאת תהיה הכי רדוד שאפשר בקטעים האלו ואני לא אומר את זה סתם תאמין לי