נכנס כל הזמן....ואני האחרון שאתה יכול לקרוא לו ערסוואת...
סה"כ אני בא כדי לדבר עם משפחה מארצות הברים וגם עם חברים קרובים...כמו אייסי
נכנס כל הזמן....ואני האחרון שאתה יכול לקרוא לו ערסוואת...
סה"כ אני בא כדי לדבר עם משפחה מארצות הברים וגם עם חברים קרובים...כמו אייסי
|
|
חחחחחחחח עלק תשמור לי על החווה וואי הרגת אותי !!!
זה החינוך של הורים והבתי ספר ..
והטכנולוגיה שגורמת לחיים להיות "קלים" יותר והורסת כל ילד שני
לא מסכים איתך בהכול.
לומר שזה דופק קשרי אנוש? בחייאת...
לי ת'אמת זה רק חיזק אותם, כי תאכלס יש לי את ה12 פחות או יותר חברים טובים שאני לא חושב שדיברתי איתם בחיים בפייסבוק, יש עיניין, מישהו מרים טלפון ויוצאים, זהו.
אבל את כל האלה שלדוגמא למדו איתך שאף פעם אתה לא באמת תרים לו טלפון, אין לך ממש דיבור איתו ואז הוא מפרסם בפייסבוק "יאללללה כולם לבוא יומהולדת 19 בפריינדס" (פאב באשדוד) ואז כולם באים ואתה מוצא את עצמך מדבר עם אנשים שלא היית מדבר איתם בחיים או הולך לשבת על בירה ביומהודלת שלא החלפת איתו מילה בתיכון, לא בגלל משהו, סתם כי לא זרם לך דיבור טוב.
קיצר אצלי זה רק חיזק את הקשרים, הקשרים עם החברים הטובים נשארו אותו דבר, אבל זה הוסיף קצת מהצד.
אבל שוב לומר, כל עוד הכול בפרופורציה זה כלי מעולה הפייסבוק, אבל יש מצב שזה עובר את גבול הטעם הטוב, בדרך כלל אצל בני ה14-15 שמוותרים על יצאה בשביל החווה.
אתה כתבת? מלך
אפשר לפרסם בפייסבוק? חחחחח
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 15-02-2010 בשעה 16:07.
חחח תאכלס כולם מכורים לפייסבוק
רק אני לא ...
אני מכור למחשב אבל לפייסבוק לא
בקיצור עפתי![]()
עבל עחי התה לא מבין!!!
פעיסבוק ממכר!!!
חחח סתם נקרעתי מהבדיחה שששמעתה "קנאק" מהמכנסיים
גם אני התמכרתי לפייסבוק..
קנאק במכנסיים חחחחחח
עזוב אותך
אם אתה כבר 10 שעות במחשב לך תוציא עוד אלבום
חחחחחח בכיף אחי.
אני אנסה לענות לכל התגובות כאן. קשה.
Ron
זה דופק קשרי אנוש אם היית רואה איך אנשים מדברים בפייסבוק, ואז נפגשים פנים מול פנים ושוכחים ת' לקסיקון שלהם בבית.. שוב, מדובר ברוב האנשים. יש אנשים שמשתמשים בפייסבוק במקום שהפייסבוק ישתמש בהם, כמו בדרך כלל - אצל הרוב.
WeedMe
בן אדם, אל תחפש נקודה אדומה שרצה לך על הגוף. לא מכוון עלייך.
תקרא שוב, ותבין שלא דיברתי בכלל על הסוג הזה. קשרי משפחה זה מובן לחלוטין. אבל אתה לא מבין את ההתמכרות של רוב הילדים בני 10-17 לדבר השטותי הזה.
שמח שיש פה אנשים שמודים בהתמכרות =-O
בואו תתחילו עם "שלום, קוראים לי ככה וככה ואני רמה 92 בחווה עם 3500 חברים שאני לא מכיר".
"אוהבים אותך!"
אללה קחו את האצבעות השמנות שלכם ותמשיכו לתקתק, שזה יהיה דיון פורה![]()
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
טוב אחרי שסיימתי לקרוא את הפוסט שלך ברצוני להגיב.
דבר ראשון, לפעם הבאה שאתה כותב פוסט כדי להביע את דעתך תשתמש בדוגמאות קצת יותר מציאותיות.
אתה לקחת את העיניין של הפייסבוק ונתת דוגמאות מוגזמות לחלוטין.
אני מסכים חלקית עם הדברים שנאמרו, בנוגע למשתמשים המכורים לפייסבוק ושזה מונע מהם חיי חברה אמיתיים זה אכן קיים ואני בהחלט מתנגד לכך.
אבל לפייסבוק יש גם הרבה מאוד יתרונות, כגון מציאת חברי ילדות שלא יצרת איתם קשר זמן רב, יצירת קשר עם חברים שגרים במקומות מרוחקים (ולא לבזבז כסף על טלפון), ואני אישית אפילו מכיר מס' חיילים שזה הכלי שלהם להעביר חוויות תוך כדי שירות צפוף בצבא.
בקיצור לפי הפוסט שלך אתה פסלת לגמרי את עיניין הפייסבוק למרות כל הדברים החיוביים שבו, וחבל שכך.
בפייסבוק מפרסמים לפעמים דברים לט טובים על אנשים ומפיצים סתם שמועות.
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
פייסבוק היום זו הדרך הכי טובה לשמור על קשר עם אנשים.
חוץ מזה, אם היית בן 40 הייתי מבין אותך אבל אתה עוד מעט מתגייס, בחור בין 18-19 (אלא אם כן אתה עתודאי ואז הגיל עולה) אתה אמור להבין את הפייסבוק ולאהוב אפילו..
אתה סתם ממורמר בגלל שאתה רוצה להיות שונה ומיוחד והבן אדם היחיד בלי פייסבוק.. ברגע שתפתח תראה את הגאונות שם.