מה מצאתי
ברוך אתה ...אשר יצר את הפייסבוק בחכמה וברא בו פרופילים פרופילים סטטוסים סטטוסים.גלוי וידוע לפני כיסא מחשבך שאם יחסם אחד מהם או שלא יאושר אחד מהם אי אפשר להתקיים ללא עידכון סטטוס או "לייק" אפילו שעה אחת.ברוך אתה .....שומע הצעות חברות
מה מצאתי
ברוך אתה ...אשר יצר את הפייסבוק בחכמה וברא בו פרופילים פרופילים סטטוסים סטטוסים.גלוי וידוע לפני כיסא מחשבך שאם יחסם אחד מהם או שלא יאושר אחד מהם אי אפשר להתקיים ללא עידכון סטטוס או "לייק" אפילו שעה אחת.ברוך אתה .....שומע הצעות חברות
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 19-10-2010 בשעה 19:02.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
|
|
זה ברור שזה בצחוק
למרות שאני מאמין שאיפשהו בפנים הוא/י באמת מתכוון/ת לזה
וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פשוט גדול!!
כשאני יהיה גדול.. אני יעשה קעקוע של 100 דולר על הזין בגלל 3 סיבות: קודם כל בגלל שאני אוהב לראות בבוקר את הדולר עולה.. אח"כ בגלל שבצהריים אני אוהב לשחק עם הכסף.. והכי חשוב כשהחברה שלי תבקש ממני כסף היא תדע לאן לגשת...
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
חחחחחחחחחחחחחח![]()
חזק..
בכללי פייסבוק רק עזר לי לתקשר עם חברים שזה בדרך כלל עובד,
שום דבר חוץ מזה.
משפט טוב לפייסבוק זה..
יותר אנשים מחוברים לפייסבוק מאשר למציאות.
פייסבוק זה כמו מקרר, את שתיהם פותחים כל 10 דקות למרות שאין שם שום דבר חדש ומעניין.
לשעבר 'Like
ערס: החיים... זה כמו ראסטה.. פתאום מסתבך!
כן אהההה
איסי :
626406828
סקייפ ומסן בפרטי
ושתבין איך זה התחיל..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=315174
מישהו פה יודע על מה בנו את הקטע שהוא הביא?
יענו מה הפיסקה המקורית
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח