לא לעשות רעש ובטח לא להתקשר למפקדים הממונים.
זה הכל שטויות. זה צה"ל, לא איזה בית ספר. הבת שלך מחוייבת מבחינה חוקית
לשרת בצבא ולהקשיב לפקודות של הממונים עליה, בין אם הם בני 19 או 50.
כן, יש רופאים חרא בצבא (או שמתייחסים לחיילים בצורה חרא), אבל אין לזה שום קשר למפקדים שלה.
הם לא אחראיים על הגימלים. הם לא יכולים לשלוח אותה הביתה, כי היא "מרגישה לא טוב" כשרופא מוסמך
אמר לה לא. הם יכולים לתת לה לנוח (כמו שהבנתי שהם עשו), וחוץ מזה לא יהיה הוגן לתת לה יחס מועדף (כמו לא לשמור). אם חברות שלה דואגות לה, הן יתחלפו איתה בעמדות, כך שהיא תוכל לשמור במקום יותר "נוח".
בנוגע לרופאים, אין מי שמבין את העצבים יותר ממני, התאשפזתי יותר פעמים בצבא ממה שהייתי צריך,
השתחררתי על רפואי והגשתי תביעה נגד משרד הביטחון, וחזרתי לשירות - כשאני כרגע לא מקבל את הטיפול
שמגיע לי, בגלל בירוקרטיה מפגרת ורופאים גרועים. אין למפקדים שלי שום קשר לזה, אם אמא שלי תתקשר לאל"ם שמפקד עלי לא יהיה שום דבר שהוא יוכל לעשות חוץ מלהתעצבן.
היא לא ילדה. היא יכולה לגשת למפקדת שלה, ולבקש לדבר עם הקצינה, ולהסביר לה שהיא צריכה לראות רופא שוב - כי היא מרגישה מאוד מאוד לא טוב, והיא חושבת שהוא לא בדק אותה כמו שצריך.
במקרה הכי גרוע, היא תחזור ביום שישי הביתה, תקחי אותה לביקורופא, אם הרופא שם ימצא שהייתה רשלנות רפואית אפשר להגיש קבילה נגד הרופא הצבאי, בכל מקרה - תרגעי. אם לא תפגיני רוגע, איך את חושבת שהבת שלך תרגיש?
אל תגידי לה מה להגיד למפקדים שלה, אל תבקשי את המספר של המפקדים שלה, אל תעשי בלאגן. את סתם גורמת לה להרגיש לא טוב, למפקדים שלה להתעצבן עליה, ובפועל שום תוצאה הגיונית לא תצא מזה.
וכל הילדים פה שמדברים על זה שהצבא מבין רק כוח - תעשו לעצמכם טובה, ותיהיו בשקט.
אתם לא יודעים על מה אתם מדברים. מה נראה לכם שזה תיכון? שאם אמא שלה תתקשר הכל יהיה בסדר?
נחשו מה, אמא לא תוכל לפתור לכם בעיות, והיא בטח לא תוכל להגיע לבסיס בדרום ולהתחיל לצעוק על
המפקדים שלכם. זו גישה שעושה את הצבא נכה, ואת החיילים מפונקים.

ציטוט ההודעה