תקשיבו אם אתם הולכים כאן לריב אני אערוך ואחלק מתנות חבל.
תחזרו לנושא ולדיבור מתאים.
תקשיבו אם אתם הולכים כאן לריב אני אערוך ואחלק מתנות חבל.
תחזרו לנושא ולדיבור מתאים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
|
|
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אמרתי לך פעם TYLER שאתה צריך לדעת ולהכיר אנשים ומיכיוון שלא אז אני אכיר לך קצת...
כל בחורה ואני מתכוון כל בחורה! ניתן לשכנע לעבור מגבר לגבר זה לא משנה כמה טוב לה עם אדם מסוים ולא משנה כמה היא אוהבת ולא משנה כמה היא בחורה עם אופי ונחישות אם אתה תלחץ נכון על הטריגרים אתה תגרום לה ללכת איתך בניגוד לגבר שיש סוג של גברים (אתה לא נמנה איתם אז אל תתרגש) שלא משנה מה אי אפשר לגרום להם ללכת ולעזוב כשטוב להם. ומכיוון שכך כל שימוש ביכולת הזאת למשוך בחורה מגבר אחר זה מעשה לא מוסרי בעליל! תגיד מה שתגיד עצם המהלך הוא שפל! וזה כבר סתירה לכל הבילבולי שכל שלך ממקודם על שיפור כי הנה הוכחת השיפור שלך כבנאדם נפלה! אתה פשוט הוכחת את ההיפך! כי אם קצת היית בנוי על האדם הקודם שבך לא היית מעיז לעשות זאת, אני בטוח שלא היית מוכן לעשות זאת פעם והיום כן אז הנה איבדת עוד חלק בדמות האדם שבך... אני כבר לא מדבר על תיאוריות אני מדבר על מעשי!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תשמעו תכלס אני אומר שני דברים פותח האשכול תעבוד על הכתיבה שלך כי זה באמת מעצבן לקרוא פוסט כזה.
יותר מזה לא פעם עמדה בפני הדילמה הזאת, לא מהמניע האגואיסטי של 98% מהפוסט פה אלא ממש נדלקתי על בחורה שלצערי מצאה נחמה בידיו של בן אדם אחר ורק פעם אחת (שאני מצטער עליה עד היום הזה) הלכתי על זה ובאמת הצלחתי בהתחלה הרגשתי מרומם אבל ככל שהזמן עבר המעשה שלי חילחל פנימה ולאט לאט החרטות החליפו את ההרגשה הטובה הזאת מה שבאופן טבעי הוביל לנבילה של היחסים ואז נישאר מצב שאני התנהגתי כמו חרא היא נפרדה מהחבר בשבילי ועכשיו כולנו שבורים אז דבר אחד בטוח מכל הסיטואציה אל תהיו בני זונות כי הקרמה היא כלבה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ואללה יפה אחי השגה מה שרצית .
שמע אבל הצעה נחמדה אל תבנה על זה לאורך זמן לתחיל עם בחורות שיש להן חברים , הפעם נפלת על חבר חננה כנראה שלא עשה כלום פעם הבאה זה יכול להיות חבר עבריין או כל דבר אחר לא שאתה צריך לפחד תקרע אותו עם צריך רק זה הרבה כאבי ראש שאתה יכול להימנע מהם ...
דבר שני יכול לקרות לך אוות הדבר מהסיבה הפשוטה שאם את חבר שלה היא עזבה בשבילך מה גורם לך לחשוב שהיא לא תעשהאת אותו הדבר לך .. ולקח לך פחות משובעיים אתה אומר ככה שתצפה ממנה להכל
דבר אחר לגבי אטרף לוק : ואללה אותו הדבר הייתי עושה : ת'זדייני לי מהפנים וזורם לדפוק בחורות אחרות אין לי טקט בדברים האלה בחורה שעושה משהו לא במקום או דברים שמפריעים לי אני פשוט מחפף גם ככה יש יותר מידי בשביל לשבור תראש על בחרוה אחת בנתיים .
אורי: יש משהו במה שאתה אומר שכן "הרסת קשר בכלל האוגואסטיות שלך " אבל , אחרי הכל יש 2 צדדים למטבע אם הבחורה באמת הייתה אוהבת את חבר שלה אם היא באמת הייתה קשורה אליו כמו שהיית אמורה להיות הוא לא היה מצליח להביא אותה בעד שום הון שבעולםב כי מי כמוכם ידע מזה בחורה מאוהבות, כנראה שהקשר שלהם לא תפקד טוב מלכתחילה אם אחרי שבועיים היא עזבה את החבר שלה בשבילו יש פה 2 צדדים מטבע והיא אחד מהם ..
נערך לאחרונה על ידי keddan; 05-03-2010 בשעה 12:32.
^ בדיוק. יש לי חבר שהוא גם די בקיא בתחום ויש לו חברה שנה ומשו (קשר מאוד רציני כפי שהבנתם). אני יכול להעיד שהמון מתחילים איתה וכו', אבל היא יודעת לשמור על עצמה וגם החבר שלה מספק לה מה שצריך. אם בחורה בוגדת בחבר שלה, סימן שהחבר שלה לא מספק לה מה שצריך ומתחיל להמאס לה ממנו, או שהיא בדיוק עמדה להפרד ממנו בשביל משו טוב יותר (כמו במקרה אחד שלי), או שהיא סתם כלבה מניאקית שעושה את זה בלי סיבה.
כי בנות מטבען מחפשות את הזכר הטוב והאיכותי ביותר. הן עושות את זה כל החיים שלהן עד החתונה (וגם אחרי החתונה במידה וגם הגבר הזה לא מספק את מה שצריך)...ככה שאל תיפלו לאשליית ה"הן מחפשות רק אהבה וקשר רציני".
ואם תהיה לי חברה שתבגוד בי? אני אשכב עם חברות שלה ואפילו עם החברה הכי טובה שלה. אנלא הולך להתקע על מישי אחת, החיים קצרים מדי.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2010 בשעה 14:22.