קיבלת תשובות,אפשר לנעול?
קיבלת תשובות,אפשר לנעול?
|
|
הדרך הכי נכונה לטפל במקרים כאלה זה להשיג את הטלפון של אותו בחור לקבוע איתו לבד לדבר, בלי מכות ולהסביר לו... תודיע לנו מה נסגר![]()
עוד ילד פקה פקה כמו שאמרו.
אם היה לי שקל על כל בנאדם שאיים עלי ככה, הייתי עשיר.
אך אם תורידו לי שקל על כל בנאדם שעמד מאחורי המילים שלו כמו גבר לאחר מכן, אני אהיה במינוס כבד.
למשל אצלי :
כולם ערסים, הולכים מכות וחשים.
אני גם ילד טוב שלא כל כך אוהב לריב מכות ולא ערס.
אך אם איזה ערס מתחיל איתי ורוצה לריב איתי מכות, לא אכפת לי : אני לא מתייחס עליו, יש לי מישהו בכיתה שאני מאוד שונא אותו, הוא משאיר לי פתק בבית ספר אחרי ההפסקה :
" בוא לשער הגדול של בית הספר, תראה שם מה יקרה".
הרי כבר ידוע מה יקרה לא ? הוא רוצה להביא לי מכות..
עכשיו לא עשיתי לו כלום, אז למה לקבל מכות שכשלא עשיתי כלום?
הלכתי מהשער שאני כל הזמן הולך, והוא חיכה לי , ביום האחר , הוא רדף אחריי ולא נתן לי ללכת הביתה:
(הבית שלי זה חמש שניות מהבית ספר) אחרי זה בא נתן לי בעיטה ב***** ... נתתי לו איזה כמה מכות בפה ובראש ואז לא הרביץ לי יותר. (אני רב חזק) אך אני לא רב כמעט וכלל.
למה לריב ? בכלל.. הוא סתם "חש" את עצמו מול כל הילדים שחלשים, מרביץ להם, ולא יכול לשלוט על הלחץ שלו.
למשל פעם אחת הוא בא פתאום קופץ עליי, אני שואל אותו מה הוא רוצה והוא אומר: " אני רוצה להרביץ לך" בקיצור אני לא רוצה להמשיך על הנושא הזה שלמעלה אלא לדבר על שלך:
אם אתה לא יכול להפגש איתו , לא רוצה, אני גם ממליץ לך שלא.
הוא התחיל עם חברה שלך:
תסתכל: תבוא עם חברה שלך רק עם ה"ערס" הזה שיבוא לבד.
הרי הוא לא יכול לגעת בחברה שלך, ולא יכול לגעת בך כשאתה איתה, בגלל שאם הוא ירביץ לך, זה בטוח שהיא לא תהיה איתו.. גם לא בעוד אלף שנה ככה אני חושב.
פשוט תתעלם ממנו כאלו הוא לא קיים :
אל תענה לו ב SMS , טלפון , תגיד גם לחברה שלך.
זהו![]()
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מישהו פה ראה הרבה סדרות האא?
אוקי , טוב שאמת לו שאתה חייל ,
לפי מה שנשמע שהוא ערס (וראיתי שרשמת שהוא ערס) ערסים אוהבים לדבר הרבה , ולעשות קצת (דרך אגב גם לחשוב קצת).
הוא לא יעשה לך כלום , אם לא תעשה לו כלום . הוא לא יתחיל לחפש אותך ברחבי הארץ.
אבל הכי טוב שתסגור איתו עניין יפה בטלפון , תן לו להרגיש "גבר" העיקר שיפסיק לשגע אותך. בכל מקרה אם הוא מתחיל מכות , ברכיה לבייצים ואתה מסודר , יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 21-04-2010 בשעה 18:44.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
הנקודה שלי שכולם ילדי פקה פקה. "אם ככה וככה אז ככה וככה". ובסוף מה שעומד מאחורי המילים האלה זה קופיף עם יותר אגו מאשר מעשים עם חבורה של כמה קופים כאלו.
מקסימום מרימים צלצול למי שצריך והם כבר ידברו איתם. במקרה הרע, יאשפזו אותם.
במילים אחרות - אנלא מהאנשים שרבים מכות. אני מסתדר במילים. חח
תתקשר אליו ותאמר לו שאתה מצטער ושאתה הרגשת שהוא לוקח לך את חברה שלך או משהו כזה.
אל תחשוב על כבוד שלמשל: מה אני מצטער, אני אצא כאפות, וכאלה..
קוראים לזה חטף רגליים קרות.
לנושא,איתי זה קרה פעם אחת,כל היום אומר לי תיזהר תיזהר עוד אני אביא אליך את חברים שלי יקרעו אותך.
מה קרה?פשוט דיברתי איתו ואמרתי לו "יש לי גב מפה ועד אילת,תשמע עם הם ישמעו משהו הם יפוצצו אותך".
אין לי כזה גב גדול,יש לי רק אח בן 24
ועוד איזה כמה חברים שלו.
ואל תדאג אם אתה יוצא על איזה ערס עם סכין מטבח הוא בורח לך כמו פרגית![]()
בקיצור או שתלך על הדרך של החברים פה(יותר מומלץ)
או אל שלי(לא כזה מומלץ זה לא כל כך יכול להצליח)
בהצלחה~
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
מה אתה ילד קטן אחד מאיים עליך אתה מתקפל ... כולה ילד כוס הומו ...וגב, ואללה כל ילד בן שנה היום יש לו גב...אם כל בן זונה שהיה בה ואומר לי חכה אני יביא עליך אנשים הם יזיינו אותך הייית מקבל שקל היום הייית אלוקים !
קח את זה בקלילות ואם אתה עדיין מפחד תתגבר כי הוא כולה ילד שחושב שהוא שווה משהו ...
מקסימום קרא לי אני יכניס לו כף ואם יום אחרי אני חיי אתה יכול לרואת בזה כהוכחה למה הוא שווה...
תראה אם מי הוא מיסתובב כמה פעמיים הוא הולך מכות וכל זה או שהוא סתם ערס צעצוע![]()