אני אתשדל לקצר כמה שיותר, בבקשה תעזרו לי!
אני בן 18, חייל, אבל כרגע בחופשה שחתמתי לחודש, אז אני בנתיים בבית. אני גר בצפון.
יש לי חברה קטנה ממני בשנה, ואני ממש אוהב אותה והיא אותי.
היא כוסית שזה לא להאמין (באמת), ושאני אומר באמת אני מתכוון היא ממש בלונדינית עם עיניים ירוקות, פנים ממש יפות (חצי נרווגית חצי בריטית סתם שתדעו)
היא בכיתה י"ב.
יש בחור בשם אבי (שם בדוי), בכיתה שלה, בחור קצת ערס מרוקאי, שממש לא טוב בלימודים.
היא יום אחד עזרה לו בשיעורים בהיסטוריה, בזמן שהם היו בבצפר, ואמרה לו בטוב לב שאם הוא צריך עזרה אז שייתקשר אליה.
הבחור לקח את זה רחוק, ומאז לא מפסיק לשלוח SMSים ולהתקשר, רוצה להיפגש איתה וכד'. אפילו שהיא כבר דיברה איתו ואמרה שזה לא מתאים ואני מתעצבן מזה, הקטע שלו מתמשך כבר שבוע שלם, אולי יותר.
היום אני והיא היינו בבית שלי, היא קיבלה ממנו SMS: (ציטוט מדויק)
הוא:
התעצבנתי לקחתי לה את הטלפון והחזרתי לו:נוני שלי, מה קורה? איך החג? בא לך לשבת היום?
הוא, אחרי חצי שעה:חלאס לחפור לחברה שלי
אני, אחרי הרבה זמן כי לא שמתי לב שהוא חזר:גבר, תן לה להחליט
הוא: *אחרי שהתקשר כמה פעמים והיא ניתקה*תנסה אותי.
היא סיפרה לי שהאבי הזה, הוא אחד הערסים אבל די ילד כאפות, הבעיה שיש לו גב רציני בעיר שאני גר, והוא גר בשכונה שלי.נוני שלי, תגידי לחבר שלך שפעם הבאה שהוא יוצא מהבית שיסתכל לצדדים, יאללה ביי חג שמח!
יש לו אחים גדולים, והם ערסים רצח, גרים ממני 5 דקות הליכה.
חשוב להגיד:
אני לא ערס בכלל. לא עבריין ולא מחפש מכות. אני גם לא מנופח או משהו, אני סתם "חתיך" בואו נגיד ככה ויש לי קצת גוף, לא יותר מזה. אין לי גב בכלל. אין לי חברים ערסים, והחברים שלי בחיים לא יעזרו לי אם אני יגיד להם שאני צריך תעזרה שלהם כי הם יפחדו. ההורים שלי גם בלחץ עכשיו כי סיפרתי לאמא שלי כי היא קלטה שיש משהו מתרחש.
יש לי מחלה כזאת שאסור שאני יקבל מכות כחולות כי זה יוצר לי דימומים פניימיים רציניים ואני יכול ממש להפצע רציני
אני לא בחור של מכות בכלל, הלכתי רק פעם אחת מכות וזה היה בכיתה ו', אני ממש ילד טוב (סתם מדי פעם שותה מעשן נרגילה שזה נדיר) אבל בכללי אני ילד טוב והיו לי ציונים טובים והכל
בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות!

ציטוט ההודעה

עזוב אותך מפורומים אחרים חח...