-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
|
|
אני לא אובססיבי נגד ערבים ולא גזעני, ואין לי בעיה עם ערבים אלה רק עם מחבלים.
אבל סעמק מה נראה להם נוסעים בשטח שלנו עם דגל שלהם הוא עשה תדבר הכי נכון, עזוב את זה. תחשוב מה היה קורה אם אתה הייתה בשטח שלהם אני לא מדבר אפילו עם דגל ישראל מדבר פשוט ללכת ברחוב נראה אם הייתה חוזר שלם. ערבים פה הולכים לנו פה ברחובות ואנחנו מקבלים אותם.
אבל אם היינו בשטח שלהם וואלה לא היו מקבלים אותנו יפה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני מקווה שהמשטרה לא תעלה עליך
על הכבוד לך.
אבל הם ערבים הם יכלו להיות חמושים או משהו, סכינים, אני יודע..
ביום הזיכרון ירדו בשכונה שלנו איזה חמישה ערבים שהתחילו לצפור עם האוטו ולשבת על הספסלים למטה, כל השכונה עלתה עליהם באמצע הלילה.
היה חזק![]()
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 26-05-2010 בשעה 20:35.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
בשביל מה מלמדים ח**ת כמוך אזרחות בכלל?
אתה מבין את יסודות המדינה הדמוקרטית?
כל אדם, אזרח או תושב, רשאי להפגין את דעותיו באופן שלא פוגע בך.
הם לא היו מחבלים, הם רק רצו מדינה.
רק הביעו את דעתן בנושא מסוים: 2 מדינות ל-2 עמים, עזוב תומך או לא תומך בדעה הזו (אני כן, אבל זה לא שייך לעניין בכלל), יש לו זכות מלאה להביע את דעתו.
אתה אחר כך מתפלא למה שונאים אותנו בכל העולם ולמה הערבים עושים אינתפאדות?
אם הם מרגישים שהיהודים לא מכבדים אותם ואת הזכויות שלהם, למה שהם יכבדו את הזכויות של היהודים (אל תחשוב לרגע שאני מצדיק את הטרור, אני בעד להרוג כל חבר בחמאס)?
כל העולם רואה אותנו כגוף הכובש ואותם כגוף המדוכא והחלש שרומסים את זכויותיו, כל העולם בטוח שאנחנו השטן. בכל מקום יש עצרות נגד ישראל והכיבוש בעזה.
אתה לא רואה פה איזשהו דימוי לתרחישים היסטוריים דומים בהם אנו היינו העם המדוכא?
מרד בר כוכבא, מרד המכבים, השואה, גירוש ספרד ועוד ועוד...
מדינה דמוקרטית היא לא בהכרח נכונה החלק מהמקרים, למשל ערבי ישראל הם לוקחים את הדמוקרטיה למקום רע,
הינה כמה עובדות על ערבי ישראל:
בניה בלתי חוקית מסחררת (99% מכמות הפשעים בתחום זה במדינה) והשתלטות עויינת על אדמות.
השגת גבול וגניבות (גונבים הכל, מפרות ועד מתכות משלטים בכבישים), 85% מהעבירות בתחום זה מתבצע ע"י הערבים.
תאונות דרכים, עבירות תעבורה, סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, זיוף מסמכים ורשיונות, ילדים שנוהגים בדרום הפרוע בטנדר הגנוב של אבא, הרבה מאוד מעבר לגודלם היחסי באוכלוסיה.
תמיכה וסיוע לאויבים מבחוץ, גיס חמישי, ודי לחכימא.
5חטיפת נערות יהודיות לכפרים שלהם, אונס יהודיות, הטרדות מיניות ושאר מעשי סדום ונבלה.
רציחות בתוך החמולה שלהם על רקע "חילול כבוד המשפחה".
רצח של מישהו שמוכר ביתו ליהודי.
אי תשלום ארנונא, ושאר מיסי שרות מוניציפלי, אי תשלום מס הכנסה, אי תשלום מיסי תשתיות (מים, חשמל, ביוב וכו') ואחר כך בגלל שהמועצות המקומיות שלהם בגרעון עתק (אחרי שהם גם ממנים לג'ובים בעירייה המקומית את כל בני החמולה עם משכורות בלתי רציונליות) משביתים את המשק.
ועוד..
הם ערבים..
שימותו הערבים.