נערך לאחרונה על ידי Slavic; 09-06-2010 בשעה 00:30.
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
|
|
הוא עובד טוב מאוד באתר של הסטים עם לא ניסית פשוט הסיסמא היא לא באנגלית ובגלל זה צריך לדעת באיזה שפה זה ואז לשים אותה על המחשב ולשנות סיסמא אתה מוזמן לנסות באתר של הסטים וזה מתחבר וגם כותב איזה משחקים יש והכול ובגלל זה גם פירסמתי את זה כי חשבתי שתסדרו עם השינוי סיסמא כי אני לא הצלחתי תגידו תודה ותשתקו ובהמשך כשתהיו בני אדם אני יפרסם פה עוד משתמשים סטים לחלוקה שעובדים כמו שצריך עם סיסמאות באנגלית שבדקתי בעצמי ושיניתי להם סיסמא
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
בואנה אתה לא יודע לקרוא אה?? אמרתי שבהתחברות בתוכנה של הסטים אי אפשר להעתיק סיסמאות והסיסמא היא לא באנגלית מבין? הכול מובן עד עכשיו ובאתר של הסטים אפשר להעתיק לשם תסיסמא מהטקסט לאתר ולהתחבר מבין? וככה אני יודע שהמשתמש עובד אבל לא מצליח לי להתחבר לסטים כי הסיסמא בשפה זרה מובן? ואתה מוזמן לבדוק באתר
https://steamcommunity.com/
שהמשתמש והסיסמא עדיין עובדים וזה מראה תמשחקים והכול אבל מהתוכנה של הסטים לא אפשרי להתחבר כי אי אפשר להעתיק תסיסמא כמו שהיא כי היא בשפה זרה אז פירסמתי כי חשבתי שתוכלו אולי לשנות איכשהו תסיסמא עם תוכנה או משהו כי אני לא הצלחתי מבין ?? וכל שאר המשתמשים שלי שיניתי סיסמא בהצלחה והצלחתי להתחבר אליהם רק במשתמש הזה הייתה לי בעיה בגלל זה פירסמתי מבין?
אחי קנו ממני בדולרים ותכנס לפרופיל של המשתמש האמיתי שלי שיוצא מבאן עוד 7 ימים OFIR2502 ותראה תאשכולות שפתחתי איתו של המכירת משתמשי סטים זה שאתם לא יודעים מה אני מוכר ומה אני עושה לא אומר שזה לא נכון
שום תוכנה לקומבו לא יצאה בשבוע שעבר ולא נעליים וכל תוכנה שתמצא תהיה שווה לתחת!
אגב המדריכים בסיסמאות סקס נכתבו על ידי אז תזהר בלשונך כי אני נפגע מהר!
ועוד משהו חלאס לחפש קיצורי דרך תעבדו קשה זה משתלם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יצאה תוכנה שבוע שעבר ועם תקנה אותה תראה אפילו שזה נכון ואני יודע שהם נכתבו על ידיך ופעם הם באמת היו שווים אבל היום תכלס אחי צריך לחדש אותם ומי מחפש קיצורי דרך הכנתי הרבה פעמים קומבו לבדי אבל גם תוכנה מהירה שמשיגה קומבואים איכותיים לא תזיק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מה זאת התוכנה הזאת אחי? ואני משתמש בתוכנה חדשה כמו שאמרתי לך כנראה אתה לא מעודכן
אחי אז כנראה שאתה טועה אחי יש לי אתר שמתדעכן עם כל התוכנות קאפצ'ה וכל מה שקשור בפריצה ושם יש את זה וגם בתוכנה כתוב 2010
אופיר, המ עוד אתה יודע חוץ מלפרוץ חשבונות לאתרים ? עוד משהו ?
מתישהו זה יהיה כבר משעמם.. אז פרצת חשבון לסטים, מה תעשה איתו ? תמכור אותו ? :\
אתה פורץ, אין בעיה, לבריאות, תהנה.
אבל אתה מתחיל לעלות את ה"פוזה" ומתחיל להשוויץ על ימין ושמאל.. חח
לפני שנתיים-שלוש פרצתי מעל 500 סטימים בלילה, פתחתי נושא ? השווצתי ? לא.
חילקתי לחברים, מכרתי בזול (ממש זול), אחרי הכל, זה בא לי בקלות, אז למה לעשוק אנשים ?
נשראו ליבערך 100 חשבונות שיושבות לי במסמך טקסט ולא נגעתי בהם הרבה זמן.
כל פעם שמנהל שלי מבקש סטים לאתגר אני מוציא לו סטים רנדומלי.
או מתי שיש לילה לבן, אני מחלק חופשי, תראה בלילה הלבן הקודם.
לסיכום מה שאני אומר, פרצת, הכל טוב ויפה, לבריאות, אבל חלאס להשוויץ..חח
יום טוב.