כל הכבוד !!!!!!!!
כל הכבוד !!!!!!!!
|
|
ואוו אתה מדהים אני התחלתי עם הפיקאפ לפני שבוע שבועיים אבל אספתי מלא מידע ודווקא הפוסטים שלך מדהימים מסבירים ומכילים מלא מידע שימושי התחלתי עם הפיקאפ בכלל כי דוווקא הבנות שלא נמשכתי אליהן רצו אותי ואת אלו שרציתי לא השגתי... עם המדריכים שלך ההצלחה בטוחה..!:דירוג:
ווואו !!
אני חדש בתחום אז זה חומר טוב בשבילי
אני לא הבנתי בקשר למשפטים האלו.עושים את זה לבחורה שכבר מכירים אותה
או רק בשביל להתחיל איתה.
הנה קבוצה גדולה וטובה של נגים שאפשר לומר לבחורה עם הומור:
דוגמאות לנגים על דברים שהיא בוחרת:
1.היי אני אוהב את התלבושת שלך *עצירה* לדודה שלי יש בדיוק תלבושת כזו ,זו תלבושת קלאסית !
2."ואו כמה איפור שמת,זה לא עולה הרבה כסף ? "
3."אחלה עגילים...לדעתי היה יותר יפה אם הם היו *צבע\חומר\צורה אחרים*
4."חימצנת את השיער שלך ?" HB : "כן" אתה : "לדעתי זה חבל נורא,יש לך שיער נורא יפה והרסת אותו עם מה שהכתיבו לך שנחשב ליפה"
שוב,תיהיו כנים ! אם אתם אוהבים את השיער שלה ,אל תתנו לה נג עליו. (אני למשל לעולם לא יתן למישהי ג'ינג'ית נג על השיער שלה).
זה לא משנה, אתה משתמש בנגים על מטרה שאתה רוצה להשיג אותה והיא עדיין לא נמשכת אלייך.
תודה אחי!!
אני דיי חדש וזה עזר לי להבין את הנושא.
נג תופס גם כמשפט פתיחה או שזה יכול להיות כאילו מסוכן כי יש מצב שזה יעליב אותה ויבריח אותה? נניח שמדובר על HB8 כמעט 9, אבל אני לא יודע אם היא ביצ'ית אז עדיף לעשות פתיח עם נג ולקחת סיכון או לא (פתיח עם נג יכול להראות שאתה לא מעוניין בה, לא?)?
FPUA
פתיח עם נג זה נורא חריף ,לא הרבה בחורות יתייחסו אלייך ברצינות אחרי פתיח כזה,אלא יראו אותך כעויין וירצו לסלק אותך מהאיזור ...הרי הן לא עשו עדיין שום דבר שמצריך ממך לשלוח לבחורה נג.
בגלל פותחים בנג רק על בחורות ממש מדהימות ,HB 10 או מינימום של המינימום 9 ....וגם אז יש סיכוי רציני שהיא תראה את זה בעין לא יפה (אתה צריך לדעת דיי טוב איך להשתמש בנגים ואיך לצאת מהתגובה של הבחורה לאחר מכן בשביל להשתמש בזה ).
הסיבה שמשתמשים בפתיח כזה רק על כוסיות לוהטות היא שהן רגילות כבר מגיל 0 שאנשים סביבה אומרים לה כמה היא מדהימה ומושלמת והכול וופי דופי נהדר אצלה ,כשאתה בא ופותח בצורה הזו היא ישר תסתקרן,למה אתה לא כמו כולם ? הרי אף אחד לא עשה לה את זה לפני כן.
אוקיי דבר ראשון,לא משתמשים בנגים על ידידות ...יש יותר מידי נוחות והנג סתם יהרוס אותה ויגרום לך לצאת מניאק,זה דיי טיפשי אם תחשוב על זה לרגע.
עם ידידות משתמשים בקרוב רחוק והצבת גבולות.
עם מישהי שהיא כבר חברה שלך לא צריך בכלל נגים ,רק C&F וגם זה רק מידי פעם .
בחורות שאתה לא מכיר אלו הבחורות שבשבילן נועדו הנגים ....הבחורות הביצ'יות האלו שמנסות לרדת עליך או פשוט לא נותנות לך...כל המאמר שכתבתי מדבר על זה.
מה בנוגע לפתיח של קוקי פאני? זה תופס כפתיחה או שזה יכול לגרום לה לחשוב שאני סתם שחצן (מצד שני זה אולי יכול לגרום לה לחשוב שאני לא מעוניין בה). מתי מומלץ להשתמש בקוקי פאני (בפתיח, בA2, בA3, בC1 או בכלל בשלב שונה?)? כמה להשתמש בו (כי אולי יכול להיות מצב שזה יוריד את הערך שלה מאוד ויגרום לה להתרחק או שזה יכול לגרום לה לחשוב שאני מאוד שחצן כי חפרתי לה כבר 20 דקות כמה מושלם אני והיא לא, דבר נוסף שיכול לגרום לה להתרחק).
סתם כמה דוגמאות לפתיחים של קוקי פאני תגיד לי אם לפי דעתך זה יכול תפוס, אחרי הכול יש לך הרבה יותר ניסיון ממני.
דוגמא:
אני: תגידי, הצבע שיער שלך טבעי או שאת צובעת?
HB: הוא צבוע.
אני: צבעת אותו לבלונדיני כדי שיהיה לך שיער יפה כמו שלי?
דוגמא נוספת:
אני: תגידי, הצבע שיער שלך טבעי או שאת צובעת?
HB: הוא טבעי.
אני: את יודעת אומרים שבלונדינים הם אנשים מעניינים מאוד (נניח שגם אני בלונדיני). אבל את לא ניראת לי מעניינת, לפחות לא כמוני.
נערך לאחרונה על ידי -Flea-; 27-07-2010 בשעה 17:57.
FPUA
הדוגמא שאתה הבאת זה בעצם פתיח בחירה (היא בחרה לצבוע את השיער בצבע הזה) ורק לאחר מכן הכנסת קוקי פאני.
בכל מקרה,לפתוח עם קוקי פאני יהיה לא טוב...הדוגמא שאתה הבאת היא טובה כי לא באמת פתחת עם קוקי פאני ,אבל אם היית פותח עם קוקי פאני זה היה נראה משהו כזה
אתה : "היי אני יודע שהשיער שלך לא טבעי,נכון צבעת לבלונדיני בשביל שיהיה לך שיער יפה כמו שלי ? "
אתה מבין שעל ההתחלה זה מאבד מכל ה FUNNY וזה פשוט שחצן מידי...זה לא הולך !
דבר שני,קוקי פאני אתה משתמש עד סוף שלבי המשיכה (A3-A1 ) ,אתה לא צריך אותו ביצירת נוחות וממש לא צריך אותו ביצירת פיתוי.
יש כאלו שישתמשו בזה על חברה שלהם מידי פעם,זה נחמד והכול אבל לא להגזים
דבר שלישי ואחרון,קוקי פאני אמור להעלות את הערך שלך ובכך להוריד לה את הערך מולך.
אתה לא אמור להוריד לה אתה הערך ולהעלות את שלך במשפט עצמו (למשל "את לא נראית לי מעניינת ,לפחות לא כמוני" זה בדיוק מה שאתה מנסה לעשות אתה מנסה להוריד לה את הערך עם ה "את לא מעניינת" ולהעלות את שלך עם ה "לפחות לא כמוני" ).
זה לא עובד ככה,אתה הכנסת פה נג לתוך הקוקי פאני ועכשיו זה סתם מישמיש מעורבב שאיבד את כל הרעיון של הקוקי פאני ,ואתה כנראה שוב תצא סתם כשחצן.
הדוגמא הראשונה שהבאת לקוקי פאני דווקא הייתה טובה.
אני לא מבין משהו.
איך יכול להיות שבחורה תפתח אליך חיבה אם תאמר לה את הנג ברצינות ותתכוון לזה?
בהתחלה חשבתי שהנגים האלה אמורים להיות מצחיקים, קשה לי לדמיין בחורה שמעירים לה שיש לה קמטים שהיא כועסת,
ואומרים לה את זה ברצינות ובהתכוונות ולא בהומור, קשה לדמיין שהבחורה תפתח מזה משיכה מינית,
הרי הפאקים האמיתיים שלנו, הם נקודות התורפה החוסר ביטחון שלנו,
ואם אתה מעיר לה על משהו שהוא באמת נכון, אני לא מאמין שהיא לא תיקח את זה כעלבון.
ועוד שסתם שאלה שעלתה לי מתוך הסיכום שלך.
אם אתה מקבל נג מהבחורה, זה מתוך חיבה וניסיון להתחיל איתך? או שהיא סתם יורדת עליך? חח
קודם כל, אתה לא אומר את הנגים ברצינות... אתה אמור לחייך ולהגיד את זה בציניות.
וזו בדיוק המטרה, להוריד לבנות יפות את הביטחון, משהו שכמעט אף אחד לא עושה וככה היא רוצה אותך כי יש לך ערך גבוה יותר משלה.
אם אתה מקבל נג מהבחורה זה לא בעכרך מתוך חיבה וניסיון להתחיל איתך, זה תלוי.