לא^^
מה תעשה עם עכבר?
תמכור אותו ב30 שקל?
זה לא הרבה כסף...
ומאיפה לעזאזל יש לך את כל הנקודות האלה!!!![]()
|
|
לדעתי תיקח את המשחק שאני הולך עליו
כבר שעה אני עליו
חחח, אמרתי לך כבר, תפתח פייסבוק של כוסית, ואז מהאומגל תגיד לאנשים, אם תזמין לי עוד 5 אנשים חוץ ממך, אני יעלה לך סרטון שלי מאונ....ואז הם מתלהבים, מביאים, ואני חוסם אותם חחחח...
והעכבר הזה שווה 20 דולר באיביי...
http://pages.ebay.com/help/pay/certificates.html
בדף הזה רשום שחייב פייפל, ואפשר להשתמש רק פעם אחת בקופון, נכון?
לא הצלחתי להבין מה התרגום גם אחרי הגוגל טרנסלייט חח, אז אני יכול להשתמש בקופון יותר מפעם אחת?You can use more than one gift certificate or gift card per purchase. However, you can use only one coupon per purchase
איפה אני יכול להתלונן על משתמש שקר אשר בגללו אני מפסיד?
איזה אחד פתח משתמש שאני בטוח שהוא שקר למה זה נרשמים אליו כאלה כם שמות
דאגא
דכי כיכ
עו וכ
אז אני בטוח שהוא שקרן ואני רוצה להתלונן שבגללו עכשיו אני לא יזכה כי הוא מעלה את בהלימיט...
אהה, באמת הלימיט עלה..
תרשום להם ב- contact us, למעלה בימין סגול, והם יענו לך עוד היום...
תשמע, הבנת את המשפט הזה(אני חייב לדעת אם אפשר יותר מפעם):
You can use more than one gift certificate or gift card per purchase. However, you can use only one coupon per purchase
זה לא פייר
הלימיט היה נמוך ואף אחד לא יכל להכנס
הוא פתח משתמשים ואני בנתיים בניתי על להביא משתמשים שיהיה לי זמן להביא עוד אבל הוא העלה והוא דזיוף..
תשמע, אני מאמין שהלימיט היה עולה גם ככה, אבל אתה צודק, אני מאמין שהם יתנו לך בונוס של 30 אלף או אפילו 50...
אני לא יודע מה להגיד לך אחי, תגיד להם ותראה מה הם יעשו..
שוב פעם חחח: הבנת את המשפט ההוא? זה דחוף לי...
תודה איתי פניתי אליהם.=)
תרוקן הודעות פרטיות...
אחי שאלתי אותך שם 3 פעמים, ופעם אחת לא ענית מרוב שהיית שקוע בבעיה שלך חחחחחחחחחחחח:
You can use more than one gift certificate or gift card per purchase. However, you can use only one coupon per purchase.
מה זה לעזאזל אומר?
חחח לא שמתי לב אני מהאיפוד...
כן..
הם אמרו שאתה יכול להשתתף בכמה קניות כאילו לא כל השובר ביחד אבל אתה לא יכול להשתתף ב2 שוברים ביחד..
רק אחד...
מבין?
אני כמעט בטוח...