כן אחי אני יודע חוסך המון כסף אבל רוב משחקים שאני אוהב הם ל PS3 אני חייב את המשחק clank and ratchet a crack in time אתם לא מבינים אני פשוט שרוף על המשחק אני אחד המעריצים שלהמחשק הזה.........
כן אחי אני יודע חוסך המון כסף אבל רוב משחקים שאני אוהב הם ל PS3 אני חייב את המשחק clank and ratchet a crack in time אתם לא מבינים אני פשוט שרוף על המשחק אני אחד המעריצים שלהמחשק הזה.........
|
|
xbox 360 תאמין לי יש לי ps3 ולאח שלי xbox 360 ויש לנו אותם משחקים אח שלי משחק מלא ברשת והגרפיקה שם הרבה יותר טובה יש ל יותר משחקים כי יש לו צרובים ולps 3 לא יצא אז בקיצור xbox 360 לוקח בהרבה
כן אחי הרוב אבל השאלה אם המשחק יצא גם ל XBOX360 ? או שהוא רק ל PS3 כאילו רק...
אוקיי חברה תודה לכולם בחרתי PS3 כי אני אוהב יותר את המשחקים שלו מאשר XBOX360 תודה לכולם:-)
אחי קניתי לא מזמן XBOX 360 לא SLIM ואני מאוד מרוצה ממנו אני היתי באותו מצב כמוך מאוד התלבטתי והגעתי למסקנה שאני רוצה את ה-XBOX 360 הפלסטיישן 3 סתם יקר ובטח עד שתצא פריצה לפליסטיישן 3 כבר יצה פלייסטיישן 4 האיכות היא אותה איכות המשחקים כמעט אותו הדבר אל תתבאס יש משחקים קצת יותר טובים ל-PS3 אבל אין לפלייסטיישן 3 את הקינקט (מצלמה מיוחדת שאתה יכול לשחק בה תחפש מאמרים ותבין) לסיכום תקנה XBOX 360 לא חובה SLIM כי בתחלס כמעט אותו חומרה
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום אטרף.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שהיה שלא 4 .
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו
הוסף זאת לחתימתך כדי לשמח יהודים.
חברה תשמעו יש לי כמה שאלות על PS3 :
1) יש לי כבל HD ואני רוצה נגיד לראות בHD אז צריך משהוא לשנות בהגדרות או שזה כבר ככה רגיל רק מחברים וזהוא?...
2) השלט יש לי 1 מקורי ואני נגיד רוצה להטעין אותו אפשר גם כשהPS3 מכובה כי זה לא מראה שהוא נטען.... או שזה אפשרי אבל צריך לשנות בהגדרות?...
3) אייך אני מתחבר לאינטרנט אני חיברתי תמודם שלי לPS3 ואני לא יכול לגלוש למה?
יש לך פה מדריך מפורט מאוד למתחילים
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032122
בקשר לשלט, אתה לא יכול להטעין כשהסוני מכובה.. מקסימום תחבר את היואסבי למחשב זה אותו דבר.
מה אתם לא מבינים xbox הכישווה כי
-יש בו יותר מקום
-יש לו גגפיקה יותר טובה
-ה-live שלו בלי לאגים
-המעבד שלו חזק יותר
-הוא נראה יותר טוב
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!