אוקי האז ככה אני מיתלבט מה ליקנות כי יש לי תכסף תודה לאל אבל אנלא יודע מה יותר טוב הxbox אוps3 מבחינת גרפיקה יותר טובה מבחינת החוייה המישחקיות ועוד ....
תודה לעוזרים!!!
אוקי האז ככה אני מיתלבט מה ליקנות כי יש לי תכסף תודה לאל אבל אנלא יודע מה יותר טוב הxbox אוps3 מבחינת גרפיקה יותר טובה מבחינת החוייה המישחקיות ועוד ....
תודה לעוזרים!!!
|
|
הכל תלוי בסכומים הכספיים שיש לך ואיזה קונסולה יש לחברים שלך.
אם אין לך הון לבזבז על קונסולה ויש לחברים שלך אקבוקס לך על אקבוקס.
עם יש לך הון לך על פלייסטשין.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
גרפיקה ומשחקיות אותו הדבר במשחקים שיוצאים ל2 הקונסולות(הרב המכריע).מבחינת גרפיקה יותר טובה מבחינת החוייה המישחקיות
ככה שזה תלוי איזה אקסקלוסיביים אתה מעדיף.
אקסלוסיבים זה משחקים בלעדיים.
אה תודה אבל לא ניראה לי שלפליסטישן יש משחקים בילעדיים כנ''ל אקסבוקס
אקסבוקס יותר רווחי כי יש לו פריצה, לסוני3 אין וכל משחק עולה 400 שקל אז תעשה את השיקולים שלך.
XBOX בהרבה ובעיקר בגלל הפריצה.
סתם ישראלים שומעים PLAYSTATION חושבים ישר זה הכי טוב
אוקיי תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין הפרימיום של הxbox לבין הelite
הזה??
ההבדל החידי הוא בזיכרון.
בפרמיום יש לך 60 ג"ב זיכרון פנימי. ובאליט 120
נערך לאחרונה על ידי Slavic; 08-10-2009 בשעה 00:22.
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
לדעתי 2 המכשירים טובים וגם אני הייתי בדילמה מטורפת עד שהחלטתי לקנות את ה PS3 החדש.
כדאי להיזהר עם דגמים של מתחת לשנתון 2009 של XBOX כי הסיכוי בהם לקבל את טבעת המוות הוא לא מקרי..
גם למכשירים עם מערכות הקירור - כדאי לחשוב טוב.
לגביי עלות המשחקים...חפרתי הרבה ב EBAY ואני יכול לומר לכם שהעלות ממש לא גבוהה.
למשל קחו את wwe legends of wrestlemania החדש שנמכר בכל החנויות ב 400 ש"ח כי הוא "חדש חדש" אני הזמנתי אותו מחנות בארה"ב ב 130 ש"ח !
ומשחקים קצת יותר ישנים כמו virtua fighter 5 ו- spiderman web of shadows שהם שנה בשוק מצאתי למכירה ב 77-87 ש"ח חדשים מהחנות ולא משומשים.
אני ממליץ על הסוני...כי השיקול שלי בעיקר היה נגן BLUERAY שרציתי בכל מקרה וקיבלתי אותו עם הסוני.
מבחינת ביצועים זה כמעט כמעט אותו הדבר..חוץ מבלעדיים שיוצאים רק לסוני שעליהם ממש משקיעים.