נכתב במקור על ידי
holiday
לגביי הרוק,יש לך את דף לפרד,מוטלי קרו,ואן היילן ובון ג'ובי(בכללי אני לא ממש יודע אם הלהקות האלה הן בול בסגנון של גאנס אנד רוזס אבל מה שאני יודע שהן להקות שנחשבות הבי מטאל\הארד רוק כמו גאנס,שהן משנות ה-80' כמו גאנס ושהן מנגנות רוק כבד אם נגיעות של פופ וגלאם גם כן כמו גאנס)
לגביי הדת מטאל אתה לא אמרתה באיזה דת אתה מתעניין והאם אתה מתעניין בישן או חדש,אז אני סתם אגיד לך 2 להקות דת' מטאל מהפופולריות ביותר:קניבל קורפס ובהמות'..
נ.ב. אחי,אני מרחם עלייך..
איך אפשר לשמוע זבל כמו הארד רוק משנות ה 80' זה פשוט זוועה זה לא הבי מטאל אמיתי זה סתם גלאם פופ מגעיל! רוצה הבי מטאל\הארד רוק אמיתי?? אני מציע לך ללכת על דיפ פרפל!
ואיך אתה יכול לשמוע דת' מטאל?? זה סתם שאגות מגעילות,הם לא יודעים לנגן(גם אי אפשר להבדיל בין הריפים הם כולם נשמעים אותו הדבר וכל הנגינה שלהם בכל השירים היא אותו הדבר שרוב האנשים לא יוכלו להבדיל בין שיר לשיר)הטקסטים הם זוועה(וגם ככה אי אפשר להבין מילה ממה שהם שרים) וכול ה"שירים" נשמעים אותו הדבר!
אני הייתי מציע לך לשמוע ת'ראש מטאל,ואם אתה רוצה משהו ממש כבד אבל איכותי וששווה משהו אתה יכול לשמוע להקות תראש ממש כבדות כמו SLAYER..