אחים שלי בבקשה תגידו לי שמות של שירי מטאל ורוק טובים
תודה![]()
אחים שלי בבקשה תגידו לי שמות של שירי מטאל ורוק טובים
תודה![]()
נערך לאחרונה על ידי Durden; 02-09-2010 בשעה 18:48.
|
|
תגיד איזה סוגים של מטאל ו\או רוק מעניינים אותך??
..СВЕРХТЕРПЕНИЕ.. ТРАНСНАДЕЖНОСТЬ
!ЗВУКИ МУ ФОРЕВЕР
רוק ומטאל מורכב מהמון סגנונות ולכן הבקשה שלך קצת קשה למענה
תנסה לדייק יותר.
Dead metal ורוק בסגנון כמו של להקת gun n roses
אומרים DEATH METAL ולא DEAD METAL
ותנסה את הלהקה DEATH
תנסה את הלהקה CANIBAL CORPSE
ותנסה את הישראלים SPAWN OF EVIL
אני לא מתמצא כלכך בדת' אבל תשמע ותגיד מה אהבת
את GNR אני לא אוהב
הוא ביקש
Dead metal ורוק בסגנון כמו של להקת gun n roses
נערך לאחרונה על ידי subwave; 02-09-2010 בשעה 19:23.
אמריקן אידיוט וסייקוסושל.
אבל אני לא עניתי לו רק הדגשתי לו את החלק שהוא הוא היה צריך לשים לב אליו
ועכשיו תגובה לעדן :
XDDDDD
לגביי הרוק,יש לך את דף לפרד,מוטלי קרו,ואן היילן ובון ג'ובי(בכללי אני לא ממש יודע אם הלהקות האלה הן בול בסגנון של גאנס אנד רוזס אבל מה שאני יודע שהן להקות שנחשבות הבי מטאל\הארד רוק כמו גאנס,שהן משנות ה-80' כמו גאנס ושהן מנגנות רוק כבד אם נגיעות של פופ וגלאם גם כן כמו גאנס)
לגביי הדת מטאל אתה לא אמרתה באיזה דת אתה מתעניין והאם אתה מתעניין בישן או חדש,אז אני סתם אגיד לך 2 להקות דת' מטאל מהפופולריות ביותר:קניבל קורפס ובהמות'..
נ.ב. אחי,אני מרחם עלייך..
איך אפשר לשמוע זבל כמו הארד רוק משנות ה 80' זה פשוט זוועה זה לא הבי מטאל אמיתי זה סתם גלאם פופ מגעיל! רוצה הבי מטאל\הארד רוק אמיתי?? אני מציע לך ללכת על דיפ פרפל!
ואיך אתה יכול לשמוע דת' מטאל?? זה סתם שאגות מגעילות,הם לא יודעים לנגן(גם אי אפשר להבדיל בין הריפים הם כולם נשמעים אותו הדבר וכל הנגינה שלהם בכל השירים היא אותו הדבר שרוב האנשים לא יוכלו להבדיל בין שיר לשיר)הטקסטים הם זוועה(וגם ככה אי אפשר להבין מילה ממה שהם שרים) וכול ה"שירים" נשמעים אותו הדבר!
אני הייתי מציע לך לשמוע ת'ראש מטאל,ואם אתה רוצה משהו ממש כבד אבל איכותי וששווה משהו אתה יכול לשמוע להקות תראש ממש כבדות כמו SLAYER..
..СВЕРХТЕРПЕНИЕ.. ТРАНСНАДЕЖНОСТЬ
!ЗВУКИ МУ ФОРЕВЕР