קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון תדמית] שייטת 13
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 14:45
  2. סרט תדמית על אז"מ כל ה שרצית לדעת על אז"מ
    על ידי Jason בפורום תעופה אזרחית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 09:43
  3. סרטון תדמית לישראל שהכנתי..
    על ידי nissanel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 21:01
  4. תדמית
    על ידי ACM בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 01:01
  5. בעיה- שינוי תדמית
    על ידי Woody Boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 14:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

תדמית מושכת - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי live free צפיה בהודעה
    לפי דעתי גם אם תצליח לגרום לתכונות האופי או כל דבר אחר שלך להפוך לכאלה של אלפא טבעי,זה לא יהפוך אותך טבעי,אתה תראה טבעי רק אחרי הרבה תרגול וגם זה בקרב האנשים שלא הכרת בזמן התירגול

לפי דעתי תכונות של אלפא זה לא משהו קבוע,זה תכונות שמשתנות בהתאם לגיל של הבחור עצמו,הרי תחשבו אם יבוא ילד בן 16 שהוא הטבעי הכי מוכשר בעולם וינסה לקחת על עצמו אחת בת 20 סתם כי היא שווה ברמות,הוא לא יצליח
    היא צברה את הניסיון והתכונות שלו זה התכונות שהיא נמשכה אליהן בגיל 16.
    או שאני טועה פה(אם אמרתי שטויות לא לשים לב,לא ישנתי כבר כמה לילות כמעט ואני אחרי אימון ,שיא העייפות)
    טוב שאתה יודע שזה שטויות ואני אגיד לך למה ...
    אתה אומר ( ותקן אותי אם אני טועה) שבחורה בת 20 כבר "ספגה" את מנת התכונות של ילד בן 16 ורוצה תכונות אחרות ...
    מה שאתה בעצם אומר זה שבגיל מסוים בנות יתחילו להימשך ל AFC'S כי הן מיצו כבר את כל תכונות האלפא מכל הגילאים וזה פשוט טמטום!
    כי זה ממש כמו להגיד שאם תאכל כל יום סוכרייה על מקל ( באותו טעם לדוגמא מתוק) אחרי כמה שנים שתאכל עוד סוכריה מתוקה ... באותו הטעם של קודמותיה פתאום היא תהיה לך מלוחה או מרה נשמע לך הגיוני? נכון שלא? מובן לגמרי!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם נשים בגיל 20+ היו נמשכות לAFСs, התחום לא היה קיים וכולם היו כבר זיינים.

עובדה שלא.

אגב רוב הבחורות בכלל לא ראו אלפא אמיתי ואפילו טבעי ברמה. אני שמעתי על בחורות שחושבות שאנשים כמוני קיימים רק בסרטים...עצוב לא?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-09-2010 בשעה 18:36.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אם נשים בגיל 20+ היו נמשכות לAFСs, התחום לא היה קיים וכולם היו כבר זיינים.

עובדה שלא.

אגב רוב הבחורות בכלל לא ראו אלפא אמיתי ואפילו טבעי ברמה. אני שמעתי על בחורות שחושבות שאנשים כמוני קיימים רק בסרטים...עצוב לא?
    ככה זה כששאר הגברים הם ערסים, מזייפים שהם קולים, לא מחייכים, מסתובבים בקבוצות של 20 בנים... בכלל שלא נדבר על לגשת לבנות.
    גם אלה שנראים ממש טוב. בכל השכבה שלי(200 איש) יש רק טבעי אחד אמיתי.
    אבל ככה זה ספציפית בארץ.
    באירופה הגברים הרבה יותר אלפא לפי מה שראיתי ושמעתי.

באירופה גם הבנות זורמות הרבה יותר, אבל זו לא סיבה באמת לא לגשת לבנות כמו איזה 70 אחוז מהאנשים בארץ וגם אם הם כן, פשוט זוועה לראות מה הולך במועדונים למשל, "גברים" שם מתפשרים על כל איזו כונפה שמנה שהם מוצאים, ואלו עוד אנשים באמת נראים לפחות ממבט ראשון סבבה לגמרי, לפחות משהו אחד אני יכול להגיד על עצמי, מעולם לא חשבתי על להתפשר על בנות (גם בתקופות הכי שחורות שלי), למרות שפעם שנאתי את זה בעצמי היום אני מבין שזה טבעי ושאני גבר ושבמקום לבכות על למה קשה להשיג מה שאני רוצה, פשוט צריך לעבוד קשה (או במילים אחרות לפתוח סטים למרות שאחרי שעושים את זה באמת בהנאה מבינים שהביטוי לעבוד קשה סתם נשמע מרתיע) ולהשיג את זה, עד לא מזמן הייתי רק מסתפק בלקרוא דברים ולצאת ממש מעט, אבל היו לי לאחרונה סוף כל סוף סטים מוצלחים שאני גם כנראה ארחיב עליהם בקרוב בדיווחים (כשיהיה זמן, כי אני מרבה לצאת בחופש הזה ).

ואגב לגבי זה שאנשים בארץ שלנו הם ערסים אז יש פה קטע שמעודד אותי, לרוב הם AFC ועדיין פה ושם הולך להם עם בנות (גם עם כאלה שנראות די טוב) אז כשאני ידאג לשפר את עצמי לרמה אליה אני שואף להגיע אני לא יראה את האפסים האלה ממטר, בעצם כבר מעכשיו זה ככה אם חושבים על זה .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל הערסים שראיתי בחיים שלי (בעיקר החבר'ה משכונת התקווה) בחיים שלהם לא ראו כוסיות אמיתיות ומסתובבים כאלה כונפות שגם אם היו משלמים לי לא הייתי מסתכל עליהן בכלל.

והבחורות שסגרתי, כולן כולל כולן מעדיפות לפתוח רגליים להיטלר מאשר להסתובב עם ערסים...אלא אם כן זה ערסים רוסים (גופניקים) שזה כבר עניין אחר לגמרי והם באמת אחלה.

לא מבין מאיפה הקרצת תבולשיט הזה...למרות שהם בהחלט עדיפים על פני חננות שכל היום משחק מייפל סטורי או אנאערף.

בכלל כל העולם הזה מסריח והמציאות הזאת עלובה. מגיל 0, מהרגע שאתה נושם תאוויר המזוהם של העולם הרקוב הזה מלמדים אותך להיות אפס. מלמדים אותך להתפשר, להכנע, לתת, לוותר על הצרכים שלך לטובת אחר..כל התכונות של האפס.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-09-2010 בשעה 05:47.

אז אולי אנחנו מגדירים ערס בצורה שונה (למרות שזה די קשה כי בתכלס רואים את זה ישר חח), וכן על גופניקים בכלל לא דיברתי, התכוונתי לערסים הכבדים או אלה שעושים פוזות של ערסים, אבל לא לסוג רוסים שאתה מדבר עליו.

ויש מצב גם הסטנדרטים שלך לגבי בנות יותר גבוהים משלי (ועוד עליי אומרים שיש לי סטנדרטים גבוהים חח, כלומר בסוג של האשמה שפעם עוד הייתי יכול להאזין לה והיום כל מי שאומר לי את זה אני צוחק ולא מתייחס בכלל), בתכלס כשאני חושב על זה, אני לא מכיר בנאדם אחד מה"טבעיים" (הם לכאורה היו תמיד במצב חברתי מעולה וכו') שאני כן יודע שלא התפשר פעם על מישהי, והכי דפוק שזה גם כאלה שלפי מה שנראה יש להם ביטחון וגם מראה בכלל בכלל לא חסר להם, והם לכאורה "אלפא" בהתנהגות אבל כפי שציינת שאלפא אמיתיים זה דבר נדיר אז אני יכול לאמר בפירוש שהם לא, ובכלל ה2 שורות האחרונות שלך הן סך הכל הסיבה ללמה הרגשתי רע לגבי זה שאני לא מתפשר על כל אחת שבאה, ובכלל ההתנהגות במדינה הדפוקה הזאת במיוחד היא כל כך עלובה כשזה מגיע לבנות, אני לא מאמין שאשכרה פעם הייתי בכמה אתרי היכרויות והייתי מחקה מה שכל מיני ערסים מפגרים היו כותבים, לא פלא שהמון בנות כאן ביצ'יות שאגב חלקן אפילו לא שוות את השערה בבית שחי שלי (והכי מצחיק שאותם AFC'S שמעלים להם את הערך ככה עוד מתלוננים על זה שהן כאלה, כל איזה מכוערת סוג ז' או מישהי שיש לה גוף שהוא לא שמן במיוחד והפנים שלה לא נראות אחרי הפצצה גרעינית (או בקיצור מישהי נורמלית לחלוטין בלי שום דבר מיוחד בה, וכן אני מתכוון גם לאופי) מקבלת יחס של מלכה, זה פשוט עלוב.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כל הערסים שראיתי בחיים שלי (בעיקר החבר'ה משכונת התקווה) בחיים שלהם לא ראו כוסיות אמיתיות ומסתובבים כאלה כונפות שגם אם היו משלמים לי לא הייתי מסתכל עליהן בכלל.

והבחורות שסגרתי, כולן כולל כולן מעדיפות לפתוח רגליים להיטלר מאשר להסתובב עם ערסים...אלא אם כן זה ערסים רוסים (גופניקים) שזה כבר עניין אחר לגמרי והם באמת אחלה.

לא מבין מאיפה הקרצת תבולשיט הזה...למרות שהם בהחלט עדיפים על פני חננות שכל היום משחק מייפל סטורי או אנאערף.

בכלל כל העולם הזה מסריח והמציאות הזאת עלובה. מגיל 0, מהרגע שאתה נושם תאוויר המזוהם של העולם הרקוב הזה מלמדים אותך להיות אפס. מלמדים אותך להתפשר, להכנע, לתת, לוותר על הצרכים שלך לטובת אחר..כל התכונות של האפס.
    עולם מסריח? אם לא היו מלמדים אותנו את הדברים האלה, לא היינו מה שאנחנו היום, לא היו AFC(?), לא היו פיקאפרים(?) כולם שווים, זה בלתי אפשרי.
    אם אף אחד לא היה מתפשר, נכנע, נותן או מוותר על הצרכים שלו לטובת האחר, אף אחד גם לא היה מרוויח, מקבל. אין מה לעשות, ככה בנוי העולם, לא יכול להיות שוויון, והוא לא מסריח, זה מה שיפה בו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אז אולי אנחנו מגדירים ערס בצורה שונה (למרות שזה די קשה כי בתכלס רואים את זה ישר חח), וכן על גופניקים בכלל לא דיברתי, התכוונתי לערסים הכבדים או אלה שעושים פוזות של ערסים, אבל לא לסוג רוסים שאתה מדבר עליו.

ויש מצב גם הסטנדרטים שלך לגבי בנות יותר גבוהים משלי (ועוד עליי אומרים שיש לי סטנדרטים גבוהים חח, כלומר בסוג של האשמה שפעם עוד הייתי יכול להאזין לה והיום כל מי שאומר לי את זה אני צוחק ולא מתייחס בכלל), בתכלס כשאני חושב על זה, אני לא מכיר בנאדם אחד מה"טבעיים" (הם לכאורה היו תמיד במצב חברתי מעולה וכו') שאני כן יודע שלא התפשר פעם על מישהי, והכי דפוק שזה גם כאלה שלפי מה שנראה יש להם ביטחון וגם מראה בכלל בכלל לא חסר להם, והם לכאורה "אלפא" בהתנהגות אבל כפי שציינת שאלפא אמיתיים זה דבר נדיר אז אני יכול לאמר בפירוש שהם לא, ובכלל ה2 שורות האחרונות שלך הן סך הכל הסיבה ללמה הרגשתי רע לגבי זה שאני לא מתפשר על כל אחת שבאה, ובכלל ההתנהגות במדינה הדפוקה הזאת במיוחד היא כל כך עלובה כשזה מגיע לבנות, אני לא מאמין שאשכרה פעם הייתי בכמה אתרי היכרויות והייתי מחקה מה שכל מיני ערסים מפגרים היו כותבים, לא פלא שהמון בנות כאן ביצ'יות שאגב חלקן אפילו לא שוות את השערה בבית שחי שלי (והכי מצחיק שאותם AFC'S שמעלים להם את הערך ככה עוד מתלוננים על זה שהן כאלה, כל איזה מכוערת סוג ז' או מישהי שיש לה גוף שהוא לא שמן במיוחד והפנים שלה לא נראות אחרי הפצצה גרעינית (או בקיצור מישהי נורמלית לחלוטין בלי שום דבר מיוחד בה, וכן אני מתכוון גם לאופי) מקבלת יחס של מלכה, זה פשוט עלוב.
    ה"טבעיים" שפגשת עד היום זה לא טבעיים, זה ילדים עם אגו. לטבעיים יש בטחון עצמי אמיתי ולא אגו שהם כל הזמן צריכים לטפח כמו חבורת מפגרים.

וכל כונפה מקבלת יחס של מלכה וזה לא חדש. זה למה לכונפות יש תאופי הכי חרא! D:

וJMPUA בלי קשר לזה, זה סתם מעצבן אותי לראות בתור אחד שעוד בגן היה מתנגד לכל מה שמלמדים אותו (בגלל זה העיפו אותי אחרי יומיים כי הייתי בלתי נסבל). בכלל אני בנאדם ששונא תמערכת ובז לאמונת ה"תלמד קשה, תעבוד קשה ואולי תהיה עשיר" וכל החרא הזה. ושבלי 64634634 תארים תצא מנקה רחובות.

לא סובל תבצפר שמפוצץ אותנו באמונות מגבילות, אני רואה אנשים כ''כ חכמים ומוכשרים אומרים על עצמם "החיים חרא, אהיה מנקה רחובות/זונה" רק כי אין להן פיסת נייר חסרת ערך.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וJMPUA בלי קשר לזה, זה סתם מעצבן אותי לראות בתור אחד שעוד בגן היה מתנגד לכל מה שמלמדים אותו (בגלל זה העיפו אותי אחרי יומיים כי הייתי בלתי נסבל). בכלל אני בנאדם ששונא תמערכת ובז לאמונת ה"תלמד קשה, תעבוד קשה ואולי תהיה עשיר" וכל החרא הזה. ושבלי 64634634 תארים תצא מנקה רחובות.

לא סובל תבצפר שמפוצץ אותנו באמונות מגבילות, אני רואה אנשים כ''כ חכמים ומוכשרים אומרים על עצמם "החיים חרא, אהיה מנקה רחובות/זונה" רק כי אין להן פיסת נייר חסרת ערך.
    חחחח, אתה ילד, עוד מעט תבין כמה שאתה מדבר שטויות.
    החיים זה לא "אבא עשיר אבא עני". החיים אפילו לא קרובים לזה.

ותנסה להגיד לאנשים אחר"כ שלמרות שאין לך תואר אתה חכם ומוכשר, חחח תראה אם למישהו אכפת בכלל.
    הכל בחיים זה תעודות. אם אין לך תעודה, יש עוד מליונים אחרים כמוך. חוטבי עצים ושואבי מים.
    "מורד" עאלק. כשתצא מהקן תבין.

קודם כל הגיל כן קובע.... (לרמת ההשקעה), ככל שהבחורה גדולה הביצ' שילד שלה חזק יותר כי יש לה יותר נסיון והיא רואה שלהיות נחמדה לא עוזר לה אלא גורם לגברים להדבק אליה...
    לגבי מה שאמרו אירופה שמה-אירופה... אל תעצמינו לעצמכם זה לא קבוע... מה גם שלא מזמן היה סקר עולמי של הבנות הכי זורמות (נותנות או איך שתרצו לקרוא לזה) וישראליות יצאו מקום שני (ברזיל ראשון רוסיה שלישי).

לשאלה המקורית... נראה לי שפשוט לחייך הרבה לעמוד זקוף לדבר בקול חזק, ולא להסתכל על דברים אחרים שקורים מסביבך (אלא אם אתה בשלב הנוחות ואז אפשר לרכל על אחרים כדיי לבנות נוחות) להראות מדבר עם הרבה אנשים ולפרגן וכביכול לעזור לאחרים (חברים או זרים) כשאנשים מודים לך ושואלים אותך ובאים לספר לך דברים וכאילו לחפש את ההסכמה\הכרה שלך - אתה אלפא!

ציטוט נכתב במקור על ידי s5285386 צפיה בהודעה
    קודם כל הגיל כן קובע.... (לרמת ההשקעה), ככל שהבחורה גדולה הביצ' שילד שלה חזק יותר כי יש לה יותר נסיון והיא רואה שלהיות נחמדה לא עוזר לה אלא גורם לגברים להדבק אליה...
    לגבי מה שאמרו אירופה שמה-אירופה... אל תעצמינו לעצמכם זה לא קבוע... מה גם שלא מזמן היה סקר עולמי של הבנות הכי זורמות (נותנות או איך שתרצו לקרוא לזה) וישראליות יצאו מקום שני (ברזיל ראשון רוסיה שלישי).

לשאלה המקורית... נראה לי שפשוט לחייך הרבה לעמוד זקוף לדבר בקול חזק, ולא להסתכל על דברים אחרים שקורים מסביבך (אלא אם אתה בשלב הנוחות ואז אפשר לרכל על אחרים כדיי לבנות נוחות) להראות מדבר עם הרבה אנשים ולפרגן וכביכול לעזור לאחרים (חברים או זרים) כשאנשים מודים לך ושואלים אותך ובאים לספר לך דברים וכאילו לחפש את ההסכמה\הכרה שלך - אתה אלפא!
    זה מעניין הסקר הזה איפה ראית אותו?

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה מעניין הסקר הזה איפה ראית אותו?
    היה בעיתון לפני כמה חודשים נראה לי...

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי s5285386 צפיה בהודעה
    אני מסכים שזה משפיע על רמת הניסיון שלה ועל חוזק הביצ' שילד (אם התחילו איתה במהלך הזמן) אבל זה לא אומר שהגיל של הפיקאפר משנה !
    אם תרצה או לא תרצה אלפא בן 18 יכול לשבור ביצ'שילדס שAFC בן 30 לא יכול לשבור, בפיקאפ הניסיון הוא שעושה את ההבדל ולא הגיל.
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 28-09-2010 בשעה 20:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני מסכים שזה משפיע על רמת הניסיון שלה ועל חוזק הביצ' שילד (אם התחילו איתה במהלך הזמן) אבל זה לא אומר שהגיל של הפיקאפר משנה !
    אם תרצה או לא תרצה אלפא בן 18 יכול לשבור ביצ'שילדס שAFC בן 30 לא יכול לשבור, בפיקאפ הניסיון הוא שעושה את ההבדל ולא הגיל.
    אתה צודק זה לא אומר.... אבל אי אפשר להגיד שזה לא גורם משמעותי הסיכוי של גבר בן 18 לסגור עם מישהי בת 25 (כמובן אם הוא לא משקר לגביי הגיל) לדעתי הוא נמוך עד כמעט אפסי... לגביי מישהי בת 30-35 זה שונה כי עם היא מסכימה על מישהו צעיר 18,20.22 זה כבר פחות קריטי לה ההבדל

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אני אישית לא הרצתי גיים על בחורות שמבוגרות ממני בהרבה.
    אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם מה שאתה אומר הוא מבוסס או לא יותר מאמונה מגבילה כי לא התנסיתי בזה בשטח
    אם תוכל לבסס את ההצהרות שלך בעובדות בשטח זה יהיה נהדר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect