|
|
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
זאק,מעצב.
MSN:
ApolloDA@hotmail.co.il
DA:
http://adonisdesign.deviantart.com/
~החנות שלי~
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399
אוקיי אחד לאחד.
זה שאלוקים ברא והחריב עולמות זה דבר מפורש והסיבה היא שהעולמות חרבו כי לא נבראה התשובה ומידת הדין לא סבלה חטא ולכן לאחר בריאת התשובה העולם היה מסוגל לסבול את החוטאים ולכן העולם עומד כרגע למרות כל הרוע והסבל שאנחנו רואים.
דבר נוסף אם באמת היית מעיין בתפילה היית רואה ש90 אחוז מהברכות שם נועדו לכלל ישראל והעולם ולא לאיזה צורך אישי לא מפותח של אנשים שחמדו להם לצון אז בבקשה נא להעמיד דברים על דיוקם וכן חכמים עצם טיבעם עומדים ברמה מעל כולם.
בריאת האדם נעשתה כדי להטיב כלומר ה' לא צריך אותך ומעולם לא היה צריך ולא יצטרך הסיבה היחידה שנבראנו היא הרצון להיטיב לא הצורך וזה הבדל עצום! הוא ברא את העולם כי אם אתה אומר שליצירת מיקרוגל יש מטרה איך יכול להיות שלעולם שלם עם כל היצורים הקיימים בו אין מטרה?
אתה עוד אומר שאתה היית דתי? אני שם כסף שאין לך אפילו לא חצי הבנה מה זה יהדות באמת ולא חיית את היהדות בצורה מלאה וטוטאלית אחרת לא היית מסוגל להוציא מהפה שלך כל כך הרבה גיבובים של טענות ולקרוא לזה סיבות מוצדקות למה לא להאמין.
אמונה היא בדבר שהוא מעל לחושים ולא דבר שאני יכול לראות ולחוש לכן אין גם צורך להוכיח לאדם שלא מאמין שיש בורא כי כל התורה ומה שמתלווה אליה שחדרים שלמים לא יספיקו כדי להכיל אותם מוכיחה מעל לכל ספק שמדובר כאן על חוכמה אלוקית ומה שבטוח לא חוכמה אנושית כי איך הכל יוצא מספר אחד? ראית דת אחרת שיש לה משהו שמתקרב לסוליה של היהדות מבחינת עומק והיקף? איזה מן טענה זאת?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אז בו נשאל שאלה אחרת אמיר,למה הוא ברא את העולם?
ועומרי יש לך טעות,אלוהים לא יצר אותך.ההורים שלך יצרו אותך:קיימו יחסי מין>הזרע של אבא פגש את הביצית של אמא>נוצרה זיגוטה>נוצר עובר>התפתחת>בום אתה יוצא לאוויר העולם.
תקן אותי אם אני טועה
התשובה היא פשוטה כדי לברוא ברואים להטיב להם, במקור הרעיון היה מלאכים אך למלאכים אין זכות בחירה ואז הטוב שניתן להם היה ניתן כמו צדקה לעני וכל אחד יודע שלקבל את הטוב בתורת צדקה הרבה פחות מספק מאשר לקבל זאת בתורת משכורת מסכים?
ולכן ה' ברא עולם שבוא תהיה אפשרות בחירה לאדם לעבוד ולקבל את הטוב שעבורו עבד כל חייו.
בקצה המזלג על מטרת בריאת העולם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איך אתה יודע שהוא ברא ברואים כדי להטיב להם?
דיברת איתו?
לא זאת התורה מלמדת אותנו... אבל זה בטח לא יספק אותך כי לך צריך שיתקשרו ויודיעו וישלחו פקס במקביל ומקור עם שלושה העתקים בצהוב ירוק וכחול...
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כי אני מאמין במי שברא את העולם ואותנו בפרט בני האדם שזאת היתה מטרתו כי כך הוא כתב.
אתה יכול לפקפק עד מחר אבל אם אתה מחפש תשובה חילונית אז אין זאת תשובה דתית תצטרך להתמודד עם מה שיש ולנסות להקשות מבפנים אם תצליח בכלל...
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם זה סיפור עם בשבילך אז אני מסיק שאתה לא שונה מאלו האחרים ששואלים שאלות בלי להבין באמת...
טוב אבל התשובה היא פשוטה לפני שה' ברא ברואים הוא היה לבדו אך מעצם הוויתו הוא טוב וטוב רוצה להיטיב עם מה יטיב אם לא עם ברואים?
והשאלה אז למה ליצור עולם בשבילם זאת שאלה מורכבת יותר כי הרי יכל להשאיר אותם כנשמות ולהעניק להם מכל טוב ולכן ההסבר שנתתי נכנס כאן משום "נהמא דכיסופא".
מה אתה רוצה לשאול אם התשובה שסיפקתי לא מספיקה? מה היה לפני הברואים? אין לפני יש רק אחרי כי לפני אין זמן ואין כלום אין שום חוקים שתופסים לפני יש רק חוקים שתופסים אחרי כי הוא זה שברא אותם.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מייקל, הוא גם היה יכול לעשות שאני לא יהיה כאן היום!!!
ושהביצית לא תפגוש את הזרע, או שחס וחלילה יהיה סיבוך בלידה!
עזוב אחי אל תכנס לדברים שאתה לא יכול לצאת מהם!
אוקיי עכשיו נושא לא קשור:
שאני למדתי בתכניון בחיפה הביאו לו מרצה דתי , שדיבר איתנו על המדע, על התנ"ך ביראת העולם, ואיך זה שהמדע הוא מתחבר עם התנ"ך בידיוק!
רק הבעיה שאני לא מוצא את המחברת :\ אם אני ימצא אני יפתח ה נושא גדל מאוד!
ומה הדבר המצחיק, שרוב ילדי הפורום אומרים שמדע זה נגד היהדות וה'
אז בואו נסגור את זה ככה, המדע והיהדות זה 2 דברים זהים מאוד,
ואם איזה ילד שאוהב להתחקם ישאל
"אז איך ה' ברא את העולם ב7 ימים"
אז כמו שאתם יודעים את התשובה, אף אחד לא יודע אם זה נכון, רק מה שיודעים, פעם לא היה "זמן" 1 של פעם יכול ליהיות 2,457,985 ימים!
ואיך קיין התרבה אם מסופר שהוא הבן אדם היחיד!
אז א) לא מסופר כמה בנות היה, מדענים משארים שהיו קופי אדם (אבולוציה)
יש הרבה השארות!
אז סגרתי לכם נושא אחד!
עכשיו הנושא שלנו:
למה היה מלחמות בתנ"ך למה היו הפלישטין, 7 עמי כנען!
ה' היה יכול לא "ליצור" אותם!
ואני מזכיר פה לכולם , התנ"ך הוא הספר של היהודים (מה שאתם שונאים) ואוהב מאוד את ה-ה' (עוד משהו שאתם לא מאמינים)
אז למה מסופר כל השבטים האלו?!
בשביל להראות לכולם שהיהדות היא הדבר הכי חזק שקיים, ושתמיד האלוהים יהיה מאחורינו!
ובואו אני יספר לכם משהו, אני לא דתי!!!
אני יהודי שגאה בדת שלו!