זה לא נותן לי לשנות להם את השמות.
זה לא נותן לי לשנות להם את השמות.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלחץ על כל אחד מהם ימני ואז >הרשאות>בעלים>ותבחר את קבוצת Administrator תחזור ללשונית הרשאות ושתסמן שם לקבוצת Administrator שליטה מלאה ותנסה שוב (כמובן בכל אחד משלושת הקבצים)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לפני שאתה מפעיל את regedit תלחץ עליו קליק ימני והפעל כמנהל.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הוא לא יכול המחשב רואה את המשתמש שלו בתור משתמש אורח ניסיתי בעצמי דרך teamviewer לא עבד יותר מידי טוב
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
יש עדין בעיה?
מ א ו ש ר
עדין לא הצלחת
נסית למחוק את כל הגיבויים?