קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אפשר להראות גם בבית ספר טוב?
    על ידי KoniMelMel בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-11-2008, 15:08
  2. איך היה בבית ספר?!
    על ידי sn00p בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 02-09-2008, 01:17
  3. פרסום|איך לכייף בבית ספר
    על ידי Killer_MaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 08:59
  4. איך עבר עליכם היום בבית ספר
    על ידי hEN. בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 15:37
  5. נו אז איך היה בבית ספר?
    על ידי vicon בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 15:51
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

איך להתמודד עם מציקנים בבית ספר? - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי SlaydeR צפיה בהודעה
    לשים עליו זין. פשוט כמשמעו.
    תראה יחס טוב. תצחק ותרביץ בחיוך. תראה שלא אכפת לך מהבן אלף זונה הזה שמנסה להציק.
    במידה ומישהו אומר לך באמצע קטע עם בחורה שאתה גיי או משהו בסגנון, תגיד לו שלא מתאים ושאתה לא אוהב ת'קטעים האלה. הוא יבין. - כן, הוא יבין שאתה עומד על שלך. ושאתה לא מאלה שאפשר להציק להם. - תעקוץ. (הומור, קללה זורמת) ללא פחד. - 'אתה גיי..' - 'זה בסדר, ברור לי שאתה גיי חובב בנים מזדיין כזה שרוצה אותי. לך מפה.' - זרוק מה שעולה לראש בעיקרון ללא פחד. גם אם זה ליד כולם. הוא יאבד את הטעם ויטוס משם.
    בהצלחה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אתה אחי...מצחיק.
    רואים שכולם פה גדלו בצפון ת''א והמכות היחידות שהם השתתפו בהם היה קרב של חתולות רחוב.

בוא תגיד את פניני החוכמה שאמרת לגופניק (אם אתה לא יודע מזה אז גם כן גדלת בצפון ת''א) או סתם איזה משוגע שאין לו אלוהים...נראה בכמה חתיכות תחזור אחרי מה שאמרת.

יש אנשים שלא מדברים אליהם ככה אחי..זה שבהרצליה פיתוח כולם כוסיות אצלכם לא אומר שצריך לתת לילד עצות שיובילו אותו למיון.

אה ופותח האשכול - מציקים לך כי אתה משדר חוסר בטחון עצמי. כשאתה נראה כמו איזה לפלף שכל אחד יכול לבוא ולסתלבט עליו, אל תצפה שלא יעשו זאת. ולא אני לא אומר לך להיות איזה מגודל 2 מטר גובה 2 מטר רוחב (אני בעצמי שחיף ולא חזק במיוחד) - מספיק לשדר בטחון עצמי ואף אחד לא יתעסק איתך.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-10-2010 בשעה 20:15.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

וואי טיילר איזה זיון שכל.... עלק משוגע שאין לו אלוהים.... חחחחחחח.
    מה זה גופניק? איך קובעים אם מישהו גופניק? מה ההגדרה של זה בכלל? אם מישהו רוסי גדול ואוהב לריב הוא גופניק? בוא תגיד לי מה זה. למדת מילה מאגניבה אז אתה רושם אותה בכל הודעה.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    רואים שכולם פה גדלו בצפון ת''א והמכות היחידות שהם השתתפו בהם היה קרב של חתולות רחוב.

בוא תגיד את פניני החוכמה שאמרת לגופניק (אם אתה לא יודע מזה אז גם כן גדלת בצפון ת''א) או סתם איזה משוגע שאין לו אלוהים...נראה בכמה חתיכות תחזור אחרי מה שאמרת.

יש אנשים שלא מדברים אליהם ככה אחי..זה שבהרצליה פיתוח כולם כוסיות אצלכם לא אומר שצריך לתת לילד עצות שיובילו אותו למיון.

אה ופותח האשכול - מציקים לך כי אתה משדר חוסר בטחון עצמי. כשאתה נראה כמו איזה לפלף שכל אחד יכול לבוא ולסתלבט עליו, אל תצפה שלא יעשו זאת. ולא אני לא אומר לך להיות איזה מגודל 2 מטר גובה 2 מטר רוחב (אני בעצמי שחיף ולא חזק במיוחד) - מספיק לשדר בטחון עצמי ואף אחד לא יתעסק איתך.
    אמנם לא הסכמתי עם רוב מה שאמרת, כי זה שאולי על פני השטח בצפון תלאביב לא קורה כלום והמכות היחידות שמשתתפים בהם זה של חתולות רחוב, זה לא באמת ככה. כי גם בצפון תלאביב אם מישהו יעז לקלל את אחד מהבריונים שאח שלהם עבריין (כן, יש כאלה בצפון תלאביב, אני מבטיחה לך) גם לו יחכו מחוץ לבית עם לומים. וגם בצפון תלאביב אם מישהו יעז לרדת על צופיפניק, הצופים ידפקו לו מכות. וכן, זה קרה.
    וגם כאן יש גופניקים, הם פשוט לא נמצאים כאן פיזית רוב הזמן. אבל הרבה ממה שאמרת די רחוק מהמציאות, למרות שזה לא נראה ככה.

בקשר ללמה מציקים לך אני דווקא כן מסכימה. מהרגע שאתה משדר שיש לך לפחות את כמות הביטחון העצמי שיש להם, אם לא יותר.
    השיטה הכי טובה עם כל הקלישאתיות שבזה היא להתעלם. ברגעים הראשונים גם הבחורה תחשוב שזה ממש מוזר שזה לא מציק לך, אבל ככל שתתעלם יותר ככה גם היא תשים לב פחות. באיזשהו שלב היא פשוט מפסיקה לשמוע את זה.
    אם דפקת לו מכות בגלל שהוא קרא לך "גיי", אתה תצא קצת טמבל. אבל אם הבנאדם לא עוזב אותך וזה מתחיל לעצבן אותך ממש, תזרוק לו איזה הערה משתקת כזאת וזה יספיק. בנות לא בדיוק שמות לב לזה, ולמציקנים ימאס לרדת על בנאדם שאפילו לא עושה פרצוף כשיורדים עליו. זה משעמם.

זאת העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל על הנושא.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בקשר לידידות ...
    פשוט סגור פייסבוקים בסוף סט
    (לא משנה מה עוד סגרת מ NC-FC)
    פשוט תקח פייסבוק ועד שתשיג בחורה מעגל החברים שלך יגדל מאוד ... תאמין לי!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחשלי אני 1:80 מטר פיזית בצורה טובה ובמכות יודעים בבצפר שאי אפשר לדבר איתי בכלל, העיניין שזה הצקות של ערסים אפסים, שזה חצי בצחוק אבל עדיין מעצבן..

בכל מקרה תודה לכולם!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני גדלתי בנתניה, והחזק שורד.
    בקטע הזה החזק הוא באמת מי שיש לו ביטחון עצמי - (רק לא מוגזם).
    ברור שלא תמיד הביטחון העצמי עוזר וברור שיש עוד כמה דברים, אבל זה העיקרי.
    אתה יכול ללמוד פסיכולוגיה, היפנוט, אמנויות לחימה וכו', אבל לא קל יותר לשדר ביטחון עצמי?

אני לא מאמין איך שכחתי את זה, גם לדעת איך לענות לכל מיני דברים - את זה הניסיון עושה.
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 10-10-2010 בשעה 21:22.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אני גדלתי בנתניה, והחזק שורד.
    בקטע הזה החזק הוא באמת מי שיש לו ביטחון עצמי - (רק לא מוגזם).
    ברור שלא תמיד הביטחון העצמי עוזר וברור שיש עוד כמה דברים, אבל זה העיקרי.
    אתה יכול ללמוד פסיכולוגיה, היפנוט, אמנויות לחימה וכו', אבל לא קל יותר לשדר ביטחון עצמי?

אני לא מאמין איך שכחתי את זה, גם לדעת איך לענות לכל מיני דברים - את זה הניסיון עושה.
    חחחחחחח תכלס אחי!
    עזבו שטויות, בואו לנתניה. תוך שבוע או שאתם מתים, או שאתם יוצאים חזקים .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

טוב זיינתם ת'שכל ..
    תוציא את מי שמציק לך מפגר , זה הכי קל , הוא לא יוכל להגיד לך כלום , סיטואציה שהייתה לי לדוגמא:

בחורות: IOI וכו'
    ערס: תגיד קיבלת פעם בולבול מבדואי ?
    אני: קיבלתי 2 =]
    ערס: נו והיה כואב ?
    אני: מתרגלים
    ערס: אה ... (אכל ייבוש)
    חבר: *מסתלבט*
    ערס: אני רואה אתם מסתלבטים טוב ... (בטון של "לא כדאי לכם להוציא עוד מילים כאלה מהפה")
    חבר: אנחנו מסתלבטים עליו (עליי) , לא עליך או משו
    ערס: אה ... (שוב אכל ייבוש)
    בחורות: *מסתכלות על הערס בפרצוף של "יצאת טמבל רצח !"*

אמנם הן היו סתם פרחות שבטעות חשבנו שהן איכותיות אבל בקטנה , ככה מוציאים אותם טמבלים , פשוט תזרום איתם ותן בהם "נג" פה ושם.
    יש לי עוד מלא דוגמאות אבל אני מאמין שאתה יכול להיות יצירתי
    בהצלחה =]

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אני גם גדלתי בנתניה בשכונת סלע ( מי שמכיר)
    הגובה שלי הוא 1.88 ואנשים היו מציקים לי בבצפר עד לפני יותר משנה
    לא משנה כמה מכות הייתי רב ... עד שלא הפגנתי ביטחון עצמי (בעיקרון זה אחרי הפיקאפ)
    אנשים המשיכו להציק לי ... היום ילדים שלפני יותר משנה היו מציקים לי שומרים ממני מרחק .
    יש לי ילד בשכבה שהוא ההפך ממה שהייתי : מפוצץ ביטחון בלי שום סיבה והוא אמר לי דבר כזה:
    " אם תראה לאנשים שאתה יותר חזק מהם , ואתה בטוח בעצמך יותר מהם , גם אם זה לא נכון הם יאמינו לך"
    לסיכום זה לא החזק שורד אלא מי שמראה שהוא יותר חזק שורד , אפילו בטבע זה ככה (שיטה להבריח חיות מסוכנות היא לעשות רעש ולהיראות גדול ומאיים)- זאת שיטה למניעה .
    שיטות לתגובה נתנו לך למעלה .
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 10-10-2010 בשעה 23:22.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לכל המגניבים שבניכם שגדלו בהארלם ונלחמו בכנופיות הפשע והחזקים השורדים למיניכם
    אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה מגוכך זה נראה

ובקשר לזה שהתחיל את הנושא, לבחורות, אין משהו להגיד מעבר לתשיג ידידות ואם בחורה מחבבת אותך אז היא מחבבת אותך, לא עד כדי כך משנה איזה חברים יש לך, ואם אתה מתבייש בחברים שלך שהם לא אלפות אז אם כל הכבוד אתה חרא של חבר.
    ואני לא אכנס יותר מדי למה זה אלפא, אבל במקום מסויים זה לא מישהו שיתביש באנשים שטוב לו איתם.
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 11-10-2010 בשעה 04:05.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תוציא אותם ילדים קטנים...זה פועל מעולה אם אתה עכשיו התחלת לדבר עם מישהי ואיזה קוף מהבצפר בא ומנסה להפריע לך,ככה הבחורה צוחקת עליו.

הנה דוגמא לסיטואציה ומה אתה אמור להגיב:

קוף: אה יהומו מה אתה מדבר עם דנה נראה לך שהיא ברמה שלך ?
    אתה: אני הומו ? אתה בטוח ?
    קוף:כן יא מוצץ בולבולים אתה הומו ראיתי אותך מוצץ ל 3 כושים
    אתה: אוקיי,אני יזכור לי את זה לפעם הבאה,תודה גבר !
    דנה : חחחחחח
    אתה: (לדנה) חחחחח אין לי מושג מה הוא רוצה ממני XD

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תצחקו תצחקו עלי אבל יום אחד אתם תגידו תמילים הלא מתאימות לבנאדם הלא מתאים ותמצאו את עצמכם במיון. להגיד "לך תזדיין יא הומו" למישו שלא כדאי לדבר אליו ככה לא עושה אתכם גברים, זה עושה אתכם קופים טיפשים שמחפשים מכות.

אני מטר 80 אבל שחיף יחסית ומאז שנכנסתי לתחום אף אחד לא הציק לי בזמנו כשלמדתי בבצפר.

למה? לא בגלל שאני עבריין כבד או איזה ברוס לי...אלא בגלל שאני משדר את מה שצריך ולא הולך כפוף כמו איזה יצור.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

תצחקו תצחקו עלי אבל יום אחד אתם תגידו תמילים הלא מתאימות לבנאדם הלא מתאים ותמצאו את עצמכם במיון. להגיד "לך תזדיין יא הומו" למישו שלא כדאי לדבר אליו ככה לא עושה אתכם גברים, זה עושה אתכם קופים טיפשים שמחפשים מכות.

אני מטר 80 אבל שחיף יחסית ומאז שנכנסתי לתחום אף אחד לא הציק לי בזמנו כשלמדתי בבצפר.

למה? לא בגלל שאני עבריין כבד או איזה ברוס לי...אלא בגלל שאני משדר את מה שצריך ולא הולך כפוף כמו איזה יצור.
    אחי אתה פחדן אחושרמוטה, ואולי אתה חושב שאתה משדר משהט אבל עובדה שאפילו בדיוון באינטרנט אתה חושב שכל מי שבא לעקוץ אותך הוא מינימום מאפיה רוסית
    יש אנשים שלא צריך להתחיל איתם
    אבל אם מישהו מתחיל איתך אין סיבה לשתוק

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אחי אתה פחדן אחושרמוטה, ואולי אתה חושב שאתה משדר משהט אבל עובדה שאפילו בדיוון באינטרנט אתה חושב שכל מי שבא לעקוץ אותך הוא מינימום מאפיה רוסית
    יש אנשים שלא צריך להתחיל איתם
    אבל אם מישהו מתחיל איתך אין סיבה לשתוק
    יותר מזה..
    יש מקרים שמצדיקים כאפה.
    אני לא רואה את עצמי שותק לבן אדם שמקלל אותי בלי סיבה (יש מקרים מסוימים שצריך לדעת לשתוק)
    ובינתיים כל מה שנאמר בפורום הוא רק "אל תתייחס" סבבה הוא ילד מציק שלח אותו לחפש אותך בשירותים, אבל אם זה התחלה באמת ללא סיבה, פה זה מעבר ללדבר.
    ואני לא אחד שמחפש מכות.
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 11-10-2010 בשעה 16:57.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,951 | הודעות: 8,202,544 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect