לי היה פאן...,רק צחוקים!
איזה מורה אחת אומרת לנו "שנה הבאה אולי אני יהיה המחכנת שלכם,ונמשיך את הרומן ל 3 שנים"
וחבר שלי אומר "בסוף ניתחתן"
והמורה המניאקית אומרת לו "אם אזכרת חתונה בוא תנקה את הכיתה"
חחחח![]()
לי היה פאן...,רק צחוקים!
איזה מורה אחת אומרת לנו "שנה הבאה אולי אני יהיה המחכנת שלכם,ונמשיך את הרומן ל 3 שנים"
וחבר שלי אומר "בסוף ניתחתן"
והמורה המניאקית אומרת לו "אם אזכרת חתונה בוא תנקה את הכיתה"
חחחח![]()
|
|
חחחחחחחח
ואי לי היה משעמם רצח ><
לא הייתי בבצפר הייתי בבית חולים עד עכשיו
כרגיל אני ואריק עושים בית זונות![]()
היה נחמד
איזה מערכת חמודה יש לי...
יום ראשון מסיים ב 4 וחצי, שני ב 3, שלישי 1:20, רביעי רבע ל- 4, חמישי 1:20, שישי מתחיל ב- 10 מסיים 12:35...... איזה כיף![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
היה נחמד התחלנו ב-9 סיימנו 12 סתם חפירות של המנהלת ...באו אלינו 11 ילדים חדשים ><
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
השנה אצלי זה קייטנה, יום ראשון אני לומד עד 1:30, יום שני אני לומד עד 12:40, יום שלישי אני מתחיל ב 1:40 ואני מסיים ב3:15, יום רביעי אני מתחיל ב10:00 ומסיים ב12:40, יום חמישי אני מסיים ב3:15 ויום שישי יום חופש.
בקיצור השנה זה קייטנה.
המערכת שלי כזאת לא בגלל שיש לי מסלול אישי או משהו כזה, זה בגלל שהשנה אין לי אנגלית שזה 5 שעות פחות ויש לי רק מגמה אחת.
השנה הביאו לנו בתחת עם המערכת
אנחנו עושים אזרחות ולשון חורף אז 400 שעות אזרחות 400 שעות לשון
באתי היום ב8 חתחתי ב11, וותרתי על שעה לשון
מאתגר במיוחד
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music