דבר שני שמע לעשות רעש וצילצולים ראיתי פה אמרו לי פה ממש לא הופך אותך מומחה גדול... ובכן בכלום!
אני גם יכול לכתוב מאמר מפה ועד מחרותיים על כוחותיו המיסטיים של החתול (יש אמונה כזאת) ולמכור את זה לעדר פתיים שיעבירו את זה הלאה לעוד עדר פתיים ועוד 50 שנה תהיה לי אחלה כת (כן, כן שמעת נכון כת!) ואני אהיה מאושר וטוב לבב עם כמה חתולות לצידי

זה לא הופך את התיאוריה שלי לנכונה במבחן המציאות זה רק הופך אותי לבן אדם משכנע שהצליח לעבוד על כמה פתאיים.
אנחנו לעומת עדר הפתיים חושבים לפני שאנחנו אומרים אמן, מה לעשות דפוקים כאלו בשכל יש לנון משהו משובש אנחנו לא אוהבים לקנות חתול בשק אז אתה אומר אלוהים אני שואל אותך מה זה אלוהים ופה נכנס הטוויסט פה זה כל הטריק מבחינתך אלוהים הוא מעבר לכל דימיון ולא ניתן להסברה או בעצם אתה תגיד לי אני לא יודע, עכשיו תן לי לשאול אותך שאלה.
זה לא מפריע לך שאתה לא יודע?!
איך אתה יכול לקום בבוקר להניח תפילין עבור איזה ישות שאתה לא יודע מה היא מה המטרה שלה ולמה לעזאזל אתה עושה את זה?!
בשביל עולם הבא? אתה יודע את זה בוודאות מוחלטת? (אני מאמין, זה לא מספיק זה ממש לא קייס).
וכל ההוכחות האלו של סיינס זה התירוץ הכי עלוב בספר, נו באמת!
אתה יודע אגב שלכל חומר יש מסה ואנרגיה (גם לכוח המשיכה לאלו שרוצים להתחכם /=) ואם היה דבר כזה נשמה או נפש היא הייתה פולטת סוג של חתימת אנרגיה מסויימת ונחש מה אלפי מחקרים נעשו מיליארדי דולרים הושקעו ועד היום אין אפילו מחקר אחד שמתקרב להגיד מצאנו משהו אפילו לא אחד לאורך כמעט 50 שנה אין כלום זנץ נדא!
לך תסביר את זה!
אז תחזור לסיינס שלך ותעזוב אותנו בשקט אם לא אכפת לך יש לנו דברים הרבה יותר טובים לעשות מאשר להרים עניים לשמיים ולהתחנן שמישהו אחר יקח אחריות על החיים המחורבנים שלנו.