קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. [שאלה] או שתיים =)
    על ידי levy18 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-05-2009, 16:07
  3. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
  4. אממ שאלה...בעצם שתיים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 16:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

אומנות הפיתוי לנשים- שאלה או שתיים. - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לגבי היישום אל דאגה, אני שלוש שנים + בתחום ואני בדיוק כמוך, תקוע בשלב של הפיכת מדריך למשהו שאני מסוגל לבצע אותו מתי שבא לי, אל תשאף להגיע לזה בכלל.
    זה עובד בערך ככה: אתה קורא מאמר וביום מן הימים אתה תוכל לבצע אותו, באופן טבעי, בלי שליטה! (יכול להיות שזה יהיה מחר ויכול להיות בעוד שנה).

לגשת אתה מסוגל? (בכנות.. וזה שאתה ניגש פעם בשעה או לאחר שפספסת עשר מטרות זה לא נחשב, תהיה כן עם עצמך!).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 17:34.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לגבי היישום אל דאגה, אני שלוש שנים + בתחום ואני בדיוק כמוך, תקוע בשלב של הפיכת מדריך למשהו שאני מסוגל לבצע אותו מתי שבא לי, אל תשאף להגיע לזה בכלל.
    זה עובד בערך ככה: אתה קורא מאמר וביום מן הימים אתה תוכל לבצע אותו, באופן טבעי, בלי שליטה! (יכול להיות שזה יהיה מחר ויכול להיות בעוד שנה).

לגשת אתה מסוגל? (בכנות.. וזה שאתה ניגש פעם בשעה או לאחר שפספסת עשר מטרות זה לא נחשב, תהיה כן עם עצמך!).
    לגשת? לא. סתם ככה למישהי\קבוצה שאני לא מכיר? אני די בטוח שלא.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    למה "סתם ככה"?.
    אם היית אתה והחבר הכי טוב וקרוב אליך חוזרים הביתה ובמהלך הדרך חברך היה מתעלף, לא היית צועק לעזרה או ניגש למי שנמצא בסביבה בשביל לקבל תמיכה?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 17:44.

למה "סתם ככה"?.
    אם היית אתה והחבר הכי טוב וקרוב אליך חוזרים הביתה ובמהלך הדרך חברך היה מתעלף, לא היית צועק לעזרה או ניגש למי שנמצא בסביבה בשביל לקבל תמיכה?
    כמובן שכן, אבל איך זה אותו הדבר?
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כמובן שכן, אבל איך זה אותו הדבר?
    זה לא אותו הדבר וזה כל הרעיון!
    שים לב, אם חבר שלך היה מתעלף, היית רץ, צועק ומשתגע רק בשביל לקבל עזרה וקרוב לוודאי שהחבר שלך היה מתעשת כבר או שפשוט הולך לרופא והכל היה בסדר.
    אבל ברגע שמדובר בך, בעתיד שלך, בחיים החברתיים שלך, בהנאה שלך, במצב הפנימי שלך, ברצונות שלך.. פתאום את כל זה אתה מתאר כ"ככה סתם"? אלה הדברים שצריכים להיות הכי חשובים לך!! כאן אתה לא משקיע בחבר שלך, אתה משקיע בעצמך!
    כל פניה הכי הכי סתמית לבחורה שבה אתה שואל "מה השעה/איפה אפשר לקנות לחם?" אתה עושה צעד לקראת הגשמת רצונותיך, למען ההתפתחות שלך! ובשפה היותר מיסטרית - אתה מבצע צעד פרו-הישרדותי למענך!
    לכל זה אתה קורא "סתם ככה לגשת"? אתה עד-כדי-כך לא חשוב לעצמך ולא מעריך את עצמך? במקומך, הייתי עושה דברים בהרבה פחות טבעיים והגיוניים מ"סתם ככה לגשת", אם הם היו תורמים לי, לאישיות שלי, להתקדמות ולהתפתחות שלי! (שמעתי על כמה שרצו ערומים ברחוב למשל..).
    לאנשים ישנה נטייה של רציונאליזציה, הם חייבים להסביר לעצם כל מעשה הכי פשוט שהם עושים והנטייה המטופשת הזאת מגבילה אותם מאוד. אל תתן לרציונאליזציה הזאת לעכב אותך, פשוט הסבר לעצמך שאתה עושה מעשה שיתמוך בך והמעשה הזה הוא בגדר מעשה שפוי ותאמין לי שזוהי סיבה הגונה למדי לגשת "סתם ככה" לבחורה, לבחור או לחתולה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 17:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אומר לך, אתה פשוט מגעיל אותי. אתה מנסה לעצור הצלחה של אחרים כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך שאחרים מצליחים יותר ממך, שנינו יודעים שזה נכון, אתה יכול לשקר לי אבל לא לעצמך. זה שאין לך ביצים לצאת מהבית ואתה מעדיף לחכות למשיח מאשר להשיג משהואמיתי לא אומר שכולם צריכים להיות כאלה. 3 שנים ואתה לא יכול לפתוח סטים ברחוב ולסגור?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחח שמישהו ייתן לבחור הזה מוצץ
    גם אני אוהב אותך אח שלי!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 18:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

חחחח סוניק יבתול

קרוקס תגיד לי אתה רציני? XDDDDDDD

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

לא הבנתי. אתה טוען שכשאתה קורא משו, אתה לא מיישם אתזה בשטח ישר? אז מה הפואנטה? בלי שטח אתה לא לומד כלום, קריאה וידע על פיקאפ, יתן לך רק ידע, ברגע שאתה ניגש לשטח, אתה לא תבצע את כל מה שקראתה על אוטומת כי אתה לא רובוט, אז במה זה כן עוזר? בכך שאתה פשוט אומר לעצמך אחרי זה "אההה הייתי צריך לעשות כך וכך ולא עשיתי לוק אין במצב ההוא והורדתי תעיניים שמה ושמה" ובום, הנא עליתה שלב במישחק, פעם הבאה אתה פותח סט (שזה יום הבא, ממש לא יום מין הימים..) ופשוט לא חוזר על אותן טעויות שעשיתה אתמול, וכך הלאה וכך הלאה... לאיודע או שלא הבנתי אותך נכון וזה סתם היה סרקזם כי אני חדש בפורום, או שחירטטתה כדי לשכנע תצמך שהמצב טוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    למה לא? אז מה הפואנטה של כל הפיקאפ שלך? לגשת לידידות של חברים שלך, אחרי שהכירו כבר ביניכם, אין גבר שלא יכול לעשות. אתה רואה מישהי כוסית ברחוב מהלכת לה ככה, אתה אומר לי שלא הייתה רוצה אותה במיטה ביום מין הימים? אני די בטוח שכן הייתה דוגל בזה. ורץ עלזה, מדבר איתה, יוצר נוחות מכירה אותה, קובע איתה פגישה. והלאה והלאה. בלי זה אין טעם לכל מה שאתה קורא.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 05-01-2011 בשעה 21:50.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא הבנתי. אתה טוען שכשאתה קורא משו, אתה לא מיישם אתזה בשטח ישר? אז מה הפואנטה? בלי שטח אתה לא לומד כלום, קריאת וידע על פיקאפ, יתן לך רק ידע, ברגע שאתה ניגש לשטח, אתה לא תבצע את כל מה שקראתה כי אתה לא רובוט, אז במה זה כן עוזר? בכך שאתה פשוט אומר לעצמך אחרי זה "אההה הייתי צריך לעשות כך וכך ולא עשיתי לוק אין במצב ההוא והורדתי תעיניים שמה ושמה" ובום, הנא עליתה שלב במישחק, פעם הבאה אתה פותח סט (שזה יום הבא, ממש לא יום מין הימים) ופשוט לא חזורעל אותן טעויות שעשיתה אתמול, וכך הלאה וכך הלאה... לאיודע או שלא הבנתי אותך נכון, שחירטטתה כדי לשכנע תצמך שהמצב טוב.
    אני מתכוון שמעטים הם האנשים שיכולים לקחת מאמר, להבין אותו ומייד לאחר מכן לבצע אותו בשטח - זה לא קיים כמעט וגם אם כן, זהו סוג של חולי! כאן בטח אתה תומר "ברור שלא! בגלל זה מתאמנים" השאלה איך אתה מתאמן.
    אם אתה מהבחורים שקורא על איזו שיטה וקורע את עצמו בשביל ליישם אותה - זה לעולם לא יעבוד! זה גרוע כי אתה מפספס המון הזדמנויות ולא מבצע המון דברים אחרים שהיית יכול לבצע רק בגלל שאתה להוט כלכך להצליח ולהשתמש באותה השיטה.
    אצלי, ככה זה עובד:

1) קורא מאמר.
    2) מבין אותו עד הסוף ומנסה להבין מה עמד מאחורי אותו אדם שכתב אותו, מה היו המניעים שלו, מהי ההשקפה שלו.
    3) מפשט לעצמי את המאמר הזה והופך אותו להכי יעיל שאפשר עבורי, בצורה שמתאימה לי.
    4) יוצא לשטח כשהמטרות עומדות לפני, לא המאמרים או השיטות.
    5) על הדרך אני מנסה לבצע את השיטה שלמדתי, אם הצלחתי, מה טוב.. אם לא - יש לי עוד כמה שנים טובות לנסות שוב.
    6) מה שבדרך כלל קורה זה שברגע שאני לא נמצא בשטח והראש שלי לא עסוק במידע על אותה השיטה, פתאום אני מצליח לבצע אותה, ב"אורח פלא" (המקצוענים קוראים לשלב הזה "שלב ההטמעה" שהשיטה הוטמעה כמו שצריך בתת-מודע שלך לאחר שהרפת ממנה!).

המילה הרלוונטית למה שניסיתי להסביר היא - קלילות!
    לעולם אל תנסה לקרוא מאמר ולנסות לבצע אותו בכוח, אל תהיה חרד לגביו ואל תלחם עם עצמך לבדוק למה אינך מצליח לבצע אותו כהלכה כפי שכולם מתארים שהם מבצעים אותו (ע"י חירטוטים באינטרנט) - זה אף פעם לא עובד ככה!

לי בחיים לא יצא שהצלחתי לקרוא מאמר או מדריך ובאותו היום לבצע אותו (ולא משנה עד כמה התאמנתי חזק או קשה), לאדם יש תהליך מוחי כלשהו שדורש זמן וגם נחת! בשביל שהחומר יתעכל כמו שצריך בתוך הראש ויגיע לרמת יכולת ביצוע. זה כמו שאם תלמד את התאוריה ותעבור אותה 20 פעם אתה בחיים לא תצליח לנהוג כמו שצריך וגם אם תתחיל שיעור נהיגה ראשון ותנהג בו 24 שעות רצוף אתה לעולם לא תעבור טסט מייד אחרי השיעור, אתה תהיה חייב לבצע מספר שיעורים, לא רצופים, בשלל מקומות, זמנים ומצבים, בשביל להרגיל את הגוף שלך ולתכנת את התת-מודע שלך לנהוג כמו שצריך. המוח והגוף שלנו דורשים מאיתנו כמות זמן בלתי מוגדרת של הטמעה, זמן שבו אתה משחרר את עצמך מכל מה שלמדת או נחשפת אליו ודווקא בזמן הזה (בזמן שאתה פחות שקוע בחומר ויותר חיי את החיים) החומר נכנס טוב לראש ובהמשך אתה גם תוכל לבצע אותו, ב"אורח פלא" או "בטבעיות" כפי שכולם מכנים זאת.

מקווה שהבנת למה התכוונתי

חחחח סוניק יבתול
    לא סתם בתול, בתול שפתיים!!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-01-2011 בשעה 22:26.

אני מתכוון שמעטים הם האנשים שיכולים לקחת מאמר, להבין אותו ומייד לאחר מכן לבצע אותו בשטח - זה לא קיים כמעט וגם אם כן, זהו סוג של חולי! כאן בטח אתה תומר "ברור שלא! בגלל זה מתאמנים" השאלה איך אתה מתאמן.
    אם אתה מהבחורים שקורא על איזו שיטה וקורע את עצמו בשביל ליישם אותה - זה לעולם לא יעבוד! זה גרוע כי אתה מפספס המון הזדמנויות ולא מבצע המון דברים אחרים שהיית יכול לבצע רק בגלל שאתה להוט כלכך להצליח ולהשתמש באותה השיטה.
    אצלי, ככה זה עובד:

1) קורא מאמר.
    2) מבין אותו עד הסוף ומנסה להבין מה עמד מאחורי אותו אדם שכתב אותו, מה היו המניעים שלו, מהי ההשקפה שלו.
    3) מפשט לעצמי את המאמר הזה והופך אותו להכי יעיל שאפשר עבורי, בצורה שמתאימה לי.
    4) יוצא לשטח כשהמטרות עומדות לפני, לא המאמרים או השיטות.
    5) על הדרך אני מנסה לבצע את השיטה שלמדתי, אם הצלחתי, מה טוב.. אם לא - יש לי עוד כמה שנים טובות לנסות שוב.
    6) מה שבדרך כלל קורה זה שברגע שאני לא נמצא בשטח והראש שלי לא עסוק במידע על אותה השיטה, פתאום אני מצליח לבצע אותה, ב"אורח פלא" (המקצוענים קוראים לשלב הזה "שלב ההטמעה" שהשיטה הוטמעה כמו שצריך בתת-מודע שלך לאחר שהרפת ממנה!).

המילה הרלוונטית למה שניסיתי להסביר היא - קלילות!
    לעולם אל תנסה לקרוא מאמר ולנסות לבצע אותו בכוח, אל תהיה חרד לגביו ואל תלחם עם עצמך לבדוק למה אינך מצליח לבצע אותו כהלכה כפי שכולם מתארים שהם מבצעים אותו (ע"י חירטוטים באינטרנט) - זה אף פעם לא עובד ככה!

לי בחיים לא יצא שהצלחתי לקרוא מאמר או מדריך ובאותו היום לבצע אותו (ולא משנה עד כמה התאמנתי חזק או קשה), לאדם יש תהליך מוחי כלשהי שדורש זמן וגם נחת! בשביל שהחומר יתעכל כמו שצריך בתוך הראש ויגיע לרמת יכולת ביצוע. זה כמו שאם תלמד את התאוריה ותעבור אותה 20 פעם אתה בחיים לא תצליח לנהוג כמו שצריך וגם אם תתחיל שיעור נהיגה ראשון ותנהג בו 24 שעות רצוף אתה לעולם לא תעבור טסט מייד אחרי השיעור, אתה תהיה חייב לבצע מספר שיעורים, לא רצופים, בשביל להרגיל את הגוף שלך ולתכנת את התת-מודע שלך לנהוג כמו שצריך. המוח והגוף שלנו דורשים מאיתנו כמות זמן בלתי מוגדרת של הטמעה, זמן שבו אתה משחרר את עצמך מכל מה שלמדת או נחשפת אליו ודווקא בזמן הזה (בזמן שאתה פחות שקוע בחומר ויותר חיי את החיים) החומר נכנס טוב לראש ובהמשך אתה גם תוכל לבצע אותו, ב"אורח פלא" או "בטבעיות" כפי שכולם מכנים זאת.

מקווה שהבנת למה התכוונתי

ואני חשבתי שהבעיה בי שאני לא מצליח ישר ליישם חחח
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני שמח שזה הרגיע אותך קצת, רק תזהר שלא להשתמש בזה כתירוץ לעובדה שאתה לא ניגש (ולעצלנות שתפתח בהמשך).
    קח את עצמך בידיים גבר, טפל בבעיה שלך!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-01-2011 בשעה 14:36.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לדעתי זה יותר עניין של אפשרויות
    אני לא באמת 'אצוד' זכרים אבל זה נחמד לדעת שיש ברשותי את הידע לעשות את זה במקרה ואני אפגוש את הזכר האולטימטיבי
    חוצמזה פיק אפ לנשים זה לא באמת כמו פיק אפ לזכרים
    הרבה נשים לא יודעות איך לפלרטט ואיך לתעל את האנרגיה הנשית שלהן ככה שלא תפחיד גברים אלא תמשוך אותם
    לדעתי זאת אמורה להיות השאיפה של הפורום

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,540 | הודעות: 8,174,127 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect