אתה צודק בהחלט אבל נמנעתי מלציין את זה מכיוון שלא לכולם ולא תמיד 2 עד 3 ליטרים של מים ביום זה בריא.. לא לכולם יש קיבה שיכולה לספוג את זה ואפילו מים (מרכיב כלכך חיובי ומזין) יכולים ליצור בעיות כמו למשל שמים מגבירים את הסיכוי לאבנים בקיבה ועוד.. ככה שהעדפתי להיזהר בדברי ולציין רק חמש כוסות מים ביום שזה המינימום.
אני הלכתי לפני כמה חודשים לבדיקות מסויימות שהרופאים צחקו עלי בכלל שבאתי! הם אמרו שאני בריא ושאני הבחור הכי הכי צעיר עד היום שבא אליהם והם התרשמו מהמודעות שהפגנתי כלפי גופי! אם אני יכול ועוד לספוג את הצחוק של הרופאים - כל אחד יכול לעשות בדיקות כלליות וקלות פעם בשנה.
ציינתי זאת במאמר אבל העדפתי שלא לחפור יותר מידי כי מן הסתם שאעלה לכאן מאמרים, מדריכים, סרטים וכו' שיעסקו כל-כולם בגישה חיובית, אופטימיות, אסרטיביות כלפי החיים.. זהו נושא ענק בפני עצמו שזה יהיה טיפשי לנסות ולהכיל אותו במאמר זה.
אם יש לך ידע נשמח שתשתף רק שים לב שאינך רופא (עדיין) אז בבקשה תתן ידע השראתי בלבד לגבי דברים קלילים כמו שתיית מים, שינה טובה, ספורט וכדומה בלי יותר מידי המלצות רציניות לעשייה כי בכל זאת - מדובר בבריאות הגולשים!
תודה ששיתפת אותנו, הערות נכונות בהחלט