קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] חינוך החתול!
    על ידי OrGeNaL בפורום בעלי חיים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 20:17
  2. [מאמר] חינוך גורי כלבים!
    על ידי OrGeNaL בפורום בעלי חיים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-08-2007, 00:23
  3. [מאמר] חינוך לצרכים - כלבים.
    על ידי FireSide בפורום בעלי חיים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-04-2007, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

חינוך דתי - עמוד 2

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

מי אמר שזה בסדר שהיא עשתה את זה?
    ומי נתן לה בכלל רשות לייצג את כל הדתיים
    לא יודע מה ראית, אבל לא כל הדתיים הם מייצגים את הדת באופן מושלם.

אל תקח דוגמא מדתי אחד שראית לגבי כמו הדתיים, זה כמו שאני אגיד שכל הדתיים משה רבנו, או מאידך גיסא כמו להגיד שכל הדתיים הם אמנון יצחק.

ואם כבר פתחת באשכול שהנושא שלו הוא חינוך דתי, אז את ההישגים המצויינים תמצא בחינוך הממלכתי דתי, ואילו בחינוך הממלכתי תמצא בעיקר אחוזים גבוהים של אלימות כלפי תלמידים וכלפי מורים.

ובלי שום קשר, אתה ויוסי חברך כל הזמן מנסים להסית נגד הדת שזה פשוט גועל נפש שאין כמוהו, אתם אובססיבים ברמות שאי אפשר לתאר ואתם ממש צמאים למצוא סרחונות וריקבונות בדת כאילו זה הלחם שלכם.
    אני לא פותח כל יומיים אשכול וכותב "תראו מה זה, ראש הממשלה מושחת! החילונים האלה זה משהו איזה חינוך זבל הם מקבלים."
    הגישה שלכם מגוכחת ומעוררת רחמים, אין לי מה להוסיף.

שבוע טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Daniel; 19-02-2011 בשעה 22:41.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה

אל תקח דוגמא מדתי אחד שראית לגבי כמו הדתיים, זה כמו שאני אגיד שכל הדתיים משה רבנו, או מאידך גיסא כמו להגיד שכל הדתיים הם אמנון יצחק.

ואם כבר פתחת באשכול שהנושא שלו הוא חינוך דתי, אז את ההישגים המצויינים תמצא בחינוך הממלכתי דתי, ואילו בחינוך הממלכתי תמצא בעיקר אחוזים גבוהים של אלימות כלפי תלמידים וכלפי מורים.

ובלי שום קשר, אתה ויוסי חברך כל הזמן מנסים להסית נגד הדת שזה פשוט גועל נפש שאין כמוהו, אתם אובססיבים ברמות שאי אפשר לתאר ואתם ממש צמאים למצוא סרחונות וריקבונות בדת כאילו זה הלחם שלכם.
    אני לא פותח כל יומיים אשכול וכותב "תראו מה זה, ראש הממשלה מושחת! החילונים האלה זה משהו איזה חינוך זבל הם מקבלים."

שבוע טוב.
    ידידי, אם הייתי צריך "לפתוח אשכול" על כל הרעות החולות שהדת גורמת לארץ הזו ובכלל, היה לי כבר 100 אלף הודעות.

אני לא מסית נגד הדת, אני מראה אותה באור האמיתי שלה, ואם זה אור שלילי- אז זה כבר אשמת הדת ולא אשמתי.

אמנם "הקללות" ברחוב לא היו ראויות אבל הן לא כוונו אל האישה הזו, בוא נגיד שאם זה היה אתאיסט שעושה את זה לעבר אנשים עם רכב של נחמן מאומן ופול ווליום- היו אומרים "אויש איזה אתאיסט חסר בושה!" ואם זה איש דתי שעושה את לעבר אתאיסט שמביע את דעותיו אז גם כאן כמובן: "איזה אתאיסט חבר בושה! איך הוא מביע את דעתו שיש חובש כיפה ברדיוס של 100 קילומטר ממנו?!"

אמנון יצחק מייצג את הדת אתה יודע למה? כי אתה לא עושה כלום לעצור בעדו, אתה חושב שהוא מציג את הדת באופן שלילי? איפה הרבנים של הכיפות הסרוגות? מפחדים ממנו פחד מוות אז לא פוצים את הפה מה שנקרא.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    ידידי, אם הייתי צריך "לפתוח אשכול" על כל הרעות החולות שהדת גורמת לארץ הזו ובכלל, היה לי כבר 100 אלף הודעות.

אני לא מסית נגד הדת, אני מראה אותה באור האמיתי שלה, ואם זה אור שלילי- אז זה כבר אשמת הדת ולא אשמתי.

אמנם "הקללות" ברחוב לא היו ראויות אבל הן לא כוונו אל האישה הזו, בוא נגיד שאם זה היה אתאיסט שעושה את זה לעבר אנשים עם רכב של נחמן מאומן ופול ווליום- היו אומרים "אויש איזה אתאיסט חסר בושה!" ואם זה איש דתי שעושה את לעבר אתאיסט שמביע את דעותיו אז גם כאן כמובן: "איזה אתאיסט חבר בושה! איך הוא מביע את דעתו שיש חובש כיפה ברדיוס של 100 קילומטר ממנו?!"

אמנון יצחק מייצג את הדת אתה יודע למה? כי אתה לא עושה כלום לעצור בעדו, אתה חושב שהוא מציג את הדת באופן שלילי? איפה הרבנים של הכיפות הסרוגות? מפחדים ממנו פחד מוות אז לא פוצים את הפה מה שנקרא.
    מה שאתה אומר זה דבר יפה, שכל דבר אפשר לראות בכל בכמה צורות, ומה שאני אמרתי זה שאתם כל הזמן מחפשים איך לראות את הדברים בצורה מכוערת, ולא שופטים בצורה אובייקטיבית לטוב ולרע.

ואמנון יצחק לא מייצג שום דבר, ורבנים של כיפות סרוגות לא יוצאים נגדו מהסיבה הפשוטה שאצלנו לא מחפשים לריב, ויש כבוד מינימלי בין אנשים, בטח ובטח אם האדם הזה הוא רב. (ולא חשוב עכשיו אם הוא ראוי או לא לתואר הזה)
    ואם שואלים רבנים של כיפות סרוגות על ההלכות המשונות של הרב אמנון יצחק ועל דעותיו היחודיות הן עונים בלשון הזאת
    "זוהי דעת יחיד ואין לחשוש ממנה"

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אני חושב שאני מכיר את האור שלה בכמה רמות יותר טוב ממך.
    חושב אחרת ממני? פתח דיון - אל תפתח אשכולות נאצה.

מנין לך שמפחדים ולא פוצים פה על דבריו? כמעט בכל שכבות הציבור יש הסכמה שדבריו לא ראויים. ורגע, אתה עצרת את הממשלה ה'חילונית'?

שבוע טוב.
    כל מילה - דבש!

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

אז האור האמיתי של הדת זה אור שלילי בלבד, וכל בן אדם שקרוב לדת הוא בן אדם שלילי\מטופש או מה שזה לא יהיה לפי דברייך.
    לפעמים הדעות שלך מציגות אותך באור לא בוגר,
    זה לא מוסרי להתגרות בבני אדם, זה בכלל לא משנה מה הדעה שלך.
    למה אתה חושב בכלל שאמנון יצחק מייצג את הדת? תעשה לי טובה, יש רבנים גרועים ממנו שאתה לא מזכיר אותם,
    אני בן אדם שיחסית קרוב מאוד לדת, ועם כל הכבוד, אפילו לא הכרתי את אמנון יצחק עד שהתחילו לפרסם סרטונים שלו בפורומים.
    למה אתה לא אומר ששולי רנד למשל מייצג את הדת?
    למה אתה לא אומר שהרב אפשטיין, שהוא ייסד עמותת תרומות גדולה ומשגשגת, מייצג את הדת?
    כי אתה מחפש רק את השלילי. או שאתה מפחד להציג את החיובי..

לעשות מה שחבר שלך עשה- זה חינוך?
    הייתי יורק לו בפנים

ולא קשור לדת

כי אתאיסטים מתיימרים להיות נאורים
    אבל טיפת מוסר אין להם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לעשות מה שחבר שלך עשה- זה חינוך?
    הייתי יורק לו בפנים

ולא קשור לדת

כי אתאיסטים מתיימרים להיות נאורים
    אבל טיפת מוסר אין להם
    טוב אתה פשוט מוכיח את כל האמירות על הדתיים, אני אפילו לא יתייחס לדבריך.

שבוע טוב.
    אני מצטער מאוד דניאל, אבל אלה הדתיים שחיים לי על המיסים מהמשכורת המסכנה שאני מקבל.
    ואם זה היה המקרה היחידי, הייתי אומר סבבה, אבל המקרה הזה מייצג המוני מקרים אחרים.

שלי, ושל אנשים אחרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    למה אתה לא אומר שהרב אפשטיין, שהוא ייסד עמותת תרומות גדולה ומשגשגת, מייצג את הדת?
    כי אתה מחפש רק את השלילי. או שאתה מפחד להציג את החיובי..
    לאיזה אפשטיין את מתכוונת?

יוסי, עזוב אותך שטויות.
    20-30 שנה ולא תהיה דת כבר, מה אתה מנסה להתווכח עם אנשים פה.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-02-2011 בשעה 21:38.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    טוב אתה פשוט מוכיח את כל האמירות על הדתיים, אני אפילו לא יתייחס לדבריך.
    אני מצטער מאוד דניאל, אבל אלה הדתיים שחיים לי על המיסים מהמשכורת המסכנה שאני מקבל.
    איך בדיוק הוא הוכיח? רגע רגע, זה הדבר האחרון שנשאר לך להגיד?...

ועכשיו אשאל אותך שאלה ישירה ואני מצפה שתענה לי - למה אתה חושב שדתיים לא עובדים ומשלמים מיסים, ולמה אתה חושב שרק הם נהנים ממיסים? בדקת? שפוך את כל מה שיש לך, אני אשבור לך את המיתוס לרסיסים. אשתדל להיות עדין.

20-30 שנה ולא תהיה דת כבר, מה אתה מנסה להתווכח עם אנשים פה.
    חחחח, שרדה 3000 שנה. מה, אתה מסתלבט?

סלח לי על השיחה ברמה הרדודה הזאת, פשוט נמאס לי לשמוע הבלים לא מבוססים. מצטער.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ואם זה היה המקרה היחידי, הייתי אומר סבבה, אבל המקרה הזה מייצג המוני מקרים אחרים.

שלי, ושל אנשים אחרים.
    שוב, גם אצל חילונים ואתאיסטים ונאורים זה לא מקרה יחיד וזה לא מייצג כלום. אתה לא מוכיח שום דבר חוץ מאובססיה מעוררת רחמים.
    לגבי המיסים, הם יכולים לטעון באותה המידה שאתה הפרזיט פה, אבל בגלל האטימות שלך לדעות אחרות אתה בטח לא תרצה בכלל להבין את מה שאני אסביר לך.

אדם חרדי, בוחר במסלול חיים לא פשוט בכלל.
    הוא מגדל ( מתוך אידיאל) בדרך כלל למעלה מ5 ילדים, כמובן שהוצאות המשפחה הן גדולות במיוחד.
    הדבר הכי קל והכי פשוט שאפשר לעשות הוא כמובן ללכת ללמוד בגיל 21, אחרי צבא, ולהתחיל לעבוד אחרי הלימודים בעבודה עם משכורת מכובדת.
    האדם החרדי מקריב את חייו למען עם ישראל בכך שהוא מתקיים מקצבאות דלות שהמדינה שלנו נותנת לו, בכדי ללמוד תורה למען המשך קיומו של העם היהודי, בזה הוא מאמין, בזה מאמינה המדינה שנותנת לו לגיטימציה, בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.

בלי שום קשר למה שאתה מאמין או לא, אתה צריך להבין שאדם חייב ללכת לפי האמת שלו בכל דבר ועניין, כי אם אדם עושה את הדבר שהוא לא מאמין בו הוא פושע של ממש!
    אתה לא חייב להסכים עם העניין, אתה לא חייב לעשות כמוהו, אתה כן אמור לגלות הבנה ואמפתיה כלפי אדם שהולך על פי היושר הפנימי שלו, במיוחד כשאין לך הוכחות חותכות לכך שהוא עושה דברים לא נכונים, אתה מזלזל באדם ובמעשיו רק בגלל שזה לא נראה לך מה שהוא עושה.

ושוב, הגישה החרדית גם היא לא משהו שמייצג את הדת, אתה מכניס את הדת לסטיגמות ולהכללות מטומטמות וחסרות בסיס, וכשאני מנסה להסביר לך את זה אתה פשוט סוטה מהנושא, ומתחיל להתקיף לגבי העובדה שחרדים לא עובדים ומשלמים פחות מיסים כי הם לא מרוויחים כסף, כאילו שזה היה קשור לדיון.

אני מצטער על האיחור בתגובה, הייתי בטיול שנתי באילת, היה די נחמד.
    ואני מצטער אם הייתי קצת בוטה, הייתי בעצבים קצת שכתבתי את זה

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

שלום,

לפני יום בערך..אני וחברים שלי חוזרים הביתה מביה"ס, וחבר שלי קולט שבצומת יש אם דתייה, במיני ואן כזה מוזר וישן שנוסעת עם 2 ילדים קטנים ואיזה סבתא'לה.

חבר שלי, צועק (עם הגב לכיוון שלה) : "אין אלוהים!"
    היא כבר היתה עם חצי חלון פתוח, ומילמלה לו משהו שלא הבנתי מה היא אמרה.
    ולאחר מכן הוא צעק : "Fuck god - Fuck that shit - Fuck all that shit"

אז היא הרימה את היד ועשתה מעשה מגונה בוא נקרא לזה..

עכשיו אני שואל, זה חינוך תגידו לי? מול הילדים ככה להתנהג?
    זה החינוך הדתי? למה זה מה שקיבלתי רושם.

ומזה אומר על הדת עצמה?
    מה זה אומר? זה בעיקר אומר שחבר שלך אדיוט.

ממש מדהים, הישגים גבוהים יותר כשהם לא לומדים את מקצועות הליבה ומתמטיקה ברמה של כיתב ג' שלא לדבר אל נגלית שהיא שפת השטן שבא הם יכולים להיחשף לעולם הגדול והרשעי בחוץ.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    ממש מדהים, הישגים גבוהים יותר כשהם לא לומדים את מקצועות הליבה ומתמטיקה ברמה של כיתב ג' שלא לדבר אל נגלית שהיא שפת השטן שבא הם יכולים להיחשף לעולם הגדול והרשעי בחוץ.
    בבית ספר ממלכתי דתי לא לומדים מקצועות ליבה?

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    מה זה אומר? זה בעיקר אומר שחבר שלך אדיוט.

קודם תלמד בבית ספר כזה ואחר כך תדבר.
    לומדים את כל המקצועות שיש בבתי הספר הממלכתיים גם בבית ספר ממלכתי דתי, וברמה לא פחות גבוהה.
    אני יכול להעיד על עצמי בתור אחד שלמד בבית ספר ממלכתי דתי, והמשכתי ללמוד בישיבה תיכונית בבני ברק.
    אני עושה בגרות מלאה של 38 יחידות (!!) מתוכם הגברתי את המקצועות לרמה של חמש יחל ב: גמרא, תנך, מתמטיקה, אנגלית, פיזיקה ומחשבים.
    כמו כן אני סטודנט לתואר ראשון (B.Sc) באוניברסיטת בר אילן למתמטיקה שימושית. (אני בן 16)
    הנקודה שלי זה שהחינוך אצלנו לא גורע משום בית ספר ממלכתי אחר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אנשים כמו חבר שלך הם ילדים טמבלים שיבוא היום שלהם והם יתעסקו עם הבנאדם הלא נכון ויקבלו דקירה, או כדור בראש.
    ילדים כמוהו מתים כמו ברווזים נייחים ברחוב, כנראה אתם מסתובבים בצפון ת''א או מקום רגוע שבו הכל מותר ומקסימום ידקרו אתכם עם שטרות.

מקווה שזה לא יקרה לך ותלמד אותו בדרך הקלה לא להיות אידיוט שמחפש מכות.

אה ואני שונא דוסים בדיוק כמוכם..רק שאני לא מפגר, הוא כן.

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

שלום,

לפני יום בערך..אני וחברים שלי חוזרים הביתה מביה"ס, וחבר שלי קולט שבצומת יש אם דתייה, במיני ואן כזה מוזר וישן שנוסעת עם 2 ילדים קטנים ואיזה סבתא'לה.

חבר שלי, צועק (עם הגב לכיוון שלה) : "אין אלוהים!"
    היא כבר היתה עם חצי חלון פתוח, ומילמלה לו משהו שלא הבנתי מה היא אמרה.
    ולאחר מכן הוא צעק : "Fuck god - Fuck that shit - Fuck all that shit"

אז היא הרימה את היד ועשתה מעשה מגונה בוא נקרא לזה..

עכשיו אני שואל, זה חינוך תגידו לי? מול הילדים ככה להתנהג?
    זה החינוך הדתי? למה זה מה שקיבלתי רושם.

ומזה אומר על הדת עצמה?
    LOL
    A LITTLE RESPECT?
    טוב,בוא נגיד שצריך לא להתנהג ככה.
    אפילו שהדתיים,בדיון על אלוהים יתכילו לצעוק עלייך וילכו.
    אני לא יכול להגיב לך.
    עזוב.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 24-02-2011 בשעה 19:08.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    LOL
    A LITTLE RESPECT?
    טוב,בוא נגיד שצריך לא להתנהג ככה.
    אפילו שהדתיים,בדיון על אלוהים יתכילו לצעוק עלייך וילכו.
    אני לא יכול להגיב לך.
    עזוב.
    גם אם זה לא נימוסי ובלתי מתורבת, מותר לאדם לצעוק תוך כדי וויכוח השאלה היא מה צועקים, זו הבעיה...

ד"א, הפעם ערכתי, להבא אני מבקש מאוד לא להתבטא ככה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect