מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה לא ברור?
שאלתי אותה מה דגם המחשב שלה בכדי שאני אוכל להביא לה התקנה של מתאם ה Bluetooth שלה ובכך לפתור את הבעיה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה לא ברור?
שאלתי אותה מה דגם המחשב שלה בכדי שאני אוכל להביא לה התקנה של מתאם ה Bluetooth שלה ובכך לפתור את הבעיה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-02-2011 בשעה 19:56.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
מ א ו ש ר
התוכנה הזאת יודעת לנהל את המחיקה בצורה נורא בטוחה..
אני משתמש בה כבר שנים במחשבים של לקוחות והיא מעולם לא גרמה בעיות אני סומך עליה בעניים עצומות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
זה פיתרון אחרון שמציעים, מכיוון שאפשר גם ליפול לפעמים על ערכים ברג'יסטרי שהם קריטיים להפעלת המחשב ולא קשורים לתוכנה.
התעסקות עם רג'יסטרי צריכה להיעשות באופן זהיר ולכן זאת האופציה האחרונה למקרים כאלה..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
asus u50v
נערך לאחרונה על ידי shanidaniel1; 23-02-2011 בשעה 20:03.
מ א ו ש ר
גם ל 64 וגם ל 32 ביט
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/...64_6209600.zip
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-02-2011 בשעה 20:26.
מ א ו ש ר
אין פה טעם לויכוח בשורה התחתונה כל אחד בוחר דרך פעולה שונה אין פה מישהו יותר צודק או פחות..
התוכנה הזאת יודעת להתמודד עם ערכי הרישום ולבדוק מה קשור למה היא תוכנה נורא בטוחה והיא אינה גורמת בעיות.
בכל מקרה גם הדרך של מעקב אחראי ומחיקה של ערכי רישום קשורים היה פותר את הבעיה בצורה יעילה מאוד..
אבל זה כבר לא רלוונטי מפני שהבעיה המדוברת נפתרה ללא כל תקלות
תודה רבה לכולם (:
2 התקלות טופלו ,ממש תודה (:
נערך לאחרונה על ידי shanidaniel1; 23-02-2011 בשעה 20:29.
מ א ו ש ר
אני ממליץ לך למלאות טופס שליטה מרחוק.