|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאלתי אם זה קורה אך ורק בהורדות ככה שהנחתי שזה לא קורה בהעברה של קבצים גדולים על גבי הדיסק המקומי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תביאי את השגיאה של הזיכרון לפה זה לא חייב להיות דווקא כרטיס רשת ואני דווקא בספק גדול שזה כן
זה נראה כמו בעיית מערכת, אולי איזה תוכנה שאת מתקינה כל פעם אחרי פירמוט והיא גורמת לבעיות
תביאי גם תצלום ממהמקומות האלה:
1. תכנסי להתחל>msconfig בחיפוש>תלחצי עליו>לשונית הפעלה
צלמי אותה
2. תלחצי ctrl+shift+esc >עברי ללשונית תהליכים>לחצי על "הצג תהלייכים מכל המשתמשים">תגדילי את כל החלון וצלמי אותו
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
חשבתי על מה שאלמוג אמר קודם לכן אך מאחר שהיא טוענת שהיא פירמטה פעמיים ההנחת יסוד היא שהדיסק ריק ויש מקום
באינטרנט כנסי לכלים אפשרויות אינטרנט בלשוית כללי הראשון למטה נקרא היסטוריית גלישה כנסי שם להגדרות שם יש לך שטח דיסק שמוקצה לתיקייה הזמנית ותבדקי שם אם הוא לא מוגדר על אותו גודל כשהקובץ שלך נעצר
אם כן פשוט שני את גודל התיקייה ליותר
מ א ו ש ר
התקלה היא אינה כישלון ההורדה אלא תקיעת המחשב אין פה הרבה מה לאבד את הראש זאת תקלה שחוזרת על עצמה אחרי מספר פורמטים בסיטואציה מאוד ספציפית לכן ישנם שני אופציות האחת כרטיס רשת תקול (תחושבה שלי שזה זה) או כפי שחגי העלה תוכנה מסויימת שמותקנת כל פעם לאחר הפורמט שגורמת לבעיה הזאת (גם יכול להיות אבל לדעתי פחות סביר)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שלום לכולם,
אז ככה, קמתי היום בבוקר והחלטתי לבצע סריקה עם "Driver Magician"
מצאתי את הדרייבר של כרטיס הרשת ועידכנתי אותו!
אני מודה שלא פתחתי את המארז ולא ניקיתי מאבק(ז"א ..... לפני חודש אחי ניקה אותו)
כל הדברים שנאמרו אתמול גרמו לי לחשוב......
אמנם חיפשתי משהו להאמין בו, -
משהו הגיוני שיתן לי קצת סיפוק,
אז אומנם לחשוב שהבעיה בכרטיס רשת נישמעה לי מצויינת אתמול,
אבל לאחר טיפה יותר של מחשבה ההגיון שלי אמר לי שזה לא יכול להיות,
למה?
כי לאחר הפירמוט המחשב עובד מצויין! אז ז"א שישנה נקודה, תקופה קצרה שהמחש עובד מצויין ואז מתחילה הבעיה.
בקיצור עידכנתי את הדרייבר ולמען האמתהצלחתי להוריד קובץ של 8GB ברציפות ללא שום בעיות!!!
אני רק מקווה שהבעיה של הניתוקים לא תחזור!!?!?!?!
אני רוצה לציין כמה דברים חשובים!
אז ככה !
קראתי שמישהו כתב על התקייה הזמנית של קיבצי האינטרנט - הציע שאבדוק את הגודל?
העניין הוא שאני מורידה עם מנהל הורדות, עם IDM.
אני מקצה לו תקקיה נפרדת לקבצים שאני רוצה להוריד,
ואני גם מגדירה לו תקיית TEMP מיוחדת בכדי שיוכל לאחסן את הDATA שהוא מוריד ואח"כ גם מרכיב את אותה ה DATA שהוא מוריד!
אז זה לא ניראה לי משהו כזה.... (אני כבר 3 שנים עובדת כך עם IDM ולא היו לי בעיות)!
למרות שאני מודה ...... שהעיניין עם ה בדיוק 40% או לפעמים 42% (תלוי בגודל של הקובץ), העניין הזה בהחלט גרם לי לחשוב שזה בעיה של מקום. -
אבל שוב: המחשב לאחר פירמוט גודל הדיסק הקשיח הוא 320GB ויש עליו 3 מחיצות
מחיצה C סטרילית בישביל WINDOWS ששוקלת 48GB
מחיצה D להתקנת תוכנות ומקום להורדות ששוקלת 100GB
מחיצה E להתקנת משחקים ותוכנות עריכה ששוקלת 150GB
אני בהחלט דואגת לבדוק שלכל תוכנה שצריכה תקיית פלט יהיה מספיק מקום על מחיצה D או E
אפילו לתוכנת ה ISOBUSTER שיניתי את מיקום ה TEMP - - -
(כעיקרון אני אוהבת שתוכנות שלא קשורות ל WINDOWS, לא ישתמשו במחיצה C - אפילו לא ה WINRAR)
אז אתם מבינים שזה לא בעיה של מקום?
וחוץ מזה, אני דואגת תמיד לנקות עם CCLEANER ואח"כ DISK CLEANER של YOUR-UNINSTALLER - ובסוף גם עם TUNEUP
סורקת עם ESET - ו MALLWAREBYTE - ומידי פעם גם עם SEARCH&DESTROY!
מישהו הציע לבצע שיחזור לשלשום (לפני הבעיה), האמת ניסיתי אבל בגלל שהתקנתי את SP1 אתמול , אין לי נקודות שחזור בשום מקום, הנקודה היחידה היא אתמול לאחר SP1
אני בהחלט משתדלת לדעת מה קורה במחשב שלי מאחר והוא חשוב לי מאד!
רק הקטע של ההתנתקויות האלו הוציא אותי מדעתי!
-
תודה רבה לכל המגיבים!
אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-03-2011 בשעה 21:47.
מ א ו ש ר
דבר ראשון אייה!!
מה זה כל הגדלים צבעים ובלאגנים האלו?!
(נערך)
בכל מקרה אז שאני אבין הבעיה נפתרה או לא?
לא הצעתי התקנת דרייבר מכיוון שהנחתי שהווינדוס עידכן לך את הדרייבר לדרייבר הכי חדש שלו (טעות ששלי אני מניח) או לכל הפחות שאת מבצעת בדיקה שגרתית אחר עדכוני דרייברים..
בכל מקרה אם הדרייבר פתר את הבעיה אז אני שמח מאוד, אם לא אני אשמח אם תעדכני אותנו על כך
מ א ו ש ר
אם זה יקרה שוב אני רוצה שתצלמי את השגיאה של הזיכרון
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
-
כן אני מניחה שהיא נפתרה מאחר והצלחתי להוריד קובץ של 8GB ברציפות (ההורדה תלוייה מתי אנימשיגה סיסמאות לאתרים כמו VIP או LETITBIT - מאחר והם שינו את המערכת שלהם אז כבר אי אפשר לשתף סיסמאות, ברגע שהמערכת מזה התחברות ללינק משני IP שונים היא ישר נותנת BAN לסיסמא)
אז אני מניחה שהדרייבר פתר את הבעיה (אבל אני ממש לא סגורה על זה, כי עד לפני חודש אני לא זוכרת שבכלל התקנתי את הדרביר הזה ולא היית לי שום בעיה)
אז נחייה וניראה.
תודה ORI
-
אני מקווה שאצליח לצלם ? ? ? ?
מאחר וזו בעיית זיכרון אני משערת שלא אצליח לצלם ואבל הודעה שאומרת "אין מספיק זיכרון בכדי לבצע את הפעולה"
אם הבעיה עדיין ישנה אני אריץ את תכנת הצילום וברגע שתופיע לי ההודעה אני אנסה לצלם, אולי כן אצליח - בתנאי שאריץ אץ תכנת הצילום לפני שהבעיה מתחילה
תודה THERIDER
יחד עם עידכן הדרייבר החלפתי גם את הכבל שמחבר את המודם והמחשב,
אז יכול להיות שהכבל היה מייצר את הבעיה הזו?
מ א ו ש ר
סבירות יחסית נמוכה אבל הכל יכול להיות העיקר שהבעיה עצמה נפתרה
האתר שלי
לפי דעתי תתחילי בזה שתעברי על כל התיקיות שיש לך במחשב ותמחקי תוכנות לא רצויות, וגם תכנסי להוספה או הסרה של תוכניות ותמחקי משם תוכנות לא קשורות כמו טולברים וכאלה
מה שנפוץ מאד אני נשים שיש להם מיליון וחצי תוכנות סתם וזה תוקע את המחשב ויכול לשבש את האינטרנט
תצלמי לי את התהליכים דרך מנהל המשימות אני רוצה לראות מה הולך שם
![]()
מ א ו ש ר
דור!?:|
נעלמת לאיזה 1000 שנה איפה היית?