שמע אחי סחטיין על ההשקעה ועל העזרה..
הורדתי ת'גירסה החדשה (Windows 7 Toolkit 1.8) ועשיתי צעד צעד איך שרשום -
אבל לצערי הרב עדיין זה נשאר אותו דבר..
שמע אחי סחטיין על ההשקעה ועל העזרה..
הורדתי ת'גירסה החדשה (Windows 7 Toolkit 1.8) ועשיתי צעד צעד איך שרשום -
אבל לצערי הרב עדיין זה נשאר אותו דבר..
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז לצערי הרב ניראה שהווינדוס שלך מופעל מראש וזאת הבעיה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מזתומרת מופעל מראש?
לא ניראלי שזה פותר ת'בעיה /:
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת אומרת שהווינדוס שהורדת הוא גירסא שמישהו ישב וערך אותה כדי להיות מופעלת מראש וכאשר אתה פרסת אותה היא כבר הייתה פרוצה..
זה מה שניקרא גירסא נגועה וזה בדיוק הסיבה שאני מדגיש תמיד להוריד אך ורק גירסאות נקיות או ידועות בלבד כדי להמנע מתקלות כמו שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אבל הגירסה הזאת ניתנה לי מחנות מחשבים אשר קניתי ממנה ת'מחשב חח
מ א ו ש ר
תחשוב טיפה, אם לא קנית את הווינדוס מהם (אני משער כי אתה מנסה לפרוץ אותו) אז אתה לא יודע איזה גרסא הם התקינו לך
אולי הם רצו שתהיה לך גרסא פרוצה כבר (כלומר מופעלת)
השאלה אם הווינדוס שלך שהוא הגיע אלייך היה פרוץ או לא או שפשוט ישר שמת את הלואדר ואתה לא יודע ?
מה שאני יכול להגיד זה שאם התקנת SP1 ואז הבעיות התחילו אז פשוט תעשה שחזור מערכת ללפני העדכון הזה
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
ברור שאני לא יקנה ת'ווינדוס מהם חח מי קונה היום? כולם צורבים ופורצים
לא ככה אחי? אפילו בחנות עשו לי את זה.. ואח"כ שוב התקינו לי וינדוס כי שחכתי ת'סיסמא והיו מלא דברים אח"כ
עזוב עברתי סיפור ארוך עם ווינדוס 7 תאמין לי //:
וכן התקנתי SP1 ואז התחילו בעיות האימות..
ולגבי שיחזור.. יותר מדי חשוב לי המידע שיש לי על המחשב ככה ששיחזור לא בא בחשבון : (
מ א ו ש ר
ברור שלא לקנות אני רק אומר שזה ש "התקינו לי בחנות" לא אומר שהגרסא בטוח לא מופעלת..
ואני מצטער שלא פירטתי אבל שחזור מערכת לא ימחק לך קבצים שהורדת למחשב אלא רק דברים שהתקנת (משחקים,תוכנות)
זה הכל
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
בכל מקרה אין לי דרך לגבות אותם לצערי /:
אז כניראה שזה ישאר ככה, מה לעשות![]()
מ א ו ש ר
כמה כבר דברים התקנת שזה כזה חשוב אני לא מבין:\
אתה לא צריך לגבות כלום
האתר שלי
חח תאמין לי שאם אני אומר לך שאני צריך לגבות אז אני צריך לגבות..
רגע בעצם צריך רק את כונן C לא?
נו יופי יש לי עוד 3 כוננים כמעט ופנוים שיספיקו לגבות הכל (שזה לא הרבה 'מידע' וניראלי שיספיק)
אז בעצם צריך לפרמט ולהתקין רק על כונן C .. לא?![]()
נערך לאחרונה על ידי Miki_15; 15-03-2011 בשעה 01:56.
מ א ו ש ר
אתה לא צריך לפרמט, שחזור מערכת משחזר אך ורק קבצי מערכת.
וכן, שים את מה שאתה רוצה לגבות בכוננים האחרים בכדי לוודא שכלום לא ימחק לך.
אין בעיה אחי, תודה רבה
ותודה גם ל: therider1 - ולכל השאר שעזרו מאוד (:
מ א ו ש ר
בכיף, הצוות שמח וישמח לעזור תמיד.