|
|
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:51.
אנלא PUA, מאיפה הבאת תמסקנה הזו?
אני לא מבין אותך נראה לך שאתה הראשון עם הבעיות ת"ש האלה ? נראה לך שאתה היחיד שיש לו בעיות חמורות כאלה ?
במחזור שלי היו 3 כמוך .. 3 ~ ! אתה יודע מה זה לעשות רובאי 07 עם בעיות כאלה ?
אז בסדר אתה צודק לא מתאים לך בכבוד אבל כמו שאלון אמר ואני ממליץ לך לקרוא את מה שהוא אמר טוב טוב
לשרת בכבוד וגם לעבוד בכבוד אפשרי בצבא.
לא בעיה לבקש מהקצינת ת"ש העברה בתפקיד.
ויש הבדל עצום בין בית ספר - עבודה לבין צבא - עבודה ..
אני מכיר חיילים עם אישורי עבודה שעושים בסך הכל 5 וחצי אלף שקל בחודש אתה קולט ?
בבית ספר יש לך לימודים מבחנים אנערף
אתה צריך ללמוד ולהשקיע בלימודים גם שאתה בבית. צבא זה זוג ידיים מזדיינות שעובדות וזהו לא יותר.
ב - 90% מהתפקידים לא משתמשים בראש (סדיר)
אני לא מבין אדוני, על איזה להלהלנד אתה מדבר ? מי מושפע ?
אלון עונה לו תשובות יפות מאוד אני לא מבין על מה אתה מדבר ? יריות לאוויר ? שחרור לחופשי ?
מה זה נראה לך פה ? יש עוד אנשים ריאליים בעולם
ביום הגיוס אתה לא בא בפני שופט שמחליט מי מתגייס ומי לא מתגייס. אין מישהו שמחליט אתה פשוט עובר מביתן לביתן מפקיד לפקיד כל אחד אחראי על משהו אחר- אין לך למי לומר שאתה לא רוצה להתגייס.
להשתחרר ללא בעיות? אז בשורה התחתונה מה ההבדל בין אדם כמוך שבא כמו גבר וניצב אל מול בעיה לבין אחר שבורך אם בסופו של דבר עשיתם את אותה הפעולה, השתמטות?
שום הבדל ובשורה התחתונה זה יוביל אותך לכלא, סמוך עלי ראיתי מספיק מקרים.
מבטיח לך שזה אפשרי לעבוד ולשרת בו זמנית, יאמר לך את זה כל חי"רניק שזה אפשרי בהחלט לתת 20 שעות עבודה פיזית מאומצת ביום, לישון 4 שעות ולהמשיך עוד 20 ושוב ושוב ושוב ובלילה האחרון לא לישון כלל.
"אני אהיה הרוג פיזית"- רגע, אני מנסה להזיל דמעה יחד איתך אבל זה לא הולך לי, את כל הבכי שלי על "אני הרוג" ו"אני לא יכול" הוציאו ממני כבר בחודש הראשון של השירות כשהראו לי מה זה באמת להיות הרוג פיזית. אחר כך הסתבר שיש עוד דרגות להרוג פיזית וכך כל יום בצבא למדתי שיש עוד דרגות לתשישות הפיזית.
וכן, כל עבודה באזרחות היא יותר קלה משירות בעל אופי קרבי- מבטיח לך את זה. עבדתי בבניין, עבדתי במספיק עבודות פיזיות כדי להבטיח לך את זה.
ובנוגע לשגרת בסיס-עבודה, לפי חומרת הבעיה שלך יקבעו לך את אופי השירות, כמובן גם אתה צריך להלחם ולבקש הקלות.
כאשר 5-9 יומיות נותן לך גם שירות גם התחשבות מצד הצבא, גם עזרה כלכלית מצד הצבא, וגם את האופציה לעבוד.
לפתרון הזה אני קורא win win situation
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:54.
כשתתבגר תבין שזו לא הדרך, ואתה סתם הערס השכונתי שעושה מה שבא לו.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:54.
אתה כ"כ צודק! וואו אתה קורא מחשבות או משהו כזה?
יש נורמות חברתיות בכל דור ודור בכל עידן ועידן, החל בלבוש, התנהגות (תרבות), שפה שגם אתה חביבי בזכותם "רצוי בחברה".
לדוגמה, " מפני שיבה תקום והדרת פני זקן". שזה גם לפי החינוך הסובייטי שאמור להיות לך בצורה כזו או אחרת.
ועוד נורמות חברתיות כמו שכל בן אדם שפוי ונורמלי, כשיראה אחר פצוע וזקוק לעזרה, יירתם לעזרתו כך גם אתה.
אתה לא כזה רחוק מהגוש האפור.
לפי הגוש האפור הזה וההתנגדות שלך אליו אני מבין שאתה אמור להיות אנאלפאבית גיי מחוסר בית?
לכל מטרה יש מספר דרכי הגעה, כמו גם בחשבון כך גם בחיים האמיתיים.
אפשר וניתן לתמוך במשפחה גם תוך כדי שירות צבאי מכובד מבלי להפקיר אותם.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:53.
מה זה אומר, שלא תפנה את המושב שלך לבן אדם מבוגר באוטובוס?
או שכשתראה אישה כורעת ללדת ברחוב לא תיגש לעזור לה?
כי אם התשובה היא לא אז אין לי מה להמשיך להתכתב כאן- אתה נבדל מכל הגוש האפור הגדול בזה שאתה החלאה ואפילו המיץ של הזבל של החברה ה"נורמטיבית" הזו (קשה לקרוא לישראלים נורמטיביים)
ואם התשובה היא כן לשתי השאלות אז למה התכוונת בזה שאני אדבר בשם עצמי?